Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γυναίκα χωρίς Όνομα - σημερινό επεισόδιο 2/7: Βυθισμένη στο πένθος η οικογένεια της Μελίτη

Δείτε τι θα συμβεί πριν το παίξει στην τηλεόραση

Γυναίκα χωρίς Όνομα - σημερινό επεισόδιο 2/7: Βυθισμένη στο πένθος η οικογένεια της Μελίτη
TV24 02.07.2020 07:19
Από Youweekly Team

Χαμός θα γίνει και στο σημερινό 2/7 επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, Γυναίκα χωρίς Όνομα, αφού η οικογένεια της Μελίτης θα βυθιστεί στο πένθος με τα άσχημα νέα που θα φτάσουν.

Γυναίκα χωρίς όνομα Επεισόδιο 154, β κύκλος.

Η ξαφνική πληροφορία ότι η Μελίτη μπορεί να μην ζει πια, έχει βυθίσει στο πένθος και στον πόνο ολόκληρη την οικογένεια. Η Μαρίνα αρνείται να δεχτεί το χαμό της κόρης της και ψάχνει απεγνωσμένα να βρει τον Χατζή. Πάει στον Αστυνόμο και του λέει τι έμαθε, αλλά και τη βεβαιότητά της ότι είναι ψέμα. Ο Αστυνόμος την καθησυχάζει ότι θα συνεχίσει τις έρευνες, αλλά και ο ίδιος πιστεύει ότι το παιχνίδι έχει χαθεί…

Αυτό είναι το συγκλονιστικό φινάλε της Κάτιας στο Γυναίκα Χωρίς Όνομα

Γυναίκα χωρίς όνομα: Τραγωδία για την Μαρίνα - «Η Μελίτη είναι νεκρή»

Τα ανοιχτά μέτωπα για τη Μαρίνα είναι δύο και μεγάλα. Από τη μια η απαγωγή της Μελίτης. Η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται στο σκοτάδι κι εκείνη παλεύει να βρει μια άκρη που θα την οδηγήσει στο παιδί της. Από την άλλη η απρόσμενη εξαφάνιση του Χατζή. Δεν γνωρίζει ότι βρίσκεται στα χέρα του Φώτη και της Κάτιας. Οταν το μαθαίνει θυμώνει για την επιπόλαιη παγίδα που του έστησαν πίσω από την πλάτη της. Έτσι, στήνει τη δική της παγίδα στον απαγωγέα με τη συναίνεση του εισαγγελέα. Εντοπίζει το μέρος που κρατείται η Μελίτη και τρέχουν με τον Κωστή να τη βρουν… Στο ίδιο μέρος, όμως, πάει και η Μάρθα. Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ κανείς δεν υποψιάζεται πως το παιδί βρίσκεται πια στα χέρια της Μάρθας.

«Θα σκοτώσω να σώσω την εγγονή μου» - Η Κάτια τα παίζει όλα και το αποκλειστικό είναι σοκαριστικό.

Η Μαρίνα μαθαίνει ότι η κόρη της είναι νεκρή - Τραγωδία στη Γυναίκα χωρίς όνομα

Στο μεταξύ η Μάρθα προσπαθεί να πείσει τον Χατζή που το έχει σκάσει να μην παραδοθεί, και για να το πετύχει του λέει ένα φρικτό ψέμα. «Η Μελίτη είναι νεκρή. Αν πας στην αστυνομία θα κατηγορηθείς για τον φόνο ενός παιδιού. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό;», είναι τα λόγια της. Λίγο αργότερα, όμως, ο Φώτης και ο Αντρέας πετυχαίνουν τυχαία τον Χατζή στο ξενοδοχείο που κρύβεται και τον καταδιώκουν. Ο Χατζής πέφτει τελικά στα χέρια τους. Εκείνοι τον πιέζουν να τους πει την αλήθεια για το πού βρίσκεται η Μελίτη. Αυτό που θα ακούσουν θα τους συγκλονίσει. «Η Μελίτη δεν ζει πια».

Γυναίκα χωρίς όνομα κόρη Μαρίνας νεκρή

Ο Χατζής ετοιμοθάνατος

Η ξαφνική πληροφορία ότι η Μελίτη μπορεί να μη ζει πια, έχει βυθίσει στο πένθος και στον πόνο ολόκληρη την οικογένεια. Η Μαρίνα αρνείται να δεχτεί τον χαμό της κόρης της. «Το κοριτσάκι μου! Οχι, δεν έχει πεθάνει. Οχι, δεν μπορεί. Είναι σίγουρα ζωντανή και θα τη βρω. Είναι παγίδα», λέει λυσσασμένα και ψάχνει απεγνωσμένα να βρει τον Χατζή. Πάει στον αστυνόμο και του λέει τι έμαθε, αλλά και τη βεβαιότητά της ότι είναι ψέμα. Ο αστυνόμος την καθησυχάζει ότι θα συνεχίσει τις έρευνες, αλλά και ο ίδιος πιστεύει ότι το παιχνίδι έχει χαθεί…
Η Κάτια και ο Φώτης με τη σειρά τους είναι σε άθλια κατάσταση. Η Μαρίνα πάνω στην απελπισία της ρίχνει όλο το φταίξιμο για τον χαμό της Μελίτης στον Κωστή, ο οποίος βρίσκεται έτσι κι αλλιώς σε απόγνωση. Συγχρόνως η αστυνομία έχει εξαπολύσει κυνηγητό προκειμένου να βρει και να συλλάβει τον Χατζή. Τον εντοπίζουν καθώς προσπαθεί να το σκάσει και στη συμπλοκή τον πυροβολούν. Παράλληλα, η Μαρίνα πάει απελπισμένη στο σπίτι της Μάρθας.

TV Ρεπορτάζ Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αποκλειστικό! Αυτό είναι το τέλος της Μάρθας στο Γυναίκα χωρίς Όνομα

Γυναίκα χωρίς όνομα: Αυτό είναι το τέλος της σειράς!

Share