Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γάμος για πρωταγωνιστές του Elif;

Η σημερινή εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση

Γάμος για πρωταγωνιστές του Elif;
TV24 29.05.2020 14:12
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Στο σημερινό επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του STAR, Elif, θα σκάσει πρόταση γάμου! Θα γίνει αποδεκτή ναι ή όχι; Διαβάστε την εξέλιξη παρακάτω πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Παρασκευή 29/5

Επεισόδιο 595

Ο Βεϊσέλ βρίσκεται στο νοσοκομείο με την Αϊλά και βλέπει να μεταφέρουν μια κοπέλα, που του φαίνεται ότι είναι η Ασουμάν. Όμως στη συνέχεια σκέφτεται πως αν η Ασουμάν είχε κάποιο πρόβλημα θα του το είχαν πει ο Ερκούτ ή η Γκόντζα. Ο Γιουσούφ πηγαίνει για ψάρεμα με τη Μελέκ και την Ελίφ. Η Ασουμάν ανακτά τις αισθήσεις της και η νοσοκόμα της λέει πως πρέπει να δώσει κατάθεση στην αστυνομία για τον τραυματισμό της.

Η Ασουμάν σκέφτεται πως πρέπει να το σκάσει γιατί οι άντρες του Λατίφ μπορεί να τη βρουν. Έτσι φεύγει πριν έρθουν να τη δουν οι γιατροί. Ο δικηγόρος φίλος του Γιουσούφ, ο Ορχάν, μιλάει με τον Τζεβαχίρ. Τον κατηγορεί ότι μαχαίρωσε τον Γιουσούφ και πως η αλήθεια θα αποκαλυφθεί στο δικαστήριο. Ο Τζεβαχίρ του λέει πως είναι αθώος. Στη συνέχεια τηλεφωνεί στην Αρζού αλλά εκείνη δεν απαντάει.

Elif σημερινό επεισόδιο 29/5

Δείτε εδώ ωστόσο κι έναν ματωμένο γάμο που θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια!

Μετά καλεί τον Ουμίτ αλλά ούτε εκείνος του απαντάει. Ο Μουράτ φέρεται όμορφα στην Αϊλά. Προσπαθεί να της φτιάξει τη διάθεση και η Αϊλά δεν ξέρι τι να σκεφθεί. Ενώ ψαρεύουν ένα φωτογράφος πλησιάσει τον Γιουσούφ, τη Μελέκ και την Ελίφ και τους προτείνει να τους βγάλει μια φωτογραφία. Η Μελέκ λέει πως δεν είναι απαραίτητο αλλά η Ελίφ επιμένει να το κάνουν γιατί δεν θέλει να ξεχάσει αυτή την ωραία μέρα. Οι τρεις τους αισθάνονται σαν οικογένεια όταν βγάζουν τη φωτογραφία.

Η πρόταση γάμου στην Elif

Ο Τζεβαχίρ εισβάλει στο σπίτι της Αρζού. Η Γκόντζα προσπαθεί να τον εμποδίσει αλλά εκείνος θέλει να μιλήσει με τον Ουμίτ. Του λέει πως η Αρζού του έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα και ο Ουμίτ του απαντάει πως δεν τον ενδιαφέρει. Ο Τζεβαχίρ του λέει πως ο δικηγόρος τον κατηγορεί για τον τραυματισμό του Γιουσούφ και πως θέλει πίσω το απειλητικό γράμμα, που έστειλαν στην Αρζού γιατί είναι η απόδειξη της αθωότητάς του. Η Γκόντζα ακούει τη συζήτησή τους. Ο Ουμίτ διώχνει τον Τζεβαχίρ από το σπίτι και όταν φεύγει και εκείνος, η Γκόντζα ψάχνει παντού για να βρει το γράμμα. Ο Ονούρ κάνει πρόταση γάμου στη Λέιλα.

Η Ασουμάν επισκέπτεται την οικογένεια Εμίρογλου για να δει την Ιντζί. Η Μελέκ καταλαβαίνει από τα μισόλογά της ότι κάτι την απασχολεί. Η Ασουμάν είναι φοβισμένη επειδή ξέρει πως οι άντρες του Λατίφ την κυνηγάνε. Η Γκόντζα βρίσκει το γράμμα στο συρτάρι του Ουμίτ. Καθώς το κρατάει στα χέρια με τη σφαίρα, ο Ουμίτ την καλεί. Η οικογένεια Εμίρογλου επιφυλάσσει μια έκπληξη στον Γιουσούφ και του προτείνει να μείνει μόνιμα στο σπίτι μαζί τους. Ο Γιουσούφ δεν ξέρει τι να πει…

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χαμός στην Elif: «Ψεύτρα δεν είσαι έγκυος» - Ο Ουμίτ δεν πιστεύει την Αρζού

Elif: Η Αρζού ένα βήμα πριν το τρελοκομείο - Βλέπει οράματα στη φυλακή

TAGS
Share