Άγριες Μέλισσες - αποκλειστικό: Νύχτα ερωτικού πάθους για Ελένη και Λάμπρο - Εγκαταλείπει τον Θωμά!

Της... μουρλής στο Διαφάνι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες - αποκλειστικό: Νύχτα ερωτικού πάθους για Ελένη και Λάμπρο - Εγκαταλείπει τον Θωμά!

Ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά, η Ελένη αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο της καρδιάς της, που οδηγεί σε μια νύχτα πάθους με τον πρώτο της μεγάλο έρωτα, τον Λάμπρο. Έτσι τινάζει στον αέρα τη σχέση της με τον Θωμά και τον εγκαταλείπει για πάντα... Έχουμε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις Άγριες Μέλισσες! Μια εξέλιξη που δεν έχει ακόμα παιχτεί στον ΑΝΤ1.

Κι ενώ ο Θωμάς κάνει απέλπιδες προσπάθειες να έχει την πρώτη θέση στην καρδιά της Ελένης, εκείνη έχει αρχίσει πια να κουράζεται από την.. κτητικότητα που απαιτεί, όπως ήδη έχουμε δει στα επεισόδια που έχουν προβληθεί στην τηλεόραση. Ο Θωμάς γνωρίζοντας για το διαζύγιο του Λάμπρου και της Θεοδοσίας, φοβάται πως αυτό θα αποτελέσει ευκαιρία για τον δάσκαλο να διεκδικήσει ξανά την καρδιά της Ελένης. Τον ίδιο ακριβώς φόβο έχει και η Θεοδοσία!

Γι’ αυτό και ο Θωμάς θέλει με κάθε τρόπο να πείσει την Ελένη να φύγουν από το Διαφάνι και να κάνουν μια νέα αρχή σε άλλο μέρος, μακριά απ’ όλους και κυρίως από το άσχημο παρελθόν! Η Ελένη είναι ανένδοτη, αλλά και αποφασισμένη να φτάσει μέχρι το τέλος όσον αφορά το σχέδιο της απαλλοτρίωσης. Ωστόσο, ένας από τους λόγους που ο Θωμάς θέλει να φύγει, είναι και το γεγονός ότι ο Νέστορας έχει πλέον στοιχεία για την ενοχή του στον πόλεμο, όταν ανακαλύπτει στο γραφείο του ένα σκίτσο του και ένα όπλο πάνω σ’ αυτό! Τρομοκρατείται και ψάχνει να βρει λύση. Ετσι, με τη τη βοήθεια ενός άντρα από το ένοχο παρελθόν του, προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια του Νέστορα. Και για την ώρα δείχνει να τα καταφέρνει, όμως οι αμφιβολίες έχουν ριζώσει βαθιά μέσα στον Νέστορα!

Από την Γιάννα Παπανικολάου για το περιοδικό Tv24

Ο καβγάς και ο χωρισμός

Μετά τα παραπάνω, η σειρά μάς μεταφέρει τέσσερις μήνες μετά, όπου η ζωή στο Διαφάνι κυλάει για άλλους όμορφα, για άλλους δύσκολα και για άλλους βασανιστικά… Η Δρόσω μετά τη διάλυση του αρραβώνα της, ζει απομονωμένη σ’ ένα άγνωστο μέρος μέχρι να φέρει το μωρό της στον κόσμο. Η Ελένη μοιράζει την καθημερινότητα της ανάμεσα στη Δρόσω και στον Κυπραίο, από τον οποίο απομακρύνεται. Εκείνος προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει και πού πηγαίνει η Ελένη όταν φεύγει κρυφά από το χωριό. Άγριες Μέλισσες: Σούπερ αποκλειστικό! Αυτό είναι το τέλος της Ελένης

