Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έλα στη θέση μου - τελευταίο επεισόδιο 10/7: Ο Μάρκος αποκαλύπτει τα πάντα στην Ρενάτα κι εκείνη...

Αυτό είναι το μεγάλο φινάλε

Έλα στη θέση μου - τελευταίο επεισόδιο 10/7: Ο Μάρκος αποκαλύπτει τα πάντα στην Ρενάτα κι εκείνη...
TV24 10.07.2020 08:15
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Τελευταίο επεισόδιο σήμερα 10/7 για την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά του ALPHA, Έλα στη θέση μου και ο Μάρκος θα αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα στην Ρενάτα! Τι θα κάνει εκείνη;

Οι αποκαλύψεις στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς Έλα στη Θέση μου

Η ώρα του μεγάλου ξεκαθαρίσματος ήρθε για όλους! Η Φαίη αποκαλύπτει στη Μαρίνα ότι ο Βλάσης αγόρασε τη Δραματική Σχολή, ενώ ο Βλάσης βρίσκεται στο μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής του. Ο Αχιλλέας έρχεται αντιμέτωπος με τον Λεωνίδα σε μια σύγκρουση με δραματικές συνέπειες. Ο Μάρκος αποφασίζει να μιλήσει επιτέλους στη Ρενάτα για την ταυτότητά του, ενώ περιμένει ένα μυστηριώδες πακέτο από την Νότια Αφρική.

Τα χρέη πνίγουν τον Ζούβα, αλλά ο Σήφης κάνει κάτι που θα τους αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό. Πώς βρίσκεται η Σύλβια με μια βαλίτσα γεμάτη διαμάντια στα χέρια της; Τι θα κάνει ο Αχιλλέας όταν ανακαλύψει πως ο Μάρκος συνδέεται με τον Αντρέα; Και τι θα απαντήσει ο Βλάσης στην πιο απροσδόκητη πρόταση που του κάνει η Φαίη; Ελάτε στη θέση τους… για τελευταία φορά αυτή τη σεζόν!

Δείτε εδώ τι θα συμβεί και στο φινάλε της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες

Ανατροπή λίγο πριν το τέλος του Έλα στη Θέση μου - Θα γίνει χαμός

Ο Ζούβας «λαδώνει» τον αστυνόμο

Ο Βλάσης θέλει να αποκαλύψει στη Ρενάτα ποιος ήταν πίσω από την καταγγελία εναντίον της. «Πρέπει να ξέρει. Να μάθει τα πάντα», φωνάζει, αλλά ο Μάρκος τον πείθει να μην το κάνει. «Καταλαβαίνεις ότι κάτι τέτοιο θα τη συντρίψει;» του λέει κι εκείνος κάμπτεται. Την ίδια ώρα όμως ο Ζούβας «λαδώνει» τον Μιχόπουλο και μαθαίνει πως ήταν ο Αχιλλέας και δεν το χωράει ο νους του. Αργότερα η Φαίη βρίσκει τη Μαρίνα στο εργαστήρι και εκπλήσσεται που επέστρεψε στην παλιά της θέση. Δεν μπορεί να καταλάβει πώς έγινε αυτό. Οσο για τη Ρενάτα και τον Αχιλλέα, βάζουν τις πρώτες υπογραφές για το διαζύγιο. Αργότερα η Ρενάτα μαθαίνει τυχαία ότι ο άντρας της ήταν εκείνος που στράφηκε εναντίον της.

