Γυναίκα χωρίς όνομα: «Θα σκοτώσω να σώσω την εγγονή μου» - Η Κάτια τα παίζει όλα

«Βόμβα»

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Γυναίκα χωρίς όνομα: «Θα σκοτώσω να σώσω την εγγονή μου» - Η Κάτια τα παίζει όλα

Η Κάτια τα παίζει όλα για την Μελίτη στο γυναίκα χωρίς όνομα, αφού λέει ακόμα και πως «θα σκοτώσει για να σώσει την εγγονή της». Απίστευτες είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1.

Ο Χατζής προχωράει στο σχέδιο της απαγωγής της μικρής Κατερίνας, αλλά από ένα λάθος, το κορίτσι που αρπάζουν οι άνθρωποί του είναι η Μελίτη.

«Θα σκοτώσω να σώσω την εγγονή μου» - Η Κάτια τα παίζει όλα

Ο εκτελεστής παρακολουθεί την Αλίκη με τα παιδιά και προετοιμάζεται για την απαγωγή της μικρής Κατερίνας. Η παγίδα που στήνουν ο Κωστής και ο Αντρέας στον Χατζή όχι μόνο δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά φέρνει τα αντίθετα. Η απαγωγή του παιδιού προχωράει κανονικά, αλλά ένα λάθος του απαγωγέα θα ανατρέψει τα πάντα. Στα χέρια του, αντί για τη μικρή Κατερίνα βρίσκεται η Μελίτη.

Ο Κωστής κι ο Αντρέας πηγαίνουν κατευθείαν στην αστυνομία. «Ο Χατζής το έκανε. Εκείνος πήρε το παιδί», λένε στον αστυνόμο. Οσο και να προσπαθούν όμως να πείσουν την αστυνομία για την εμπλοκή του Γεράσιμου στην απαγωγή, τα στοιχεία δεν είναι επαρκή για να τον ενοχοποιήσουν. Δείτε και ένα αποκλειστικό σοκ για τον Μιχάλη που μένει παράλυτος.

Γυναίκα χωρίς όνομα εξελιξεις

Η Μαρίνα και η Κάτια αποφασίζουν να αντιμετωπίσουν μόνες τους τον Χατζή και να βρουν τη Μελίτη. Η Μαρίνα πάει να τον βρει με σκοπό να κάνει τα πάντα για να φέρει πίσω την κόρη της. Οταν συναντιούνται, εκείνος χωρίς δισταγμό της ομολογεί: «Εγώ έχω την κόρη σου. Εγώ την κρατάω και δεν σκοπεύω να σου τη δώσω αν δεν μου πεις πρώτα πού κρύβεται η Ελλη».

Η Μαρίνα γίνεται έξω φρενών που είναι τόσο αδίστακτος και βάζει σε κίνδυνο τη ζωή ενός μικρού παιδιού προκειμένου να καταφέρει τους σκοτεινούς σκοπούς του. Οταν η Μαρίνα το λέει στον Κωστή, εκείνος, πάνω στην απελπισία του, σκέφτεται να ενδώσει προκειμένου να σώσει το παιδί του. «Οχι, μην το κάνεις. Ξέρεις πως αν του πεις πού είναι η Ελλη, θα τη σκοτώσει κι εκείνη και το μωρό της», του λέει και παρά τον πόνο που νιώθει για το κοριτσάκι της, καταφέρνει να τον συγκρατήσει.

Η υγεία της Μελίτης κινδυνεύει

Η Κάτια δεν μπορεί να ησυχάσει γνωρίζοντας ότι η εγγονή της είναι στα χέρια αυτού του σατανικού ανθρώπου. Ετσι αποφασίζει κρυφά από τη Μαρίνα να φτάσει στα άκρα για να βρει τη Μελίτη. Ζητά τη βοήθεια του Φώτη γι’ αυτό. Εκείνος φοβάται για την ασφάλειά της, αλλά η γυναικα είναι αποφασισμένη να παλέψει για την εγγονή της. «Πρέπει να μου βρεις ένα όπλο», του λέει. Ο Φώτης έχει αντιρρήσεις, όμως τον πείθει να της το δώσει. Την ίδια ώρα η Μελίτη περνάει δύσκολα στα χέρια των απαγωγέων και η υγεία της κινδυνεύει. Το μικρό κορίτσι προσπαθεί να βρει τρόπο να δραπετεύσει από εκεί που την κρατάνε…

Ο συνεργάτης των απαγωγέων έχει συλληφθεί από την αστυνομία και πιέζεται να ομολογήσει πού είναι η Μελίτη. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Κάτια και ο Φώτης στήνουν παγίδα στον Χατζή. Η Μαρίνα με τη σειρά της, καταστρώνει νέο σχέδιο για να βρει την κόρη της. Πηγαίνει στον Χατζή και ζητάει αποδείξεις ότι η Μελίτη είναι καλά. Εκείνος αναγκάζεται να της επιτρέψει να της μιλήσει. Παράλληλα, η Κάτια είναι αποφασισμένη να τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να βρει την εγγονή της.