Elif: Ο Σελίμ σέρνει στην άκρη του γκρεμού την Αρζού - «Θα σε σκοτώσω»

Εξελίξεις «βόμβα»! Αποκλειστικό...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Ο Σελίμ σέρνει στην άκρη του γκρεμού την Αρζού - «Θα σε σκοτώσω»

Στην άκρη του γκρεμού σέρνει ο Σελίμ την Αρζού και απειλεί να την σκοτώσει. Τα επόμενα επεισόδια στην καθημερινή τούρκικη σειρά «Elif», είναι σοκαριστικά.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η αποκάλυψη πως η Αρζού κρύβεται τελικά πίσω από την εξαφάνιση και απαγωγή της Ελίφ, οδηγεί στα άκρα τους Εμιρόγλου, που στήνουν παγίδα στην αδίστακτη γυναίκα και εκείνη πέφτει μέσα! Ο Σελίμ δεν συγκρατεί τον θυμό του για εκείνη και απειλεί να την πετάξει στον γκρεμό... Το TV24 σας παρουσιάζει καρέ-καρέ τη συγκλονιστική σκηνή...

Κι ενώ η Ελίφ προσπαθεί να ξεφύγει από την Αρζού, ο Ουμίτ που έχει επιστρέψει αιφνιδιαστικά, βρίσκει το μικρό παιδί στην πόρτα και αμέσως πάει στην Αρζού: «Γιατί τα κάνεις όλα αυτά; Πόσο καιρό έχεις το παιδί εδώ; Μου έλεγες τόσο καιρό ψέματα ότι δεν έχεις καμία σχέση με την εξαφάνισή της και τη βρίσκω στο σπίτι μας; Φτάνει πια, Αρζού». Η Αρζού του λέει πως την προδίδει και πως έχασε το μωρό και αυτός δεν ήταν εκεί να της συμπαρασταθεί. Ο Ουμίτ σοκάρεται και δεν καταλαβαίνει τι εννοεί. Η Αρζού λέει ψέματα πως η Μελέκ και ο Σελίμ την επισκέφθηκαν ενώ απουσίαζε, τσακώθηκαν και την έσπρωξαν και έτσι έχασε το μωρό που περίμενε και πως το μόνο που θέλει είναι να υποφέρουν. Ο Ουμίτ τη ρωτάει αν σκοπεύει να κάνει κακό στην Ελίφ και εκείνη του απαντάει αρνητικά, έτσι αλλάζει γνώμη και φέρνει πίσω στο σπίτι την Ελίφ.

Στο μεταξύ, η Μελέκ κλαίει συνεχώς απαρηγόρητη. Η Αρζού ακούει από τον κοριό τις δύσκολες ώρες που περνάει η οικογένεια Εμιρόγλου εξαιτίας της εξαφάνισης της Ελίφ και νιώθει ευχαρίστηση. Σύντομα όμως οι Εμιρόγλου καταλαβαίνουν πως υπάρχει κοριός στο σπίτι, όταν η Μελέκ λέει: «Μου λείπει το παιδί μου... Η μυρωδιά του... Τα μαλλιά του...», και την επόμενη μέρα δέχεται έναν φάκελο με μία τούφα από τα μαλλιά της Ελίφ. Ο Ουμίτ βρίσκει την Ελίφ να κλαίει και του λέει πως η Αρζού έκοψε τα μαλλιά της για να τα στείλει στη Μελέκ. Αυτό τον κάνει έξαλλο και φεύγει από το σπίτι γιατί δεν θέλει πια να είναι μέρος στα ανόητα και επικίνδυνα παιχνίδια της Αρζού.

Η Μελέκ βρίσκει τον κοριό και τώρα όλη η οικογένεια προσπαθεί να καταστρώσει ένα σχέδιο για να παγιδεύσουν την Αρζού. Η αδίστακτη γυναίκα πηγαίνει στο γραφείο της να ακούσει τι γίνεται στο σπίτι της οικογένειας και εκείνοι βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο. Η Ζεϊνέπ λέει πως δήθεν βρήκε ένα σημείωμα αυτοκτονίας της Μελέκ και ξέρει πού έχει πάει. Η Αρζού θέλει να παρακολουθήσει την αυτοκτονία της και πέφτει στην παγίδα που της έχουν στήσει. Κατευθύνεται στο μέρος που η οικογένεια συζητούσε. Οταν φτάνει εκεί, η Αρζού βλέπει τη Μελέκ στην άκρη του γκρεμού και της λέει να το κάνει: «Πέσε, να γλιτώσω μια και καλή από εσένα που μου κατέστρεψες τη ζωή», της λέει και ο Γιουσούφ εμφανίζεται και την πιέζει να της πει πού είναι η Ελίφ. «Ωραία, λοιπόν, εγώ την έχω πάρει», παραδέχεται αλλά δεν αποκαλύπτει το πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Elif Σελίμ Αρζού εξελίξεις STAR

Elif - Ο Σελίμ σέρνει στην άκρη του γκρεμού την Αρζού

Ο Σελίμ την τραβάει στην άκρη του γκρεμού και την εκφοβίζει πως θα τη ρίξει: «Θα σε σκοτώσω! Λέγε πού είναι η ανιψιά μου», της φωνάζει, ενώ οι άλλοι προσπαθούν να τον ηρεμήσουν και να μην κάνει κάποια τρέλα. «Αν με σκοτώσεις, δεν θα μάθεις ποτέ πού είναι η Ελίφ», του λέει και εκείνος την τραβάει ξανά πάνω. Η Αρζού ομολογεί πως κρατάει την Ελίφ στο κτήμα. Πριν πάνε στο κτήμα η Αρζού ψιθυρίζει στο αυτί της Μελέκ: «Στη θέση σου δεν θα ήθελα να δω το θέαμα! Σκότωσα την Ελίφ και την έθαψα στον κήπο», λέει και η Μελέκ λιποθυμάει - Δείτε εδώ το διάλογο με τις αποκαλύψεις της. Ολοι πηγαίνουν να τη βοηθήσουν και η Αρζού καταφέρνει να το σκάσει...