Ο Γιατρός: Ο Αλί παθαίνει κρίση! Σε απόγνωση η Νάζλι - Καταιγιστικές οι εξελίξεις 1/6

Το επεισόδιο πριν παιχτεί στην τηλεόραση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Γιατρός: Ο Αλί παθαίνει κρίση! Σε απόγνωση η Νάζλι - Καταιγιστικές οι εξελίξεις 1/6

Κρίση θα πάθει ο Αλί στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Ο Γιατρός», με αποτέλεσμα η Νάζλι να βρίσκεται σε απόγνωση. Οι εξελίξεις σήμερα 1/6 είναι καταιγιστικές. Μπορείτε να τις δείτε πριν προβληθούν στην τηλεόραση, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Αυτά είναι τα νέα επεισόδια της σειράς «Ο Γιατρός» με τον Αλί να παθαίνει κρίση

Επεισόδιο 32

Ο Αλί αποφασίζει να σταματήσει να πιέζει την κατάσταση με τη Νάζλι. Όσο κι αν η απόσταση μεταξύ τους τον πληγώνει, θα προσπαθήσει να είναι μόνο φίλος της, όπως του ζήτησε. Εξάλλου είναι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να της προσφέρει αυτά που πραγματικά χρειάζεται. Η Νάζλι νιώθει κι αυτή παρόμοιες αμφιβολίες, αλλά ο Δρ. Αντίλ της προσφέρει μια αχτίδα αισιοδοξίας.

Ο Γιατρός εξελίξεις 1/6

Εν τω μεταξύ, ο αγνός εφηβικός έρωτας δύο ασθενών δίνει στον Αλί και τη Νάζλι μια ελπίδα για τη δύναμη της πραγματικής αγάπης. Έτσι, οι πάγοι αρχίζουν να λιώνουν και οι δυο τους καταφέρνουν να μοιραστούν και πάλι μερικές όμορφες και ανέμελες στιγμές μετά από καιρό. Όμως μια ακόμα κρίση του Αλί κάνει τη Νάζλι να πιστέψει πως ίσως ποτέ δεν θα είναι έτοιμος για δυνατές συγκινήσεις.

Ωστόσο, ποια είναι στην πραγματικότητα η Σινέμ Ουνσάλ ή αλλιώς η τηλεοπτική Νάζλι και πόσα χιλιάρικα παίρνει το μήνα;

Εκτός των σημερινών εξελίξεων στον Γιατρό δείτε όλες τις στιγμές του Αλί μέχρι το τέλος της σειράς

Σούπερ αποκλειστικό σας έχουμε για τον Γιατρό. Τις 10 συγκλονιστικές στιγμές μέχρι το φινάλε της σειράς του ΣΚΑΙ, που πηγαίνει πολύ καλά σε τηλεθέαση και έχει καθηλώσει το κοινό με τις εξελίξεις της.

Τις τελευταίες 10 συγκλονιστικές στιγμές της σειράς «Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος» εξασφάλισε αποκλειστικά το TiVi Σίριαλ και σας τις παρουσιάζει όπως θα τις δείτε στην τηλεόραση. Η σειρά θα ολοκληρωθεί στις 12/6, καθώς έχουν «παγώσει» τα γυρίσματα στην Τουρκία λόγω κορονοϊού. Δείτε εδώ και το τέλος της σειράς

Οι 10 συγκλονιστικές στιγμές μέχρι το φινάλε

Απολύουν την Κιβιλτζίμ

Η Κιβιλτζίμ βρίσκει ένα χαρτί στο αυτοκίνητό της και μπροστά της εμφανίζεται ο Αντίλ, ο οποίος της λέει: «Από την πρώτη στιγμή που άνοιξε αυτό το νοσοκομείο είσαι εδώ και μπορώ να πω πως βοήθησες στο να γίνει πετυχημένο». Η Κιβιλτζίμ εντυπωσιάζεται με όσα ακούει, αλλά εκείνος συνεχίζει και της λέει: «Δεν αναρωτιέσαι για ποιο λόγο ο Φαρούκ άφησε τα ηνία στην Μπελίζ και όχι σ' εσένα; Εσένα σ' εμπιστευόταν, αλλά όχι τον θυμό σου. Το χαρτί που κρατάς είναι η σύμβασή σου, όπου υπάρχει ρήτρα πως δεν μπορείς να απολύσεις κανέναν χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των μετόχων. Παραβίασες τον όρο και τώρα έχεις μόνο δύο εβδομάδες για να φύγεις από το νοσοκομείο». Η Κιβιλτζίμ σοκάρεται!

