Τραγικές εξελίξεις στην Elif αυτή την εβδομάδα (29/6-3/7) - Θάνατοι, αίματα και χωρισμοί

Αναλυτικά όλα τα επεισόδια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγικές εξελίξεις στην Elif αυτή την εβδομάδα (29/6-3/7) - Θάνατοι, αίματα και χωρισμοί

Θάνατοι, χωρισμοί και αίματα: Ότι ακριβώς χρειάζεται ένα σήριαλ για να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό! H Elif, που προβάλλεται στο STAR, τα έχει όλα αυτά και η τροπή των νέων επεισοδίων (29/6-3/7) θα είναι τραγική!

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Γιουσούφ ψαχνει στο σπίτι και η Αρζού τον ακολουθεί. Η Ελίφ ακούει τη φωνή του αλλά δεν είναι σίγουρη ότι είναι αυτός. Βλέπει όμως την πόρτα ανοιχτή και το σκάει. Η Ελίφ είναι μόνη της στο δρόμο. Είναι άρρωστη και φωνάζει το όνομα του Γιουσούφ αλλά ο Γιουσούφ και η Αρζού είναι στο κτήμα….

Αναλυτικά όλα τα επεισόδια της Elif γι αυτή την εβδομάδα (29/6-3/7)

ELIF Επεισόδιο 616

Ο Γιουσούφ φεύγει από το κτήμα. Η Αρζού ανακαλύπτει πως η Ελίφ έχει φύγει και πηγαίνει να τη βρει. Τη βρίσκει χωρίς τις αισθήσεις της στο δάσος. Τη μεταφέρει πίσω στο κτήμα. Η Λέιλα δεν αντέχει και αποφασίζει να πάει στον Γιουσούφ και τη Μελέκ να πει την αλήθεια. Όταν φτάνει όμως εκεί βλέπει τη Μελέκ στην αγκαλιά του Γιουσούφ να την παρηγορεί και εξαιτίας της ζήλιας της αλλάζει γνώμη. Η Μελέκ νιώθει άσχημα και η οικογένεια της δίνει ηρεμιστικά χάπια αλλά εκείνη δεν θέλει να τα πάρει. Θέλει μόνο να ψάξει παντού για να βρει το παιδί της.

Η Αλιγιέ ζητάει από τον Γιουσούφ να πάει ξανά στο σπίτι της Αρζού και του υπενθυμίζει τον σατανικό χαρακτήρα της. Ο Γιουσούφ της λέει πως ίσως η Αρζού να μην έχει σχέση με την εξαφάνιση της Ελίφ γιατί πήγε σπίτι της το πρωί και δεν βρήκε τίποτα ύποπτο. Η Ελίφ προσπαθεί να τηλεφωνήσει στη μητέρα της αλλά η Αρζού την εμποδίζει. Η Ελίφ της λέει πως θέλει να πάει στη μητέρα της. Η μία κουβέντα οδηγεί στην άλλη και η Αρζού σταματάει να της φέρεται σαν να είναι η Τουγτσέ. Τρεις άντρες απαγάγουν τη Λεϊλά. Αποδεικνύεται πως κινούνται με εντολές της Αρζού, η οποία υποψιάστηκε τη Λεϊλά και τη Σουλέ από την πρωινή τους επίσκεψη.

Οι άντρες πηγαίνουν τη Λεϊλά στο σπίτι της Αρζού και εκείνη απαιτεί να μάθει τι έκανε στο σπίτι της μαζί με τη φίλη της. Η Λεϊλά στην αρχή λέει ψέματα όπως συνηθίζει αλλά στη συνέχεια ομολογεί την αλήθεια. Η Αρζού της λέει πως έχουν κοινά συμφέροντα και της προτείνει να συνεργαστούν. Αρχικά η Λεϊλά δεν θέλει να κάνει τίποτα για την Αρζού και η Αρζού της δίνει χρόνο να το σκεφθεί καλύτερα. Ζητάει από τη Λεϊλά να είναι κοντά στη Μελέκ και να την ενημερώνει για τις κινήσεις της. Η Ιντζί μοιράζει παντού φυλλάδια με τη φωτογραφία της Ελίφ…

