Καλοκαίρι not - Αυτό είναι το απίστευτο trailer της νέας εκπομπής του OPEN

Είναι τέλειο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καλοκαίρι not - Αυτό είναι το απίστευτο trailer της νέας εκπομπής του OPEN

Από την ερχόμενη Δευτέρα έρχεται στο OPEN η νέα πρωινή εκπομπή του σταθμού και βγήκε στον αέρα το απίστευτο trailer. Το «Καλοκαίρι not», έρχεται και θα είναι... μοναδικό.

Γρηγόρης Γκουντάρας, Νάταλι Κάκκαβα, Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου, πρόκειται να μας ενημερώνουν για όλες τις εξελίξεις της showbiz, αλλά και να γεμίζουν με γέλια την ημέρα μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Open για το Καλοκαίρι #Not:

Το καλοκαίρι είναι υπέροχο όταν το περνάμε με καλή παρέα! Κι εμείς, από τη Δευτέρα 6 Ιουλίου σας έχουμε την καλύτερη!

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη Ναταλί Κάκκαβα και συμπαρουσιαστές την Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου, έρχονται να δροσίσουν τα πρωινά μας!

Όλα τα νέα της showbiz, αγαπημένοι καλεσμένοι, μαγειρική με γευστικότατα αποτελέσματα, έξυπνες και δοκιμασμένες συμβουλές μόδας και ομορφιάς, αλλά και τα πιο δημοφιλή και αποτελεσματικά «summer fitness trends», είναι μερικά μόνο από τα συστατικά του πιο απολαυστικού καλοκαιρινού πρωινού!

Δύο ευτυχισμένα ζευγάρια στη ζωή, γίνονται για πρώτη φορά ζευγάρια και στην τηλεόραση και θα μας καλημερίζουν με καλοκαιρινή διάθεση καθημερινά από τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, στις 10.00 στο OPEN.

Το «Καλοκαίρι #Not» έρχεται με πολύ χιούμορ, αλλά και πολλά παιχνίδια με τους τηλεθεατές, για να γίνει η πιο αγαπημένη πρωινή μας συντροφιά. Από την ερχόμενη εβδομάδα έρχεται ακόμη μια εκπομπή, άκρως ανανεωμένη.

Αυτό είναι το trailer της εκπομπής του OPEN «Καλοκαίρι not»

OPENtv: Εκτός σταθμού αγαπημένο πρόγραμμα

Για τη νέα τηλεοπτική σεζόν ετοιμάζονται τα κανάλια και έχουν ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζουν τη ροή των προγραμμάτων τους. Μερικές εκπομπές φεύγουν, ωστόσο, μερικές έρχονται. Κάποιες όμως, δεν θα έρθουν καθόλου στις οθόνες μας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Vanda's blog που θα σας μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr, ένα αγαπημένο πρόγραμμα που θα βλέπαμε στο OPEN, τελικά μένει εκτός σταθμού. OPEN: Θρίαμβος τα νούμερα του Τάσου Δούση - Οι "Εικόνες" χτύπησαν κόκκινο την Κυριακή 28/6

Το κανάλι, θέλει να δημιουργήσει μια δυνατή ροή για να ανεβάσει τα νούμερα της τηλεθέασης και να βγάλει στον αέρα show, αλλά και εκπομπές που θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Για το λόγο αυτό, στο OPEN σύμφωνα με πληροφορίες μου, πήραν την απόφαση να αφήσουν εκτός από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ένα πρόγραμμα που θα «κοντράριζε» ένα επιτυχημένο που παρακολουθούσαμε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Αυτό το αγαπημένο πρόγραμμα αφήνει εκτός το OPENtv

Σύμφωνα με τα όσα μου μετέφεραν και θα σας αποκαλύψω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr, πρόκειται για το «Power of couple», το οποίο θα είχε παρόμοιο concept με αυτό του «Power of love». Το συγκεκριμένο show ζευγαριών, που έλεγαν πως θα παρουσιάσει η Μαρία Μπακοδήμου, τελικά δεν θα βγει στον αέρα του OPEN από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

OPENtv Μαρία Μπακοδήμου Power of couple

Το νέο πρόγραμμα που θα πάρει τη θέση του

Τη θέση του ωστόσο, δεν πρόκειται να την αφήσουν κενή. Μπορεί το «Power of couple» να μην βγει στον αέρα, όμως θα έρθει ένα νέο παιχνίδι που είναι της κατηγορίας show.

Βέβαια, να σημειωθεί πως είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε τι ακριβώς αποφάσεις θα παρθούν για τη νέα σεζόν!