Η Νταμλά «καρφώνει» Αλί και Ναζλί

Στο νοσοκομείο γίνεται ακόμα ένα τηλεφώνημα με παράπονα για τον Αλί και μάλιστα ο ασθενής είναι αποφασισμένος να τους πάει στα δικαστήρια. Παράλληλα, η Νταμλά αποκαλύπτει στον Τανζού: «Ο Αλί και η Ναζλί είναι ζευγάρι». Το επόμενο πρωί ο Τανζού το συζητάει με τους υπόλοιπους μετόχους και ο Αντίλ αντιδράει: «Δεν έχει δικαίωμα να κάνει σχέση επειδή είναι αυτιστικός;». Ο Φερμάν τους ανακοινώνει πως έχουν ακόμη μία μήνυση στο νοσοκομείο και έτσι θα αναλάβει τον Αλί, αλλά μ' ένα μόνο λάθος του θα τον απολύσει. Ο Φερμάν βρίσκει τον Αλί και τη Ναζλί και τους λέει πως ξέρει για τη σχέση τους και τους χωρίζει από τη δουλειά για να μπορεί να ελέγχει τον Αλί: «Ναζλί, εσύ θα δουλέψεις μαζί μου και ο Αλί με την Νταμλά».

Το ψέμα της Κιβιλτζίμ

Η Κιβιλτζίμ ικετεύει την Μπελίζ να γυρίσει πίσω και να μην τη διώξει, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. «Πάντα ήθελες να μου κάνεις κακό! Πίστευα πως είχες αλλάξει και είχες γίνει καλή, αλλά δεν αλλάζει ο άνθρωπος», της λέει και η Κιβιλτζίμ, αφού υπογράφει τα χαρτιά της απόλυσης, λέει στην Μπελίζ πως έχει ρίξει το μωρό! Η Μπελίζ σοκάρεται και λέει στον Φερμάν: «Δεν ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο». Κι ενώ η Κιβιλτζίμ μαζεύει τα πράγματά της από το γραφείο, η Μπελίζ πηγαίνει και της λέει πως ακυρώνει την απόλυσή της και μπορεί να συνεχίσει τη δουλειά της. Ωστόσο στη συνέχεια θα μάθουμε πως η Κιβιλτζίμ είπε ψέματα για την άμβλωση και το ξέρει μόνο ο Φερμάν, αλλά και η Γκιουλίν που έτυχε να τους ακούσει να το συζητάνε.

O Γιατρός ΣΚΑΙ

Ο Φερμάν απειλεί την Νταμλά

Ο Αλί είναι αποφασισμένος να δώσει στον μικρό Μπερκ πίσω τη φωνή του, όσο κι αν το υπόλοιπο νοσοκομείο διαφωνεί με την επιμονή του. Ωστόσο η προσήλωσή του σε αυτό το περιστατικό πληγώνει τη Νάζλι, η οποία νιώθει πως την παραμελεί και πως ποτέ δεν θα ακούσει τη γνώμη της, εάν είναι αφοσιωμένος σε κάποιο στόχο. Ο Αλί τελικά καταφέρνει να σώσει τον μικρό Μπερκ και στη συνέχεια λέει στον Φερμάν: «Τώρα μπορώ να παραιτηθώ». Κι αυτό γιατί ο Τανζού τους έβαλε μαζί με τη Ναζλί να διαλέξουν ανάμεσα στη σχέση και τη δουλειά τους. Ο Φερμάν παρακολουθεί με την Νταμλά μια εγχείρηση και εκείνος της λέει: «Θα γίνεις πολύ καλή χειρουργός, έχεις όλα τα προσόντα! Αν όμως πειράξεις ξανά τον Αλί, θα σε καταστρέψω».

Η επιστροφή του πατέρα του Αλί

Ο Αλί φτάνοντας στο νοσοκομείο βλέπει μπροστά του τον πατέρα του και σοκάρεται! Αμέσως τρέχει μακριά του. Ο Αντίλ ενημερώνεται σχετικά και λέει στον Φερμάν: «Βρες τον Αλί γρήγορα». Στη συνέχεια εκείνος πάει να βρει τον Φικρέτ, ο οποίος του λέει: «Θέλω να μιλήσω με τον Αλί για τελευταία φορά σαν πατέρας με γιο! Πεθαίνω». Ο Αντίλ στη συνέχεια πάει να βρει τον Αλί και του λέει να μιλήσει με τον πατέρα του. Εκείνος ξεσπάει: «Δεν θέλω να μιλήσω, δεν θέλω τίποτα», και στρέφεται στον Φερμάν για βοήθεια. Εκείνος λέει στον Αντίλ: «Ο Αλί δεν μπορεί να μιλήσει με τον πατέρα του, έχουμε δουλειά».

Ο Αλί στη φυλακή

Ολα θα ξεκινήσουν από ένα επείγον περιστατικό, όπου μια γυναίκα μεγάλης ηλικίας χωρίς ταυτότητα πάνω της μπαίνει στα επείγοντα και κατά τη διάρκεια του χειρουργείου χάνει τη ζωή της! Ο Αλί θέλει πάση θυσία να μάθει τι πήγε στραβά και αφού τόσο ο Φερμάν όσο και

ο Τανζού δεν του δίνουν την άδεια για τη νεκροψία, εκείνος με τη βοήθεια του Ντεμίρ καταφέρνει να βρει τον γιο της γυναίκας για να πάρει την άδεια. Οταν οι δύο νεαροί γιατροί φτάσουν στο σπίτι του Ερντάλ, εκείνος αρνείται να συνεργαστεί, καθώς είχε κακές σχέσεις με τη μητέρα του. Φεύγοντας από εκεί, ο Αλί βλέπει τον άντρα να μπαίνει στο αμάξι του και αμέσως τρέχει να τον σταματήσει με τον Ντεμίρ να προσπαθεί να τον εμποδίσει. Ο άντρας από τον φόβο του καλεί την αστυνομία και ο Αλί καταλήγει στο αστυνομικό τμήμα.

