Αποκλειστικό Άγριες Μέλισσες! Τρίτο πρόσωπο χωρίζει Ελένη – Θωμά

Η ερωτική εξομολόγηση στη Μάρθα

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αποκλειστικό Άγριες Μέλισσες! Τρίτο πρόσωπο χωρίζει Ελένη – Θωμά

Μια αποκλειστική είδηση "βόμβα" για τις Άγριες Μέλισσες, καθώς ένα τρίτο πρόσωπο θα χωρίσει Ελένη και Θωμά. Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, που έχει καθηλώσει από την αρχή τους τηλεθεατές.

Ο Δούκας φτάνει στα άκρα την κόντρα του με τους αγρότες, αλλά ξανά καταφέρνει να ξεφύγει! Ωστόσο έχει απέναντί του τον Νικηφόρο και την Ανέτ, η οποία μαθαίνει ακόμη μια σκληρή αλήθεια για το χαμένο της παιδί! Παράλληλα ο Κλεομένης δείχνει να πέφτει στην παγίδα του Μελέτη και του Κωνσταντή!

Βλέποντας ο Δούκας τον κλοιό γύρω του να στενεύει και τους αγρότες που έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Συνεταιρισμό να κερδίζουν έδαφος, σε μια ύστατη προσπάθεια στρέφεται προς τον Θωμά Κυπραίο προκειμένου να τον κάνει σύμμαχο! Συγκεκριμένα του κάνει μια πολύ συμφέρουσα πρόταση δίνοντάς του ένα μεγάλο χρηματικό ποσό:

«Θα σου δώσω χρήματα και επιπλέον χωράφια, αρκεί να έρθεις με το μέρος μου! Δεν σε εμπιστεύομαι, αλλά αυτή τη στιγμή είσαι ο μόνος που μπορώ να απευθυνθώ για να συμμαχήσω! Λοιπόν τι λες; Θα διαλύσουμε τον Συνεταιρισμό;», τον ρωτάει ο Δούκας, όμως ο Θωμάς του δίνει μια απάντηση που δεν περίμενε: «Ηρθα σε συμφωνία μία φορά μαζί σου και δεύτερη δεν θα υπάρξει! Πήρα αυτά που ήθελα και δεν χρειάζομαι άλλα! Τώρα θα πρέπει κι εγώ να προστατεύσω αυτά που έχω! Λυπάμαι, αλλά σε λάθος άνθρωπο απευθύνθηκες, Δούκα».

Το ίδιο βράδυ ο Κωνσταντής με τον Μελέτη, ύστερα από εντολή του Δούκα, μαζεύουν τους πιο έμπιστους άντρες τους και εξαπολύουν επίθεση εναντίον των αγροτών που συμμετέχουν στον συνεταιρισμό προκειμένου να τους φοβίσουν και να τους οδηγήσουν σε διάλυση.

Ετσι βάζουν φωτιά στα σπίτια τους και όλο το Διαφάνι βρίσκεται σε μεγάλο πανικό! Η επόμενη μέρα βρίσκει το χωριό σε μεγάλη αναστάτωση, ενώ παράλληλα τάσσεται υπέρ των αγροτών που επλήγησαν κάνοντας έρανο και μαζεύοντας ρούχα και τρόφιμα.

«Ντροπή να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στο χωριό μας! Δεν είχαμε ποτέ τέτοια θέματα», λένε όλοι, ενώ οι αγρότες γνωρίζοντας πως ο Δούκας είναι πίσω από το χτύπημα, εξαγριώνονται μαζί του και η κατάσταση εκτροχιάζεται, με όποιον Σεβαστό βρίσκεται στο διάβα τους. Στόχος τους γίνεται ο Κωνσταντής, ο οποίος με τη βοήθεια του Μελέτη καταφέρνει να ξεφύγει από το λιντσάρισμα! Ο εμφύλιος μέσα στο Διαφάνι είναι προ των πυλών και ο ασκός του Αιόλου μόλις άνοιξε, τραγωδία ωστόσο θα γίνει και με την Πηνελόπη στη σειρά. Δείτε εδώ το αποκλειστικό.

