Χαμός στο σημερινό επεισόδιο Άγριες Μέλισσες 20/5 - Το περιστατικό που αλλάζει όλη την τροπή

Έχουμε την εξέλιξη πριν παιχτεί στον ΑΝΤ1!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός στο σημερινό επεισόδιο Άγριες Μέλισσες 20/5 - Το περιστατικό που αλλάζει όλη την τροπή

Χαμός θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο (20/5) της κορυφαίας σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, αφού ένα περιστατικό που θα συμβεί με τον Λάμπρο θα αλλάξει όλη την υπόθεση και την ζωή του!

Έχουμε πρώτοι το επεισόδιο 92 πριν παιχτεί στην τηλεόραση! Είστε έτοιμοι για το spoiler μεγατόνων;

Αυτό είναι το σημερινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες

Τετάρτη 20 Μαΐου – Επεισόδιο 92:

Η παρουσίαση από την τοπική εφημερίδα των γεγονότων της μαύρης νύχτα του Διαφανίου ως παράνομη κίνηση των αγροτών κι η προφυλάκιση δύο από αυτών, προκαλεί τη δυσφορία και την αντίδραση όλου του χωριού. Εν τω μεταξύ, ο Δούκας επιστρέφει ανακουφισμένος στο σπίτι του, με τον αέρα του νικητή. Η Ασημίνα αρχίζει και απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από την Ελένη και τη Δρόσω.

Η Μυρσίνη συναντάει κρυφά τον Κυπραίο, προσπαθώντας να μάθει αν θα κρατήσει το μυστικό για τη σχέση τους, ενώ η Ματίνα εμφανίζεται ξαφνικά και ομολογεί στην Ανέτ το φριχτό ψέμα του αδελφού της για την έρευνα του γιου της. Η Θεοδοσία συναντάει και πάλι κρυφά τον Βασταρδή, την περιμένει, όμως, μια δυσάρεστη έκπληξη. Την ίδια στιγμή, ο Λάμπρος θα δει τον Κυπραίο και την Ελένη σε μια ιδιαίτερη στιγμή που μπορεί να αλλάξει για πάντα τη ζωή τους.

Δείτε το τρέιλερ

Αποκλειστικό Άγριες Μέλισσες! Τρίτο πρόσωπο χωρίζει Ελένη – Θωμά! Χαμός

Μια αποκλειστική είδηση "βόμβα" για τις Άγριες Μέλισσες, καθώς ένα τρίτο πρόσωπο θα χωρίσει Ελένη και Θωμά. Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, που έχει καθηλώσει από την αρχή τους τηλεθεατές.

Ο Δούκας φτάνει στα άκρα την κόντρα του με τους αγρότες, αλλά ξανά καταφέρνει να ξεφύγει! Ωστόσο έχει απέναντί του τον Νικηφόρο και την Ανέτ, η οποία μαθαίνει ακόμη μια σκληρή αλήθεια για το χαμένο της παιδί! Παράλληλα ο Κλεομένης δείχνει να πέφτει στην παγίδα του Μελέτη και του Κωνσταντή!

Βλέποντας ο Δούκας τον κλοιό γύρω του να στενεύει και τους αγρότες που έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Συνεταιρισμό να κερδίζουν έδαφος, σε μια ύστατη προσπάθεια στρέφεται προς τον Θωμά Κυπραίο προκειμένου να τον κάνει σύμμαχο! Συγκεκριμένα του κάνει μια πολύ συμφέρουσα πρόταση δίνοντάς του ένα μεγάλο χρηματικό ποσό:

«Θα σου δώσω χρήματα και επιπλέον χωράφια, αρκεί να έρθεις με το μέρος μου! Δεν σε εμπιστεύομαι, αλλά αυτή τη στιγμή είσαι ο μόνος που μπορώ να απευθυνθώ για να συμμαχήσω! Λοιπόν τι λες; Θα διαλύσουμε τον Συνεταιρισμό;», τον ρωτάει ο Δούκας, όμως ο Θωμάς του... συνεχίστε εδώ!