Παντρεύονται Μάνος και Αρετή στο Καφέ της Χαράς - Κουμπάρα τους η Βάλια Χάσκα

Σούπερ αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παντρεύονται Μάνος και Αρετή στο Καφέ της Χαράς - Κουμπάρα τους η Βάλια Χάσκα

Τελικά γίνεται το χατίρι του Περίανδρου Πώποτα! Ο γιος του, Μάνος, ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με την επί χρόνια αγαπημένη του, Αρετή. Και η Βάλια Χάσκα όμως είναι παρούσα στο μυστήριο, ως... κουμπάρα. Έχουμε σούπερ αποκλειστικό για το Καφέ της Χαράς που... έρχεται!

Το Κολοκοτρωνίτσι καμία επιδημία δεν μπορεί να το επηρεάσει. Οι πάντα αγαπημένοι του «κάτοικοι» βρίσκονται εδώ και δυο μήνες, ξανά, στις επάλξεις, κρατώντας το ενδιαφέρον του τηλεοπτικό κοινού αμείωτο με τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που ανεβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ευχή όλων είναι να ολοκληρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα επεισόδια, προκειμένου να συνεχιστεί η προβολή της σειράς ακόμα και στο ενδεχόμενο μιας δεύτερης καραντίνας.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου για το περιοδικό TiviSirial - Κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα σε όλα τα περίπτερα με σούπερ αποκλειστικά τηλεοπτικά θέματα - Μην το χάσετε!

Οι τηλεθεατές που στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν έδειξαν ξεκάθαρα την προτίμησή τους στην παλιά σειρά του καναλιού, περιμένουν με κομμένη την ανάσα τη συνέχεια στις σχέσεις όλων... αλλά και τις νέες αφίξεις του χωριού που θα φέρουν ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση στους Κολοκοτρωνιτσιώτες και τις Κολοκοτρωνιτσιώτισσες.

ΣΗΜΕΡΑ ΓΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ

Παρόλο που οι περισσότεροι περιμένουν την εξέλιξη στη σχέση της Στέλλας με τον ισχυρό άντρα του χωριού, τον Περίανδρο Πώποτα, σε πρώτο πλάνο θα δούμε τον Μάνο με την Αρετή. Παρόλο που εκείνος δεν είναι απόλυτα σίγουρος για τα συναισθήματά του και έχει αρχίσει να έρχεται κοντά με τον παιδικό του έρωτα τη Βάλια Χάσκα, τελικά, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Αρετή, τη γιατρό του Κολοκοτρωνιτσίου. Και αν νομίζετε πως η Βάλια θα μείνει μακριά και ανεπηρέαστη από το γεγονός, κάνετε λάθος. Η κόρη της Χαράς, που άνοιξε ξανά το καφέ, θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο μυστήριο. Συγκεκριμένα, θα είναι η κουμπάρα του ζευγαριού. Θα ολοκληρωθεί όμως το μυστήριο που διακαώς επιθυμεί η νύφη;

Το Καφέ της Χαράς: Μπαίνει στη σειρά και πεθαίνει

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΗΧΗΡΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Γάμος στο Καφέ της Χαράς

Ολα είναι έτοιμα και άψογα οργανωμένα. Στην εκκλησία δεν έχουν φτάσει μόνο οι καλεσμένοι αλλά και το μελλόνυμφο ζευγάρι. Ομως κάποιοι δεν έχουν κάνει ακόμα την εμφάνισή τους και αυτοί δεν άλλοι από τον Περίανδρο, τη Στέλλα και τη Χαρά που έχει επανέλθει δριμύτερη στο χωριό.

Ο Μάνος αναζητά με το βλέμμα του τον πατέρα του αλλά δεν τον βρίσκει πουθενά. Παρακαλεί όλους να κάνουν λίγο παραπάνω υπομονή μέχρι εκείνος να εμφανιστεί, καθώς δεν θέλει να παντρευτεί χωρίς να είναι παρών ο μόνος άνθρωπος που έχει για οικογένεια. Αλλωστε, ο Περίανδρος Πώποτας ήταν και ο πρώτος που ήθελε να γίνει αυτός ο γάμος προκειμένου ο γιος του να απομακρυνθεί από τη Βάλια. Και μια που είπαμε... Βάλια, να τονίσουμε πως και εκείνη έχει αρχίσει να ανησυχεί για τη μητέρα της. Η ώρα περνάει και οι τρεις τελευταίοι καλεσμένοι δεν περνούν το κατώφλι του ιερού ναού...