ELIF Επεισόδιο 617

Ο Σελίμ και ο Γιουσούφ βλέπουν την Ιντζί στο πάρκο να μοιράζει φυλλάδια με τη φωτογραφία της Ελίφ και την πηγαίνουν πίσω στο σπίτι. Η οικογένεια λέει στη μικρούλα πως αυτό που έκανε είναι πολύ επικίνδυνο. Η Αϊλά δεν μπορεί να πει σε κανέναν πως ο Μουράτ δουλεύει ουσιαστικά για τον πατέρα της. Η Αϊλά επιμένει πως η δουλειά του Μουράτ είναι επικίνδυνη και πρέπει να βρει άλλη αλλά ο Βεϊσέλ και η Τουλάι έχουν άλλη γνώμη.

Η Ελίφ κρύβεται στο μπάνιο γιατί φοβάται την οργή της Αρζού. Η Αρζού την κλειδώνει ξανά στο δωμάτιο και η Ελίφ δένει τα σεντόνια για να το σκάσει από το παράθυρο. Βρίσκεται στο δρόμο και προσπαθεί να ξεφύγει όταν ένα αυτοκίνητο κατευθύνεται πάνω της και πατάει απότομα φρένο. Η Μελέκ ενημερώνεται πως ένα κορίτσι που μοιάζει με την Ελίφ είναι στο νοσοκομείο. Η οικογένεια Εμίρογλου πηγαίνει στο νοσοκομείο και οι γιατροί ενημερώνουν πως το κοριτσάκι είναι νεκρό. Η αγωνία τους κορυφώνεται αλλά αποδεικνύεται πως δεν είναι η Ελίφ. Όλοι λυπούνται για το άτυχο κοριτσάκι και ανησυχούν για την Ελίφ. Η Ελίφ έχει λιποθυμήσει μπροστά στο αυτοκίνητο, που φρέναρε μπροστά της αλλά είναι καλά. Η Αρζού την παίρνει μαζί της σπίτι.

Ο οδηγός επιμένει να την πάνε στο νοσοκομείο αλλά η Αρζού λέει πως δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο και τον διώχνει. Το δίλημμα της Λεϊλά μεγαλώνει. Έξω από το σπίτι της βλέπει τους άντρες της Αρζού και της λένε πως θέλει να της μιλήσει. Η Λεϊλά πηγαίνει στο κτήμα και η Αρζού της αναθέτει την πρώτη της αποστολή, να βάλει κοριό στο σπίτι της Μελέκ. Η Μελέκ λαμβάνει ένα μήνυμα στο κινητό της «έχουμε το παιδί σου, περίμενε επόμενο μήνυμά μας, μην ενημερώσεις κανέναν». Ο Βεϊσέλ πιστεύει πως οι απαγωγείς θα ζητήσουν λύτρα για την Ελίφ επειδή το επίθετο Εμίρογλου, είναι ένα δυνατό όνομα ακόμα και τώρα…

ELIF Επεισόδιο 618

Η Αϊλά προσπαθεί να πείσει τον Μουράτ να αλλάξει δουλειά αλλά δεν τα καταφέρνει. Εκτός από το περιστατικό με τα διαμάντια, δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη δουλειά του. Η Αϊλά θυμώνει και του λέει πως θα πάει να συναντήσει μια φίλη της και φεύγει. Ο Μουράτ όμως θέλει κάτι να της πει και την ακολουθεί. Την ακούει να μιλάει εκνευρισμένη στο τηλέφωνο και καταλαβαίνει πως η γυναίκα του κάτι σχεδιάζει. Η Λεϊλά επισκέπτεται τη Μελέκ και καταφέρνει να τοποθετήσει τον κοριό κάτω από το τραπέζι. Τώρα η Αρζού μπορεί να ακούσει τις συζητήσεις της οικογένειας.

