Χαμός στο Γυναίκα χωρίς όνομα (4/6) - Νέα στοιχεία για τον φόνο του Νίκου

Μη χάσετε το επεισόδιο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαμός στο Γυναίκα χωρίς όνομα (4/6) - Νέα στοιχεία για τον φόνο του Νίκου

Χαμός πρόκειται να γίνει και στο σημερινό (4/6) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ANT1, Γυναίκα χωρίς όνομα, καθώς προκύπτουν διαρκώς νέα στοιχεία για τον φόνο του Νίκου, ενώ η Κάτια εξακολουθεί να βρίσκεται στο κρατητήριο.

Τι θα γίνει σήμερα στο Γυναίκα χωρίς όνομα

Μη χάσετε και το σούπερ αποκλειστικό που σας έχουμε για το Γυναίκα χωρίς όνομα και τη Μελίτη που βρίσκεται σε κίνδυνο. Δείτε το εδώ!

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 134

Ενώ η Κάτια παραμένει στο κρατητήριο ως βασική ύποπτος για τον φόνο του Νίκου, ο σταυρός που βρέθηκε στο χέρι του Νίκου δυναμώνει τις αμφιβολίες για το αν τελικά ήταν η Κάτια ή η Μάρθα εκείνη που τον σκότωσε. Αυτό φυσικά δεν εμποδίζει τη Μάρθα να επισκεφτεί την Κάτια στο κελί της, σε μια αδίστακτη επίδειξη ισχύος, την ίδια στιγμή που η Μαρίνα πηγαίνει στον Αστυνόμο το στικάκι που αποκαλύπτει όλες τις μηχανορραφίες της Μάρθας…

Γυναίκα χωρίς όνομα εξελίξεις

Να συνοψίσουμε τι έχουμε δει μέχρι τώρα στα επεισόδια του Γυναίκα χωρίς όνομα αυτή τη βδομάδα

  • Η Μαρίνα παραδίδεται στην Αστυνομία και αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στον Αστυνόμο για τη σχέση της με την Κάτια, για το πώς βρέθηκε στη φυλακή και γέννησε την Μελίτη, αλλά και γιατί αναγκάστηκε να αλλάξει την ταυτότητά της…
  • Η Μάρθα, κλεισμένη στην κλινική, κατακλύζεται από ασυγκράτητο μίσος τόσο για την Κάτια όσο και για τη Μαρίνα. Κι ενώ ο Κωστής με τον Αντρέα παρακολουθούν συστηματικά πια τον Χατζή, προκειμένου να αποδείξουν τα σχέδιά του εναντίον της Έλλης, η Μαρίνα κι ο Μιχάλης γιορτάζουν με όλη την οικογένεια την αποφυλάκισή της.
  • Η Κάτια συλλαμβάνεται για το φόνο του Νίκου κι ο Αστυνόμος την ανακρίνει, καθώς όλα τα στοιχεία οδηγούν στην ενοχή της.
  • Ο Αντρέας κι ο Κωστής στήνουν παγίδα στο Χατζή για να τον ξεσκεπάσουν. Η Μαρίνα προσπαθεί να πείσει τον Αστυνόμο ότι η Κάτια είναι αθώα, ενώ η Μάρθα συνεχίζει να παίζει το θύμα. Μια απρόσμενη συνάντηση του αστυνόμου με την Εύα, προκαλεί την ταραχή του Αργύρη.