Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μεγάλες ανατροπές στις 8 Λέξεις - Νέες γυναίκες στις ζωές Οδυσσέα και Αλέκου

Αποκλειστικό! Ξεχάστε ότι ξέρατε...

Μεγάλες ανατροπές στις 8 Λέξεις - Νέες γυναίκες στις ζωές Οδυσσέα και Αλέκου
TV24 02.07.2020 11:26
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Ξεχάστε ό,τι ξέρατε! Η Βάνα Δημητρίου «μαγειρεύει» από την αρχή τις σχέσεις των ηρώων της σειράς 8 Λέξεις και η συνέχεια από Σεπτέμβρη θα κρύβει μεγάλες ανατροπές. Γνωρίζουμε ήδη πως ο Οδυσσέας και Αλέκος θα έχουν νέες γυναίκες στην ζωή τους.

Ο Οδυσσέας γίνεται πατέρας αλλά όπως φαίνεται η έλλειψη χρημάτων και η αναζήτηση νέας εργασίας θα βάλει σε κίνδυνο τη σχέση του με την Ερση. Και η γνωριμία του Αλέκου όμως με την Ελισάβετ θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες!

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου για το περιοδικό Tv24 που κυκλοφορεί τώρα σε όλα τα περίπτερα

Σε πρώτο πλάνο θα δούμε τη σχέση του Οδυσσέα και της Ερσης. Ενώ τα δίδυμα κοριτσάκια τους έχουν έρθει στον κόσμο και οι ανάγκες της οικογένειας έχουν αρχίσει να αυξάνονται, εκείνος θα αναζητήσει ένα έξτρα εισόδημα. Θα έρθει λοιπόν σε επαφή με την Ελλη, μια νέα γυναίκα που έχει στην κατοχή της ένα αρχοντικό ξενοδοχείο. Οταν εκείνη θα του προτείνει να φιλοτεχνήσει κάποιους πίνακές της, η Ερση θα αντιδράσει και θα τον αποτρέψει.

Τηλεοπτική έκπληξη: Με δική του εκπομπή στον ALPHA ηθοποιός από τις 8 Λέξεις;

Μάλιστα θα του προτείνει να μιλήσει στους Πετροσιάν προκειμένου να πουλήσουν πίνακές του, όμως εκείνος έχει πάρει την απόφασή του. Θα συνεργαστεί με την Ελλη αγνοώντας τις πραγματικές της προθέσεις που είναι να τον ρίξει στο κρεβάτι. Η Ερση θα αργήσει πολύ να μάθει την πραγματική σχέση του άντρα της με αυτή τη γυναίκα που έχει εισβάλλει στη ζωή τους. Οταν τα μάθει όμως, τα αποτελέσματα θα είναι καταστροφικά. Κάπως έτσι θα εξελιχθεί και η σχέση του Αλέκου με τη νεοφερμένη... Ελισάβετ, που θα προσληφθεί στο κανάλι ενώ το διοικεί εκείνος.

 8 Λέξεις αποκλειστικές νέες γυναίκες για Οδυσσέα και Αλέκο

Επειτα από τη γεμάτη ένταση σχέση που έχει το τελευταίο διάστημα με τη γυναίκα του Ηλιάνα, με αφορμή το γεγονός πως δεν μπορούν να κάνουν παιδί, θα έρθει απέναντι από την Ελισάβετ, η οποία προκειμένου να εξελιχθεί στο κανάλι και να αναλάβει θέση ισχύος, είναι διατεθειμένη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της.

Η ψυχική κατάσταση της Ηλιάνας

Η Ηλιάνα θα αργήσει πολύ να μάθει την κρυφή ζωή που έχει ο Αλέκος πίσω από την πλάτη της. Για την ακρίβεια η ψυχική της κατάσταση θα κλονιστεί ακόμα περισσότερο όταν στη θάλασσα όπου βρέθηκε το άψυχο κορμί της κόρης της θα βρεθεί το παπούτσι του παιδιού. Εκτός από αυτό το περιστατικό όμως που θα τη συγκλονίσει και θα τη βυθίσει σε θλίψη, θα βρεθεί σε πανικό όταν πληροφορηθεί ότι η αστυνομία έχει ανακαλύψει μέρη του σώματος της κοπέλας που σκότωσε στην Κέρκυρα, η οποία την είχε βοηθήσει. Θεωρώντας πως τα όργανα της τάξης φτάνουν στα ίχνη της, θα κλειστεί στον εαυτό της και θα κάνει ό,τι της υπαγορεύει ο άντρας της.

Οριστικό τέλος για Νικηφόρο και Εύα;

Μετά από μια σωρεία προβλημάτων που έχουν πλήξει τη σχέση του Νικηφόρου με την Εύα, στο πλαίσιο της συγκατοίκισής τους, εκείνη θα πάρει την Ολυμπία και θα φύγουν για το εξωτερικό. Ο Νικηφόρος δεν θα διστάσει να την ψάξει καθώς έχει επενδύσει στη σχέση του μαζί της, όμως κανείς δεν γνωρίζει, προς το παρόν, πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Δεν θα μας φαινόταν περίεργο αν ήταν ο δεύτερος Καλλέργης, μετά τον Μιχαήλ, που θα μείνει για κάποιο διάστημα μόνος του...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χαμός με το Νίκο Πολυδερόπουλο - Φωτογραφίζεται ημίγυμνος λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τις 8 Λέξεις

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της showbiz - Επίσημα σε σχέση ηθοποιός από τις 8 Λέξεις

Share