Θρίλερ δίχως τέλος στην Elif: «Εδώ θα γίνει ο τάφος σου» - Η Ελίφ στο έλεος της Αρζού

Τρόμος στα επόμενα επεισόδια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρίλερ δίχως τέλος στην Elif: «Εδώ θα γίνει ο τάφος σου»  - Η Ελίφ στο έλεος της Αρζού

Θρίλερ δίχως τέλος ζει η οικογένεια Εμίρογλου στην σειρά «Elif». Η Ελιφ εξαφανίζεται και βρίσκεται στο έλεος της Αρζού η οποία την βασανίζει. «Εδώ θα γίνει ο τάφος σου» της φωνάζει.

Το σχέδιο της Λεϊλά να κάνει τον Γιουσούφ να γυρίσει κοντά της αποτυγχάνει και η Ελίφ καταλήγει στον πιο λάθος άνθρωπο: την Αρζού! Εκείνη πιστεύει πως η Μελέκ ευθύνεται για την αποβολή της και αποφασίζει να την τιμωρήσει με το να της στερήσει την κόρη της.

Ο Ορχάν ενημερώνει τον Γιουσούφ πως, σύμφωνα με τις καταγραφές από τις κάμερες ασφαλείας, ο Ονούρ ήταν αυτός που έσπασε τη βιτρίνα του βιβλιοπωλείου. Ο Γιουσούφ αποφασίζει προς το παρόν να μην κάνει τίποτα για αυτό. Ο Μουράτ ανακοινώνει στην Αϊλά πως πήρε αύξηση, αλλά εκείνη παραμένει σκεπτική. Η Αρζού πηγαίνει στο σπίτι της οικογένειας Εμιρόγλου και η Μελέκ ξαφνιάζεται όταν τη βλέπει στην πόρτα. «Εξαιτίας σου πέθανε! Εσύ σκότωσες το παιδί μου», λέει στη Μελέκ και εκείνη της απαντάει: «Τι είναι αυτά που λες; Δεν είσαι καλά».- Δείτε εδώ γιατί πιστεύει ότι σκότωσε το παιδί της - Η Αρζού επιμένει: «Αυτό ήταν το σχέδιό σας με την Γκοντζά; Να σκοτώσετε το παιδί μου; Είστε δολοφόνοι, όλοι σας! Πρώτα σκοτώσατε την Τουγκτσέ μου και τώρα το μωρό μου», λέει όταν ξαφνικά από παραισθήσεις βλέπει στο σπίτι την Γκοντζά. Ορμάει μέσα και αρχίζει να τη φωνάζει.

Παθαίνει νευρική κρίση και χάνει τις αισθήσεις της. Λίγο αργότερα συνέρχεται και συνεχίζει να τους κατηγορεί όλους. Ο Σελίμ έρχεται και μένει άφωνος όταν τη βλέπει μπροστά του και θέλει να τη διώξει. Η Αλιγέ λέει πως η Αρζού είναι τρελή, ενώ όλοι προσπαθούν να ηρεμήσουν τον Σελίμ. Η Μελέκ προτείνει να πάνε την Αρζού σπίτι της γιατί δεν είναι καλά και ο Σελίμ δέχεται απρόθυμα. Η Αρζού, η Μελέκ και η Ζεϊνέπ επιβιβάζονται στο ταξί του Σελίμ με προορισμό το κτήμα.

