Φόνος στο Γυναίκα χωρίς Όνομα – Ο Χατζής σκοτώνει την...

Αποκλειστικό “βόμβα”!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Φόνος στο Γυναίκα χωρίς Όνομα – Ο Χατζής σκοτώνει την...

Φόνος γίνει στο Γυναίκα χωρίς Όνομα, καθώς ο Χατζής ια σκοτώσει την Ευγενία. Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις που θα έρθουν στη σειρά του ΑΝΤ1, στα επόμενα επεισόδια. Θα ανατριχιάσετε με όσα θα διαβάσετε.

Γιάννης και Εύα συνεχίζουν να υφαίνουν τον ιστό τους γύρω από τον Αργύρη, την ώρα που η Μαρίνα αγωνιά για την τύχη του Φώτη, ο Νίκος απειλεί την Κάτια και η Ελλη μαθαίνει πως ο Χατζής κρύβεται πίσω από τις αποτυχημένες επιθέσεις εναντίον της.

Το μυστήριο για το πώς βρέθηκε το DNA του Φώτη στο όργανο με το οποίο δολοφονήθηκε η γυναίκα του Νίκου βρίσκει μια εξήγηση. «Πρέπει να αποδείξω τι συνέβη και πώς. Δεν μπορεί ο Φώτης να πάει φυλακή εξαιτίας μου για έναν φόνο που δεν έχει κάνει», λέει η Μαρίνα στον Μιχάλη. Την ίδια ώρα η Εύα βρίσκεται με τον Αργύρη και του μιλά με εξομολογητική διάθεση, ρίχνοντας το δόλωμά της: «Να ξέρεις ότι δεν σε ξεπέρασα ποτέ. Ξέρω ότι είσαι με την Κάτια και δεν σκοπεύω να σε διεκδικήσω από εκείνη. Ομως ήθελα να το γνωρίζεις». Ωστόσο, όλες οι κινήσεις της δείχνουν το αντίθετο.

Παράλληλα ο Φώτης ομολογεί τον φόνο για να γλιτώσει τη Μαρίνα από τη φυλακή και η Κλειώ, που ξέρει πια πως ο πραγματικός ένοχος είναι ο Νίκος, είναι έτοιμη να πει στην αστυνομία την αλήθεια, αφού τη βασανίζουν οι τύψεις. «Δεν πρέπει ο Φώτης να πληρώσει για όσα έκανε ο πατέρας μου», συλλογίζεται. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Ευγενία επισκέπτεται την Ελλη και την προειδοποιεί: «Πρέπει να προσέχεις. Κινδυνεύεις από τον Χατζή. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις και να πας κάπου που δεν θα μπορεί να σε εντοπίσει». Η Ελλη πανικοβάλλεται.

Αστυνόμος και Μαρίνα συνεργάζονται

Η Μαρίνα αποκαλύπτει στον αστυνόμο τη θεωρία του ψυχίατρου για το πώς βρέθηκε το αίμα του Φώτη στο σημείο του εγκλήματος. «Ετσι πρέπει να έχουν γίνει τα πράγματα. Το μόνο που μένει είναι να αποδειχθεί. Δεν πρέπει να πληρώσει ένας αθώος το έγκλημά του. Βρες τρόπο να πάρεις δείγμα αίματος από τον Νίκο. Είναι το στοιχείο που θα δείξει την αλήθεια», του λέει επίμονα. Ο Μιχάλης με τη σειρά του καταφέρνει να μπει στο δωμάτιο του Νίκου και να κλέψει τη φωτογραφία της Μαρίνας από τη φυλακή, αλλά θα έχει μια δυσάρεστη έκπληξη. Την ίδια στιγμή η Εύα πείθει τον Γιάννη, που έχει ενδοιασμούς, να μην κάνουν πίσω στο σχέδιό τους. «Μην τα καταστρέψεις όλα τώρα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Μόνο έτσι θα σωθούμε οικονομικά», του τονίζει.

Γυναίκα χωρίς Όνομα αντ1 εξελίξεις

Ο Νίκος στρέφει τη Μάρθα κατά της Κάτιας

Η αγωνία της Μαρίνας μεγαλώνει για το αν θα εκδώσει ο εισαγγελέας το ένταλμα που θα υποχρεώσει τον Νίκο να δώσει αίμα, ώστε να ταυτοποιηθεί το DNA του. «Μακάρι να το κάνει», λέει στον Μιχάλη, που είναι πάντα κοντά της και της συμπαραστέκεται. Παράλληλα, όμως, μεγαλώνει και η αγωνία της Ελλης που μαθαίνει πως ο Χατζής όχι μόνο κρύβεται πίσω από τις αποτυχημένες επιθέσεις εναντίον της, αλλά ετοιμάζει νέα, ακόμη πιο σατανικά σχέδια για να της κάνει κακό.

«Δεν μπορώ να ζω με αυτόν τον εφιάλτη. Ανά πάσα στιγμή να κινδυνεύω εγώ και το παιδί μου και να πρέπει να κρύβομαι», λέει στον πατέρα της. Ο Δημήτρης αποφασίζει να πάρει ο ίδιος την υπόθεση στα χέρια του και ζητά τη συνεργασία του Αρη σ’ αυτό. «Ξέρω ότι εμείς οι δύο δεν τα πηγαίναμε καλά. Αλλά τώρα, για χάρη της Ελλης, σου ζητώ να με βοηθήσεις», είναι τα λόγια του. Ο Αρης δεν διστάζει ούτε λεπτό: «Αυτό που προέχει είναι η Ελλη. Είμαι μαζί σου σε ό,τι αποφασίσεις», του απαντάει. Ο Νίκος, πάλι, φοβισμένος με την επιμονή του αστυνόμου, προσπαθεί να επηρεάσει τη Μάρθα εναντίον της Κάτιας. «Τελικά τα κατάφερε και σου πήρε την κόρη. Εχασες και η Μαρίνα ξέχασε όσα έκανες για εκείνη», της λέει για να τη νευριάσει,δείτε και ένα σοκαριστικό αποκλειστικό που θα έχουμε για την Μαρίνα.