Στη συνέχεια στέλνει ένα μήνυμα στη Μελέκ και ζητάει λύτρα για την Ελίφ. Η Μελέκ είναι απελπισμένη καθώς δεν μπορεί να βρει τόσα χρήματα. Ο Γιουσούφ της ζητάει να ηρεμήσει και της λέει πως θα κάνει τα πάντα για να σώσει την Ελίφ. Η Λεϊλά βλέπει πόσο νοιάζεται ο Γιουσούφ για τη Μελέκ και την κόρη της και στενοχωριέται. Ο Σελίμ ζητάει χρήματα από φίλους του και όλοι προσπαθούν να τον βοηθήσουν. Η Αρζού ξέρει πως η οικογένεια δεν έχει άλλη περιουσία να πουλήσει αλλά όλα τα μέλη της προσπαθούν με κάθε τρόπο να συγκεντρώσουν το ποσό. Elif: Ο Σελίμ σέρνει στην άκρη του γκρεμού την Αρζού - «Θα σε σκοτώσω»

Η Ζεϊνέπ ζητάει χρήματα και από τον Τζεβαχίρ αλλά εκείνος δεν έχει να της δώσει. Η οικογένεια συναντιέται ξανά στο σπίτι και μετρά τα χρήματα, που συγκέντρωσε αλλά δεν είναι αρκετά. Ο Γιουσούφ έρχεται και τους λέει πως βρήκε τα χρήματα και όλοι ξαφνιάζονται. Η Αρζού ακούει τη συζήτηση και ξαφνιάζεται και εκείνη. Ο Γιουσούφ, η Μελέκ και ο Σελίμ πηγαίνουν στο σημείο συνάντησης και βλέπουν την Ελίφ μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Καθώς πηγαίνουν προς το μέρος της, δύο άντρες της Αρζού τους σταματούν. Παίρνουν τα χρήματα και φεύγουν μαζί με την Ελίφ.

Η Μελέκ και ο Γιουσούφ πηγαίνουν στο αστυνομικό τμήμα. Ο Γιουσούφ έχει συγκρατήσει τον αριθμό από την πινακίδα του αυτοκινήτου. Η αστυνομία τους λέει πως θα κάνουν ό,τι μπορούν για να βρουν την Ελίφ. Ο Μουράτ ακολουθεί την Αϊλά και βλέπει ότι συναντάει τον πατέρα της. Ακούει κρυφά τη συζήτησή τους και τώρα ξέρει πως ο Λατίφ είναι αυτός, που του έδωσε τη δουλειά. Η Αϊλά τα βάζει με τον πατέρα της και υπερασπίζεται τον Μουράτ αλλά εκείνος είναι θυμωμένος με τη γυναίκα και τον πεθερό του. Ο Μουράτ περιμένει στον κήπο την Αολά και τη ρωτάει για τη συνάντησή της με τη φίλη της. Η Αϊλά του λέει ψέματα και ο Μουράτ της λέει πως ξέρει την αλήθεια. Η Αϊλά μένει άφωνη…

ELIF Επεισόδιο 619

Elif νέα επεισόδια 29/6-3/7

Η Ελίφ προσπαθεί να το σκάσει από την Αρζού. Η Μελέκ, η Ζεϊνέπ, ο Σελίμ και ο Γιουσούφ είναι στο αστυνομικό τμήμα και ενημερώνονται για τις έρευνες για τον εντοπισμό της Ελίφ. Η Μελέκ απελπίζεται και ο αξιωματικός της λέει πως κάνουν ό,τι καλύτερο για να βρουν τη μικρή. Ο Μουράτ δεν μπορεί να ηρεμήσει και η Αϊλά του λέει πως ό,τι έκανε το έκανε για εκείνον. Η Ελίφ κρύβεται στο δάσος και προσεύχεται να μην τη βρει η Αρζού. Η Αρζού συναντάει έναν ηλικιωμένο άντρα και τον ρωτάει αν είδε ένα κοριτσάκι. Εκείνος της απαντάει αρνητικά αλλά την προειδοποιεί να προσέχει γιατί το δάσος είναι επικίνδυνο.