Elif εξελίξεις Αρζού

Στο μεταξύ, ο Ουμίτ ανησυχεί όταν δεν μπορεί να εντοπίσει την Αρζού. Ο Γιουσούφ επισκέπτεται τη Λεϊλά και τη μητέρα της για να δει τι κάνει η τελευταία και η Λεϊλά κάνει όνειρα για εκείνους. Η Μελέκ, η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ θυμούνται ευχάριστες στιγμές που έζησαν στο κτήμα. Ο Γιουσούφ καλεί τη Μελέκ για να μάθει τι έχει συμβεί και εκείνη προσπαθεί να του εξηγήσει πως δεν είχαν άλλη λύση από το να πάνε την Αρζού σπίτι της. Στη συνέχεια, ο Ουμίτ βρίσκει την Αρζού σπίτι και της ζητάει να μην εξαφανιστεί έτσι ξανά, γιατί ανησυχεί για εκείνη. Της ζητάει να του υποσχεθεί πως θα είναι προσεχτική τώρα που είναι έγκυος. Η Λεϊλά ετοιμάζει ένα κέικ για τον Γιουσούφ και ξεκινάει να πάει στο βιβλιοπωλείο. Στο μεταξύ, εκείνος είναι εκεί μαζί με την Ελίφ, όταν φεύγει για λίγα λεπτά για μια δουλειά. Η Λεϊλά φτάνει και βλέπει την Ελίφ και αρχίζει να της κάνει ερωτήσεις για τον Γιουσούφ. Από ένα βιβλίο της μικρής πέφτει μια φωτογραφία με τη Μελέκ, τον Γιουσούφ και την Ελίφ και η Λεϊλά γίνεται έξαλλη από θυμό. Φεύγει αποφασισμένη να καταστρέψει τη ζωή της Μελέκ.

Η Λεϊλά απάγει την Ελίφ

Το επόμενο πρωί, κι ενώ ο Γιουσούφ έχει πάει ο ίδιος στο σχολείο την Ελίφ και μάλιστα την περιμένει στην αυλή μέχρι να τελειώσει τα μαθήματά της, η μικρή εξαφανίζεται! Η Μελέκ για ακόμη μία φορά είναι αναστατωμένη και φυσικά μαζί με τον Γιουσούφ πάνε κατευθείαν στο κτήμα να βρουν την Αρζού, την οποία θεωρούν ύποπτη για την εξαφάνιση της Ελίφ. Εκείνη δεν γνωρίζει τίποτα, μιας και αυτή τη φορά όντως δεν κρυβόταν πίσω από την εξαφάνιση της μικρής.

Η Μελέκ εισβάλλει στο κτήμα και αρχίζει να ψάχνει, με την Αρζού να της φωνάζει: «Τι κάνεις; Δεν καταλαβαίνεις πως η Ελίφ δεν είναι εδώ; Φύγε αμέσως, γιατί αλλιώς θα φωνάξω την αστυνομία», λέει, αλλά η Μελέκ είναι σίγουρη πως εκείνη έχει πάρει την κόρη της. Στο μεταξύ, ο Ουμίτ επιστρέφει σπίτι και βλέπει την αναστάτωση που επικρατεί και απαιτεί να μάθει τι έχει συμβεί. «Εκανα μήνυση στον Γιουσούφ και τη Μελέκ», του λέει και εκείνος γίνεται έξαλλος: «Πάλι μαζί τους ασχολείσαι; Είσαι έγκυος και σε νοιάζουν αυτοί; Δεν σε πιστεύω πια», αλλά εκείνη του λέει πως την κατηγορούν ότι άρπαξε την Ελίφ. «Η Αρζού έχει αρπάξει την κόρη μου», του λέει η Μελέκ και ο Ουμίτ γίνεται έξω φρενών με τις κατηγορίες αυτές και τους διώχνει κακήν κακώς! Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Ελίφ βρίσκεται κλειδωμένη σ' ένα δωμάτιο στο σπίτι μιας άγνωστης γυναίκας.

Στη συνέχεια εκεί πηγαίνει η Λεϊλά! Η φίλη της η Σουλέ αρχίζει να της φωνάζει: «Μου εξηγείς τι συμβαίνει; Ποιο είναι αυτό το κορίτσι;». Η Λεϊλά της εξηγεί το σχέδιό της για να κερδίσει ξανά τον Γιουσούφ: «Δεν θέλω να κάνω κάτι κακό στο παιδί, απλώς θέλω να κερδίσω ξανά τον άντρα που αγαπάω». Η φίλη της αντιδράει: «Είσαι με τα καλά σου; Εχεις καταλάβει σε τι μπελάδες πας να μας μπλέξεις;». Η Λεϊλά επιμένει: «Σε παρακαλώ, βοήθησέ με! Δεν θα κάνεις τίποτα κακό, απλώς θα τη φέρεις στο πάρκο και θα φανεί σαν να την έχω βρει εγώ». Τελικά η φίλη της δέχεται και η Λεϊλά πάει στο πάρκο και τηλεφωνεί στον Γιουσούφ, δήθεν χωρίς να ξέρει τι έχει συμβεί, ότι είδε την Ελίφ στο πάρκο.