Οσο για τον Αργύρη, στην προσπάθειά του να μην υπάρχουν μυστικά στη σχέση του με την Κάτια, την εκπλήσσει και την αναστατώνει άθελά του για ακόμη μια φορά λέγοντάς της για τη συνομιλία του με την πρώην γυναίκα του, χωρίς να υποψιάζεται τι μπορεί να σκαρώνει η Εύα πίσω από την πλάτη του.

Η Ευγενία προσπαθεί να παγιδέψει τον Χατζή

Τα σχέδια της Εύας αρχίζουν να έχουν αποτέλεσμα, καθώς η εμπιστοσύνη της Κάτιας στον Αργύρη έχει κλονιστεί. Στο μεταξύ, η Μαρίνα αγωνιά για το αν ο αστυνόμος θα καταφέρει να πάρει αίμα από τον Νίκο, ενώ ο αστυνόμος -πεπεισμένος πια για την ενοχή του- αρχίζει να απορεί:

«Τι είναι αυτό που έκανε τον Φώτη να ομολογήσει ένα έγκλημα που δεν έκανε; Γιατί ήρθε να παραδοθεί οικειοθελώς;». Αυτές οι σκέψεις περνούν συνεχώς από το μυαλό του. Η Μάρθα με τη σειρά της αποφασίζει να σταματήσει να παίρνει την αγωγή της κι αυτό θα έχει ολέθρια αποτελέσματα, ενώ η Ευγενία συνεχίζει τις προσπάθειες να παγιδέψει τον Χατζή σχετικά με το θέμα του μωρού της Ελλης.

Η Κάτια, πάλι, μαθαίνει από τον Μιχάλη κάτι που θα την αφήσει άφωνη και συνειδητοποιεί ότι η Εύα και ο Γιάννης δεν είναι αυτό που θέλουν να δείχνουν. Οσο για τον Νίκο, απειλεί την Κάτια με τη φωτογραφία της Μαρίνας που έχει στα χέρια του. «Θα σταματήσετε να με κατηγορείτε, διαφορετικά αυτή εδώ θα φτάσει στα χέρια του αστυνόμου και θα αποκαλυφθούν όλα. Και τότε θα δούμε ποιος θα μπει στη φυλακή», της λέει.

Ο Νίκος ζητάει να παραδοθεί

Ο Νίκος καταφέρνει να αποφύγει την εξέταση DNA που θα αποδείκνυε ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος της συζύγου του. Η Μαρίνα προσπαθεί να βρει μια λύση, σε αντίθεση με τον Φώτη, που προτιμά να μείνουν τα πράγματα όπως είναι, αφού ο Νίκος δεν παρέδωσε τη φωτογραφία που αποκαλύπτει το ένοχο παρελθόν της Μαρίνας και την πραγματική της ταυτότητα.

Η Εύα πιέζει τον Αργύρη, ο οποίος έχει αρχίσει να χαίρεται τις στιγμές με τον γιο του, αλλά δεν μπορεί να διαχειριστεί τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις της πρώην συζύγου του. Παράλληλα, η Μάρθα βρίσκει και πάλι τον παλιό της εαυτό, αφού δεν παίρνει την αγωγή της, με συνέπειες που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει… Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Κάτια επισκέπτεται την Εύα και μαθαίνει τυχαία όλη την αλήθεια για τον πραγματικό στόχο της Εύας και του Γιάννη, τη στιγμή που ένα τηλεφώνημα του Γεωργίου, που θέλει πλέον να παραδοθεί, ανατρέπει για άλλη μια φορά τα πάντα.

Ο ΧΑΤΖΗΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ

Η Ελλη περιμένει νέα από την Ευγενία που προθυμοποιήθηκε να τη βοηθήσει σε σχέση με τον Χατζή. Εχει βρει μια ανέλπιστη σύμμαχο που δείχνει ότι πραγματικά θέλει το καλό το δικό της και του παιδιού της. Ομως, την απόφασή της να ανακατευτεί σε μια υπόθεση του Χατζή, η κοπέλα θα την πληρώσει πολύ ακριβά και μάλιστα με την ίδια της τη ζωή.

Η Ευγενία θα βρει τον θάνατο από το χέρι του ανθρώπου που αγάπησε. Κι ενώ η Ελλη περιμένει νέα της, εκείνη βρίσκεται νεκρή στα γραφεία της εταιρείας. Η Ελλη μόλις το μαθαίνει, αποφασίζει να φύγει κρυφά από τον Χατζή για να γεννήσει μακριά του και να γλιτώσει το παιδί τους από τα δολοφονικά του σχέδια. Ξέρει ότι αν δεν το κάνει θα είναι το επόμενο θύμα του. «Δεν μπορώ να ζω άλλο έτσι. Να φοβάμαι κάθε στιγμή για τη ζωή τη δική μου και του παιδιού μου», λέει στον πατέρα της.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Κωστής συνειδητοποιεί με τρόμο τις προθέσεις του Χατζή εναντίον της Ελλης και του στήνει παγίδα για να τον ξεσκεπάσει, αλλά δεν τα καταφέρνει. Ετσι ο Κωστής με τον Αρη και τον Δημήτρη αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να του στήσουν νέα παγίδα. Ο Αντρέας δέχεται να τους βοηθήσει παρά τις αντιρρήσεις της Ρένας.