Οπως προαναφέραμε φοβάται μήπως συναντιέται κρυφά με τον Λάμπρο και έτσι ένα πρωί αποφασίζει να την ακολουθήσει για να μάθει την αλήθεια. Στο μεταξύ, ο Λάμπρος και η Θεοδοσία περιμένουν τα χαρτιά του διαζυγίου για να λήξει και επίσημα ο γάμος τους. Ο Θωμάς βλέπει την Ελένη να μπαίνει σ’ ένα άγνωστο σπίτι (σ.σ εκεί όπου βρίσκεται η Δρόσω) και η αγωνία του δείχνει να κορυφώνεται. Αποφασίζει να μάθει τι συμβαίνει και έτσι όταν τη βλέπει να φεύγει, εμφανίζεται μπροστά της:

«Θωμά; Τι γυρεύεις εδώ;», τον ρωτάει και εκείνος της απαντάει: «Θέλω να μάθω πού φεύγεις Ελένη; Τι συμβαίνει; Τι μου κρύβεις;». Η Ελένη αναγκάζεται να του αποκαλύψει την αλήθεια: «Η Δρόσω είναι έγκυος, όχι η Ασημίνα. Αποφάσισαν να ανταλλάξουν το μωρό και έτσι έπρεπε να κρύψουμε τη Δρόσω», του ομολογεί και ο Κυπραίος σοκάρεται με όσα ακούει:

Άγριες Μέλισσες η Ελένη εγκαταλείπει τον Θωμά

«Γιατί δεν μου το είπες τόσο καιρό; Γιατί δεν ζήτησες τη βοήθειά μου; Θα έκανα τα πάντα για να γλιτώσετε όλο αυτό». Ωστόσο η Ελένη έρχεται σε σύγκρουση μαζί του για το γεγονός ότι την παρακολουθεί: «Γιατί είναι κάτι που αφορά εμένα και τις αδελφές μου! Για ποιο λόγο με παρακολουθείς, Θωμά; Απαιτώ κι από εσένα εξηγήσεις», του λέει και εκείνος δικαιολογείται:

«Φεύγεις συνέχεια κρυφά και δεν ξέρω πού πηγαίνεις και τι κάνεις; Ανησυχώ», ισχυρίζεται. Εκείνη όμως του ξεκαθαρίζει: «Θωμά, δεν μου αρέσει καθόλου να ανακατεύεσαι στη ζωή μου! Μου κάνεις έλεγχο; Δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε έτσι, με αυτή τη συμπεριφορά». Στο μεταξύ, η Θεοδοσία προσπαθεί να αποδεχτεί τον χωρισμό της με τον Λάμπρο, αλλά από την άλλη προσπαθεί να τον διεκδικήσει και πάλι. Ετσι τον προσεγγίζει ερωτικά, αλλά εκείνος την απορρίπτει για άλλη μια φορά: «Θεοδοσία, δεν θα καταφέρεις τίποτα με όσα κάνεις! Ο γάμος μας έχει τελειώσει! Εμείς οι δύο έχουμε τελειώσει! Σε λίγες μέρες βγαίνει το διαζύγιο...».

Παράλληλα ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει ξανά την Ελένη! Εκείνη αποφασίζει να δώσει τέλος στο δίλημμά της για το αν πρέπει να ακολουθήσει τον Λάμπρο ή τον Κυπραίο και έτσι κάνει μια συζήτηση με τον Κυπραίο, από τον οποίο ζητάει να χωρίσουν: «Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη ανάμεσά μας! Το γεγονός ότι με παρακολουθείς και με ελέγχεις δεν μου αρέσει καθόλου! Καλό είναι να μείνουμε χώρια...». Εκείνος καταρρακώνεται επειδή δεν μπορεί να την πείσει με τίποτα και έτσι βυθίζεται όλο και περισσότερο σε σκοτεινά μονοπάτια...

Από την άλλη, ο Λάμπρος με την Ελένη κάνουν δειλά-δειλά τις προσπάθειές τους να είναι ξανά μαζί... Μάλιστα οι δυο τους κάνουν για άλλη μία φορά έρωτα, αποδεικνύοντας πως όσα κι αν έγιναν ο έρωτας αυτός δεν μπορεί να τελειώσει με τίποτα...