Εκείνος μαζί με τη Μελέκ σπεύδουν εκεί για να τη βρουν. Ολοι μαζί, ακόμα και η Λεϊλά, αρχίζουν να ψάχνουν, ενώ κάποια στιγμή όταν εκείνη βρίσκει ευκαιρία τηλεφωνεί στη φίλη της: «Πού είσαι και δεν έχεις έρθει ακόμα με το παιδί;», και εκείνη της απαντάει: «Την άφησα στη μητέρα της». Η Λεϊλά αναρωτιέται τι εννοεί και η φίλη της της απαντάει: «Στο κτήμα Εμιρόγλου την πήγα! Μου είπε ποιος είναι ο πατέρας της, το έψαξα και βρήκα την οδό». Η Λεϊλά δεν μπορεί να πιστέψει πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα: «Μένουν στο σπίτι του Γιουσούφ και όχι στο κτήμα! Αυτή που άφησες την Ελίφ είναι η πρώην γυναίκα του Κενάν Εμιρόγλου και είναι πολύ επικίνδυνη». Η Μελέκ δεν αντέχει και λιποθυμάει.

Η Αρζού κλειδώνει στο υπόγειο την Ελίφ και βρίσκεται στο έλεος της

Η Αρζού ανοίγει την πόρτα και σοκαρισμένη βλέπει μπροστά της την Ελίφ: «Πώς βρέθηκες εσύ εδώ; Ποιος σε άφησε;» αναρωτιέται και παίρνει τη μικρή μέσα στο σαλόνι. Οταν η Ελίφ συνέρχεται, τρομάζει που βλέπει την Αρζού και εκείνη της λέει: «Σε ψάχνουν όλοι! Πώς βρέθηκες εδώ; Ποιος σε έφερε;», αλλά η Ελίφ δεν ξέρει και της ζητάει να την πάει στη μητέρα της. Ομως η Αρζού την πάει στο υπόγειο και την κλειδώνει, ενώ της λέει να μην κάνει φασαρία.

Ο Ουμίτ καλεί την Αρζού και της λέει πως σε λίγο θα γυρίσει στο σπίτι και εκείνη φιμώνει την Ελίφ για να μην κάνει φασαρία. Ο Ουμίτ πρέπει να κάνει ένα επαγγελματικό ταξίδι άμεσα και η Αρζού χαίρεται, γιατί έτσι θα έχει χρόνο να υλοποιήσει τα σατανικά σχέδιά της. Οταν εκείνος φεύγει, εκείνη βρίσκει την ευκαιρία να σκοτώσει την Ελίφ. Ομως η μικρή καταφέρνει να της ξεφύγει και πάει στο παιδικό δωμάτιο. Η Αρζού μπαίνει μέσα: «Νόμιζες ότι μπορούσες να μου ξεφύγεις», λέει και αρπάζει τη μικρή από τον λαιμό να την πνίξει. «Αυτό το σπίτι θα γίνει ο τάφος σου! Ηρθε το τέλος σου! Θα σε σκοτώσω», φωνάζει η αδίστακτη γυναίκα και η Ελίφ προσπαθεί να σωθεί, δαγκώνοντας το χέρι της Αρζού.

Στη συνέχεια παίρνει μια κουβέρτα της Τουγκτσέ και κρύβεται πίσω από ένα έπιπλο φωνάζοντας: «Βοήθεια! Μαμά, βοήθεια». Η Αρζού τη κοιτάει σαστισμένη και θυμάται την Τουγκτσέ μωρό, η οποία όταν φοβόταν σκεπαζόταν με αυτή την κουβέρτα. «Ελα στη μαμά, Τουγκτσέ μου, μη φοβάσαι! Κανείς δεν θα σε πειράξει», λέει στην Ελίφ και την αγκαλιάζει, παρόλο που εκείνη προσπαθεί να της εξηγήσει ότι δεν είναι η Τουγκτσέ. «Γιατί λες τέτοια πράγματα; Είσαι η κόρη μου, η ψυχή μου, το παιδί μου! Είσαι δικό μου παιδί», επιμένει η Αρζού και δεν την αφήνει λεπτό από κοντά της...