Εμφύλιος στο Διαφάνι

Μερικοί αγρότες βρίσκουν τον Δούκα και αρχίζουν να του επιτίθενται: «Μας κατέστρεψες! Τι θα απογίνουμε εμείς, δεν ντρέπεσαι; Θα σε καταστρέψουμε κι εμείς, Δούκα», του φωνάζουν και ο Κωνσταντής με τον Μελέτη επεμβαίνουν και τα πράγματα κινδυνεύουν να εκτροχιαστούν! Στο σημείο, μετά από πληροφορίες, φτάνει ο ενωμοτάρχης αλλά και μερικοί άλλοι άντρες του χωριού και αποτρέπουν τα χειρότερα! Ωστόσο ο καβγάς που είχε ο Δούκας μαζί τους, τους οδηγεί στο κρατητήριο μετά από εκατέρωθεν μηνύσεις. Στο κελί μπαίνει ακόμα και ο ισχυρός άντρας του χωριού:

«Λυπάμαι κύριε Σεβαστέ, αλλά θα πρέπει να μπείτε στο κελί! Οι νόμοι ισχύουν για όλους», του λέει και εκείνος υπακούει! Η οικογένεια Σεβαστού μαθαίνει τι έχει συμβεί και είναι αναστατωμένη με τα γεγονότα, αλλά και με την προσωρινή φυλάκιση του Δούκα, ο οποίος έχει μια ιδέα για να γυρίσει ξανά το παιχνίδι υπέρ του.

Άγριες Μέλισσες εξελίξις αντ1

Παράλληλα όλο το χωριό συνεχίζει να βοηθάει τους πληγέντες, ενώ ο συνεταιρισμός παίρνει κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του. Απρόσμενος σύμμαχος σε όλο αυτό είναι ο Νικηφόρος, ο οποίος παίρνει μια απόφαση που θα θέσει σε κίνδυνο τα σχέδια της βιομηχανικής ζώνης αλλά και τη σχέση του με τον Δούκα. Ομως, για άλλη μια φορά ο ισχυρός άντρας του Διαφανίου αποδεικνύει πως είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει.

Καταφέρνει να αποδείξει πως είναι αθώος κι έτσι αποφυλακίζεται και επιστρέφει σπίτι του θριαμβευτής: «Σας το είπα, δεν έχουν τίποτα εναντίον μου! Προσπαθούν να σπιλώσουν το όνομά μου με ψέματα, αλλά δεν τα καταφέρνουν», ισχυρίζεται στη Μυρσίνη!

Ομως, η παρουσίαση από την τοπική εφημερίδα των γεγονότων της μαύρης νύχτα του Διαφανίου ως παράνομη κίνηση των αγροτών κι η προφυλάκιση δύο από αυτών, προκαλεί τη δυσφορία και την αντίδραση όλου του χωριού.

Η Ανέτ μαθαίνει την αλήθεια

Κι ενώ συνεχίζεται η ένταση ανάμεσα στους Σεβαστούς και τους αγρότες, η Ανέτ βρίσκεται αντιμέτωπη με το σκληρό πρόσωπο του Μελέτη και προσπαθεί να τον βάλει στη θέση του: «Ντροπή να κάνεις τέτοια πράγματα, Μελέτη! Αν πιστεύεις πως ο Δούκας θα σε υπερασπιστεί όταν έρθει η ώρα αυτή, κάνεις λάθος! Ο Δούκας κοιτάζει μόνο τον εαυτό του και κανέναν άλλον».

Στη συνέχεια πάει να πιάσει την Πηνελόπη! Ξέρει ότι οι δύο νέοι είναι ερωτευμένοι και η Ανέτ προσπαθεί να την πείσει πως ο Μελέτης δεν είναι και περίπτωση για εκείνη: «Τι πιστεύεις ότι θα συμβεί αν το μάθουν οι γονείς σου; Αυτός ο άνθρωπος είναι μεγαλωμένος διαφορετικά από εσένα! Δεν λέω πως ο Κλεομένης είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να σου τύχει, αλλά σε σχέση με τον Μελέτη είναι ίσως λίγο καλύτερος».

Η Πηνελόπη όμως είναι αποφασισμένη να ζήσει όσο πάει τον έρωτά της με τον Μελέτη: «Είναι καλός άνθρωπος θεία! Τον έχετε παρεξηγήσει όλοι σας». Στο μεταξύ, ο Κυπραίος έχει μια συζήτηση με τη Μάρθα, που θα περιπλέξει τα πράγματα, ενώ η Ασημίνα επισκέπτεται το πατρικό της αλλά εκεί την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη από τις αδελφές της!

Ετσι αρχίζει να απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από την Ελένη και τη Δρόσω. Η Μυρσίνη συναντάει κρυφά τον Κυπραίο, προσπαθώντας να μάθει αν θα κρατήσει το μυστικό για τη σχέση τους, ενώ η Ματίνα εμφανίζεται ξαφνικά και ομολογεί στην Ανέτ το φριχτό ψέμα του αδελφού της για την έρευνα του γιου της: «

Ο γιος σας δεν πέθανε! Είναι ζωντανός! Λυπάμαι που σας αναστατώσαμε τις προάλλες, αλλά καταλαβαίνετε ότι ήμασταν φοβισμένοι! Ο αδελφός σας μας απείλησε να μην σας αποκαλύψουμε την αλήθεια! Ομως δεν άντεχα να το έχω βάρος στη συνείδησή μου! Δεν γνωρίζω τι απέγινε ο γιος σας, εκείνο που ξέρω είναι πως ο γιος σας είναι ζωντανός». Η Ανέτ πλησιάζει το Μελέτη για να δει αν έχει αληθινά αισθήματα για την Πηνελόπη αλλά η συζήτηση δεν πάει όπως περίμενε.