Η συνάντηση του Αλί με τη μητέρα του

Ο Αλί στην πρώτη συνάντηση με τη μητέρα του, έχει πολλά να της πει, όπως γιατί τον εγκατέλειψε! Εκείνη του απαντάει με δάκρυα: «Ο πατέρας σου... Δεν με άφησε να σε δω! Ομως μου είχες υποσχεθεί πως θα με συγχωρέσεις, έτσι δεν είναι;» του λέει και εκείνος της απαντάει: «Ομως ξέρεις τι συνέβη μετά; Δεν ήσουν δίπλα μου! Εμεινα μόνος μου! Με αφήσατε ολομόναχο», λέει και κάνει να την πλησιάσει, αλλά το βάζει στα πόδια, ενώ η Ναζλί παρακολουθεί από μακριά.


Η Ναζλί αγκαλιάζει τον Αλί

Ο Φικρέτ έρχεται στο νοσοκομείο, όχι για να αποχαιρετήσει για τελευταία φορά τον γιο του, αλλά για να τον πληγώσει ξανά, όταν αρχίζει να του φωνάζει και να του λέει: «Εξαιτίας σου πέθανε ο γιος μου! Είσαι δολοφόνος! Φύγε από μπροστά μου, δεν θέλω να σε δω ποτέ ξανά». Ο Αλί παθαίνει κρίση και πάει σ' ένα άδειο δωμάτιο. Η Ναζλί πάει κοντά του και τον αγκαλιάζει! Εκείνος της χαϊδεύει το χέρι σαν να μη θέλει να φύγει από κοντά του. Ωστόσο ο Αλί πεισμώνει και αποφασίζει να βρει τρόπο να σώσει τον πατέρα του!

Ο Φερμάν μιλάει σκληρά στον Αλί

Παρά τις αντιρρήσεις του Φερμάν, ο Αλί συνεχίζει να προσπαθεί να βρει τρόπο να σωθεί ο πατέρας του! Ομως ο Φερμάν ξέρει πως ο Τανζού περιμένει στη γωνία για το επόμενο λάθος του, ώστε να τον διώξει από το νοσοκομείο. «Ο πατέρας σου ήρθε για να πεθάνει, όχι για να σωθεί! Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι' αυτό», του λέει ο Φερμάν, όμως ο Αλί συνεχίζει να τον αγνοεί και εκείνος του μιλάει άσχημα:

«Μ' έχεις πληγώσει ανεπανόρθωτα με τη συμπεριφορά σου! Μάλλον ο Τανζού έχει δίκιο, ίσως πρέπει να σε αξιολογήσουμε ξανά αν μπορείς να συνεχίσεις να δουλεύεις στο νοσοκομείο». Στο μεταξύ ο Τανζού μαθαίνει πως ο πατέρας του Αλί βρίσκεται στο νοσοκομείο και εναντιώνεται στον Αντίλ. Ο Τανζού θέλει πάση θυσία να αποτύχει ο Αλί, ώστε να χρεωθεί τη ζημιά ο Αντίλ και να τον καθαιρέσουν από τη θέση του γενικού διευθυντή.

Ο Φικρέτ νεκρός!

Οταν ο Αλί μπαίνει στο δωμάτιο του Φικρέτ, εκείνος πιστεύει πως βλέπει μπροστά του τον Αχμέτ. «Αχμέτ, ήρθες να με πάρεις κοντά σου; Σου είχα υποσχεθεί πως θα τα βρω με τον αδελφό σου, αλλά δεν το έκανα τελικά! Δεν το έκανα γιατί δεν ήταν σαν εσένα! Σου είπα πως θα τον αγαπήσω επειδή είναι και εκείνος παιδί μου, αλλά δεν το έκανα», λέει με πόνο ο Φικρέτ.

Ο Αλί με δάκρυα απαντάει σαν να είναι ο Αχμέτ: «Μη θυμώνεις μαζί του! Δεν ήταν στο χέρι του! Δεν με σκότωσε εκείνος! Αν μπορούσε θα πέθαινε εκείνος στη θέση τη δική μου! Μην τον μισείς άλλο πια». Ο Φικρέτ λίγο πριν πεθάνει λέει: «Πες του, γιε μου, να με συγχωρέσει», και ο Αλί βλέπει σαν όραμα τον αδελφό του να κρατάει το κεφάλι του πατέρα του και εκείνος να πεθαίνει. Ο Αλί κλείνει τα μάτια του μπαμπά του και του λέει πως τον συγχωρεί!