Ο Γιουσούφ εισβάλλει στο κτήμα

Η Ζεϊνέπ τηλεφωνεί στον Σελίμ ανήσυχη να μάθει νέα για την Ελίφ. Θέλει να είναι μαζί τους, αλλά εκείνος της ζητάει να μείνει σπίτι σε περίπτωση που η Ελίφ επιστρέψει. Η Λεϊλά συναντάει τη Σουλέ. Δεν φανταζόντουσαν πού θα έφταναν τα πράγματα και σκέφτονται πως πρέπει να κάνουν κάτι. Η Σουλέ προτείνει να πάνε στην οικογένεια Εμιρόγλου και να τους πουν πως η Ελίφ βρίσκεται στο σπίτι της Αρζού. Η Λεϊλά της λέει πως αυτό είναι αδύνατο να συμβεί γιατί ο Γιουσούφ και όλοι θα καταλάβουν πως η ίδια είναι υπεύθυνη για ό,τι συνέβη. Ετσι οι δύο γυναίκες αποφασίζουν να πάνε στο κτήμα και να πάρουν κρυφά την Ελίφ.

Η Λεϊλά και η Σουλέ βρίσκουν ανοιχτή την πόρτα και πάνε να μπουν στο κτήμα, όταν εκείνη την ώρα φτάνει ο Ουμίτ και ψελλίζοντας μια δικαολογία φεύγουν. Την ίδια ώρα, ο Ονούρ πηγαίνει στο σπίτι της Φεβζιγιέ για να ζητήσει συγγνώμη για όλα και εκείνη τον ενημερώνει πως η Λεϊλά θα αργήσει. Η Λεϊλά αισθάνεται στριμωγμένη για όσα έχουν γίνει και νιώθει τύψεις όταν βλέπει τη Μελέκ να καταρρέει! Στη συνέχεια γυρίζει σπίτι της και η μητέρα της της λέει πως ο Ονούρ πήγε εκεί να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε, αλλά η Λεϊλά δεν της δίνει καμία σημασία.

Η οικογένεια Εμιρόγλου και ο Γιουσούφ είναι σίγουροι πως η Αρζού ευθύνεται για την εξαφάνιση της Ελίφ. Στο κτήμα η Αρζού φροντίζει την Ελίφ. Η Ιντζί ζητάει συνεχώς την Ελίφ και η Σιταρέ είναι δίπλα της, με τη Ζεϊνέπ να την ευχαριστεί για όσα κάνει. «Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο! Ο,τι χρειαστείτε να μου το πείτε», της λέει. Η Λεϊλά βλέπει εφιάλτες, την Ελίφ να φωνάζει το όνομά της και να ζητάει βοήθεια, αλλά την Αρζού να στέκεται από πίσω της και να μην την αφήνει να φύγει. Ο Γιουσούφ εισβάλλει κρυφά στο σπίτι της Αρζού και αναζητά την Ελίφ. Η Αρζού τον βλέπει και φωνάζει: «Τι κάνεις εσύ εδώ; Σήκω φύγε από το σπίτι μου! Με ποιο δικαίωμα εισβάλλεις έτσι;» του λέει και εκείνος της απαντάει: «Δεν θα φύγω αν δεν πάρω την Ελίφ! Είμαι σίγουρος ότι εσύ την έχεις, λέγε πού είναι». Η Ελίφ ακούει τη φωνή του αλλά δεν είναι σίγουρη ότι είναι αυτός. Βλέπει όμως την πόρτα ανοιχτή και το σκάει. Είναι μόνη της στον δρόμο, άρρωστη και φωνάζει το όνομα του Γιουσούφ, αλλά εκείνος και η Αρζού είναι στο κτήμα.Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, η Μελέκ θα αναγνωρίσει το πτώμα της.