Η Αρζού του λέει πως θα συνεχίσει μέχρι να βρει την κόρη της. Η Μελέκ είναι σε άθλια κατάσταση και δεν τρώει τίποτα. Ο ηλικιωμένος άντρας πηγαίνει στην καλύβα του και βρίσκει την Ελίφ. Τη ρωτάει τι κάνει εκεί και η Ελίφ του λέει πως έχασε το δρόμο της. Ο άντρας καταλαβαίνει πως είναι το κορίτσι που αναζητούσε η Αρζού και θέλει να την παραδώσει. Η Ελίφ του λέει πως αυτή δεν είναι η μητέρα της και πως η γυναίκα που είδε στο δάσος την έχει απαγάγει. Ο ηλικιωμένος αποφασίζει να την πάει στην αστυνομία. Όταν βγαίνουν από την καλύβα τους βλέπει η Αρζού. Προσπαθεί να πάρει την Ελίφ αλλά ο άντρας την εμποδίζει και λέει στην Ελίφ να μπει στην καλύβα. Ο άντρας λέει στην Αρζού να μείνει μακριά από το κορίτσι.

Η Αρζού τον χτυπάει με ένα ξύλο και παίρνει την Ελίφ μαζί της στο κτήμα. Η Μελέκ έχει παραισθήσεις και στο τέλος καταρρέει. Ο Ουμίτ επιστρέφει από το επαγγελματικό του ταξίδι νωρίτερα. Η Αρζού ανησυχεί μήπως ανακαλύψει την Ελίφ. Ο Ουμίτ κάνει δώρα στην Αρζού για το μωρό. Ο γιατρός του Γιοσούφ δίνει φαρμακευτική αγωγή στη Μελέκ…

ELIF Επεισόδιο 620

Ο γιατρός του Γιουσούφ λέει στον Σελίμ και τον Γιουσούφ πως πρέπει να φροντίζουν η Μελέκ να παίρνει τα φάρμακά της. Η Ελίφ κάνει έναν θόρυβο και η Αρζού λέει στον Ουμίτ πως αυτή το έκανε. Πηγαίνει στο δωμάτιο και προειδοποιεί την Ελίφ να είναι ήσυχη. Ο Μουράτ δεν μπορεί να συγχωρήσει την Αϊλά. Θέλει να δει τον Λατίφ. Η Αϊλά του τηλεφωνεί αλλά δεν της απαντάει. Η Μελέκ εξακολουθεί να έχει παραισθήσεις και να βλέπει παντού την Ελίφ.

Όλοι ανησυχούν για εκείνη. Ο Μουράτ βρίσκεται στο γραφείο του Λατίφ όταν δέχεται μια επίθεση από άντρες του Νουσρέτ και τον σώζει. Στη συνέχεια ο Μουράτ εκφράζει τα παράπονα του στον Λατίφ και εκείνος εντυπωσιασμένος από τη γενναιότητα, που έδειξε του κάνει μια νέα πρόταση. Θέλει ο Μουράτ να γίνει το δεξί του χέρι. Η Σουλέ συναντάει τη Λεϊλά καθώς ανησυχεί για το τι θα τους συμβεί. Η Σιταρέ προσφέρει χρήματα στον Σελίμ αλλά εκείνος της εξηγεί πως δεν μπορεί να τα δεχθεί. Η Αρζού δίνει φαγητό στην Ελίφ και τη διατάξει να μείνει ήσυχη.

Η Μελέκ έχει εφιάλτες και μέρα με τη μέρα η κατάστασή της χειροτερεύει. Η Ελίφ βρίσκει έναν τρόπο για να το σκάσει…

TAGS