Αποκαλύψεις που συγκλονίζουν

Ο Μάρκος έρχεται στα χέρια με τον Αχιλλέα και τον προτρέπει να πει ο ίδιος την αλήθεια στη Ρενάτα, ενώ ο μυστικός φάκελος του Βλάση αλλάζει χέρια, πυροδοτώντας μια απρόβλεπτη εξέλιξη. Η Φαίη, πάλι, μαθαίνει ότι η Μαρίνα επέστρεψε στο πόστο της στο εργαστήρι, ενώ ο Ζούβας αναγκάζεται να παραδεχτεί στη Σύλβια ότι ο Αχιλλέας έκανε την καταγγελία. «Τι; Ο Αχιλλέας; Είναι δυνατόν;» αναφωνεί εκείνη κεραυνοβολημένη. Ομως αυτό δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι. Μαζί με τον αδελφό της τον Δαμιανό συμμαχούν εναντίον του Αχιλλέα. Το καταλαβαίνουν ο Σήφης και η Ζωγραφιά και προσπαθούν να τους σταματήσουν. Η Ρενάτα πάλι δεν μαθαίνει μόνο ότι ο Αχιλλέας κρύβεται πίσω από την καταγγελία αλλά και πως ο Μάρκος ήξερε την αλήθεια και δεν της έλεγε τίποτα.

Έλα στη Θέση μου το τελευταίο επεισόδιο, τι θα γίνει

Ο Λεωνίδας απογοητευμένος από τον γιο του

Ο Αχιλλέας έχει βγάλει τον χειρότερό του εαυτό και είναι αποφασισμένος να συνεχίσει τις προσπάθειες για να πάρει πίσω τη Σόφο, χωρίς να νοιάζεται για κανέναν. Νιώθει θυμωμένος με όλους και με όλα και αντιδρά με τέτοιο τρόπο που όλοι πλέον δεν τον αναγνωρίζουν. Ούτε και ο ίδιος του ο πατέρας. Ο Λεωνίδας είναι βαθιά απογοητευμένος από τον γιο του και με όλα αυτά που έχει κάνει. Ο Βλάσης με τη σειρά του υποψιάζεται πως η Φαίη έχει μάθει το μυστικό του, ότι δηλαδή αγόρασε τη Δραματική Σχολή και είναι ο νέος της ιδιοκτήτης, και ζητάει τη βοήθεια του Μίμη. Παράλληλα, ο Μάρκος μαθαίνει για τον πατέρα του κάτι που του δίνει χαρά. Σκέφτεται αν θα το αποκαλύψει στη Ρενάτα.

Ο Αχιλλέας κρατάει τον Μάρκο στο χέρι

Η ώρα του μεγάλου ξεκαθαρίσματος ήρθε για όλους! Η Φαίη αποκαλύπτει στη Μαρίνα ότι ο Βλάσης αγόρασε τη Δραματική Σχολή, ενώ ο Βλάσης με τη σειρά του βρίσκεται μπροστά στο μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής του. Ο Αχιλλέας, πάλι, έρχεται αντιμέτωπος με τον Λεωνίδα, σε μια σύγκρουση με δραματικές συνέπειες. Ο Μάρκος, στο μεταξύ, αποφασίζει να μιλήσει επιτέλους στη Ρενάτα για την ταυτότητά του, ενώ περιμένει ένα μυστηριώδες πακέτο από τη Νότια Αφρική. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, τα χρέη πνίγουν τον Ζούβα, αλλά ο Σήφης κάνει κάτι που θα τους αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό: θα τον ξελασπώσει. Και την ώρα που όλοι είναι σε αναβρασμό, η Σύλβια βρίσκεται με μια βαλίτσα γεμάτη διαμάντια στα χέρια της, ο Αχιλλέας ανακαλύπτει πως ο Μάρκος συνδέεται με τον Αντρέα και ο Βλάσης δέχεται μια απροσδόκητη πρόταση που του κάνει η Φαίη. Ελάτε στη θέση τους… για τελευταία φορά αυτή τη σεζόν!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έλα στη θέση μου σημερινό 9/7 επεισόδιο: Η αποκάλυψη για τον πατέρα του Μάρκου

Έλα στη Θέση μου: Η Σύλβια και ο Δαμιανός συμμαχούν εναντίον του Αχιλλέα! Συγκλονιστικό το σημερινό 8/7 επεισόδιο

Share