Ο Κλεομένης πέφτει στην παγίδα!

Ο Κλεομένης, που δεν έχει ιδέα για την παγίδα που του έχουν στήσει ο Μελέτης και ο Κωνσταντής, δείχνει να πέφτει μέσα και να κινδυνεύει να αποκαλυφθεί η πραγματική του ταυτότητα! Αρχίζει να εμπιστεύεται τον νεαρό ζωγράφο και να του ανοίγεται, μέχρι να σιγουρευτεί πως μπορεί να τον εμπιστευτεί.

Ο χρόνος όμως κυλάει και ο Μελέτης πιέζει τον τον Δημητράκη να παγιδεύσει τον Κλεομένη, όμως εκείνος καθυστερεί προσπαθώντας να καταλάβει ποια είναι η αλήθεια: «Θέλω να μάθω τι σκαρώνετε εσείς οι δύο! Μη με μπλέξετε και φάω το κεφάλι μου, θα σας κάψω και τους δύο», τους τονίζει ο Δημητράκης και ο Μελέτης τον βάζει στη θέση του: «Θα κάνεις αυτό που σου είπαμε και δεν χρειάζεται να ξέρεις περισσότερα! Θα ανταμειφθείς πλούσια αν τα καταφέρεις».

Η Θεοδοσία ξανά... προδομένη!

Κι ενώ ο Δούκας κάνει πρόταση συνεργασίας στον Τόλλια και θέλει να τον στηρίξει στις εκλογές που έρχονται, ο κοινοτάρχης είναι αναποφάσιστος ξέροντας πως έχει αντίπαλο υποψήφιο τον Προκόπη. Παράλληλα, ο Λάμπρος θα δει τον Κυπραίο και την Ελένη σε μια ιδιαίτερη στιγμή που μπορεί να αλλάξει για πάντα τη ζωή τους: «Θα χωρίσω με την Θεοδοσία για να είμαστε μαζί! Και αυτή τη φορά σου το ορκίζομαι πως θα το κάνω! Ξέρω, δεν μπορείς να με εμπιστευτείς με όσα έχουν γίνει, αλλά σου λέω την αλήθεια».

Ο Λάμπρος θέλει να την αποτρέψει να μείνει με τον Θωμά, αλλά εκείνη του αφήνει ελπίδες. Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος αποκαλύπτει στην Ασημίνα το σχέδιο του για να βοηθήσει τον Μιλτιάδη και τον Συνεταιρισμό, ενώ ο Προύσαλης ανακρίνει τον Ηλία με τη βοήθεια της Δέσπως προσπαθώντας να τον στριμώξει ώστε να παραδεχτεί την ενοχή του για τη φωτιά στο χωριό, αλλά και για το ποιος του έδωσε την εντολή. Ο κλοιός για τον Δούκα στενεύει και πάλι!

Η Ελένη συναντάει τον Δούκα και του ζητάει να αποσύρει τη μήνυση κι εκείνος δέχεται να το κάνει εφόσον του δώσει επιτέλους τα χωράφια της. «Νομίζεις ότι θα το κάνω έτσι, επειδή μου το ζητάς; Ξέρεις ποια είναι η προσφορά μου, δεν έχει αλλάξει τίποτα! Δώσε μου τα χωράφια και θα απαλλαγείς από μένα για πάντα». Η Ελένη αυτή τη φορά θα υποχωρήσει και συμφωνεί να του τα πουλήσει, σοκάροντας τους πάντες με την απόφασή της. Στο μεταξύ, η Θεοδοσία συναντάει και πάλι κρυφά τον Βασταρδή, την περιμένει όμως μια δυσάρεστη έκπληξη, αφού στο γραφείο του εισβάλει η γυναίκα του.

Η Θεοδοσία προσπαθεί να κρύψει την ταραχή της, ενώ ο Βασταρδής μάταια προσπαθεί να της εξηγήσει ότι ετοιμάζεται να πάρει διαζύγιο και να την πείσει για τα αισθήματά του. Εκείνη είναι ανένδοτη. Μέχρι που είναι αποφασισμένος να φτάσει για να την κερδίσει;