Elif: Η Γκοντζά εξαφανίζεται - Ο ρόλος της Αρζού

Σούπερ αποκλειστικό

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Elif: Η Γκοντζά εξαφανίζεται - Ο ρόλος της Αρζού

Η Γκοντζά εξαφανίζεται στην Elif και η Αρζού παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό. Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά του Star, στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν. Τι θα έχει συμβεί τελικά στην άτυχη γυναίκα;

Δεν θα προλάβει να ολοκληρώσει το σατανικό της σχέδιο η Γκοντζά, αφού η Αρζού ανακαλύπτει το κακό που θέλει να της κάνει και ως αδίστακτη που είναι, φροντίζει να εξαφανίσει την οικιακή βοηθό της πληρώνοντας δολοφόνους! Διαβάστε παρακάτω όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

O Ερκούτ τηλεφωνεί στην Γκοντζά για να ζητήσει μια χάρη και καθώς μιλάνε, τους ακούει η Αρζού, η οποία καταλαβαίνει πως η μνήμη της έχει επανέλθει κανονικά και πως τόσο καιρό έχει κάποιο σατανικό σχέδιο εναντίον της! Η Αρζού κάθεται ανήσυχη και κλειδωμένη στο δωμάτιό της.

Η Γκοντζα εξαφανίζεται

Οταν έρχεται ο Ουμίτ, εκείνη του λέει πως η Γκοντζά παίζει μαζί τους, καθώς ξέρει πως θυμάται τα πάντα. Ο Ουμίτ ξαφνιάζεται από τα λόγια της και δεν μπορεί να παραδεχτεί ότι το ξέρει από καιρό. Λέει στην Αρζού πως υπερβάλλει, αλλά εκείνη είναι σίγουρη πως η Γκοντζά θέλει το κακό της. Οταν η Γκοντζά της φέρνει τα χάπια της, η Αρζού συμπεριφέρεται σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Την επόμενη μέρα την ακούει να μιλά με κάποιον στο τηλέφωνο για το μωρό της Αρζού και να προσπαθεί να βρει τρόπο να το ξεφορτωθεί. Ωστόσο δείτε και ποιοι πρωταγωνιστές της σειράς θα παντρευτούν.

Η αδίστακτη γυναίκα για πρώτη φορά νιώθει αβοήθητη και φοβισμένη και το βράδυ έχει εφιάλτες. Αποφασίζει να κάνει κάτι για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας της Γκοντζά, η οποία την επόμενη μέρα φέρνει στο σπίτι μια παράξενη γυναίκα, η οποία της ετοιμάζει ένα ποτό, που αν το πιει η Αρζού θα χάσει το μωρό.

Elif εξελίξεις

Ετσι παίρνει τα μέτρα της προκειμένου να σώσει τόσο τη δική της ζωή όσο και του αγέννητου παιδιού της. «Δεν πρόκειται να σε πάρει κανείς από εμένα», μονολογεί και χαϊδεύει την κοιλιά της. Την επόμενη μέρα η Γκοντζά πηγαίνει στην Αρζού το πρωινό της, όμως εκείνη έχει κρύψει μαξιλάρια κάτω από τα σκεπάσματα και η Γκοντζά πιστεύει πως κοιμάται.

Η αλήθεια όμως είναι πως η αδίστακτη γυναίκα έχει βγει για να συναντήσει κάποιον πληρωμένο δολοφόνο: «Θέλω να απαγάγεις αυτή τη γυναίκα», του λέει και του δίνει φωτογραφία της Γκοντζά. Στο μεταξύ η τελευταία αντιλαμβάνεται την απουσία της από το σπίτι και αναρωτιέται πού μπορεί να έχει πάει. Αργότερα βγαίνει έξω, όταν οι άντρες που έχει προσλάβει η Αρζού την απάγουν. Ο Ουμίτ αναρωτιέται πού είναι η Γκοντζά και η Αρζού του απαντά πως δεν την ενδιαφέρει.

Οι υποψίες του ότι η Αρζού της έχει κάνει κάτι μεγαλώνουν: «Είμαι σίγουρος ότι κάτι της έκανες», της λέει και εκείνη του απαντά: «Προσπάθησε να μας κάνει κακό! Και αν δεν με πιστεύεις, έχω και αποδείξεις», του λέει και του δείχνει τα πειστήρια από το ύπουλο σχέδιο που είχε εκείνη οργανώσει για να σκοτώσει το αγέννητο παιδί τους. Ο Ουμίτ της ζητά συγγνώμη επειδή την αμφισβήτησε...

TAGS