Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif - σούπερ αποκλειστικό: Ο Γιουσούφ στην αγκαλιά της Λεϊλά

Η Μελέκ καταρρέει!

Elif - σούπερ αποκλειστικό: Ο Γιουσούφ στην αγκαλιά της Λεϊλά
TV24 19.07.2020 09:20
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Σας έχουμε ένα σούπερ αποκλειστικό για την ξένη σειρά του STAR, Elif. Ο Γιουσούφ καταλήγει στην αγκαλιά της Λεϊλά, παρά την έλξη που αισθάνεται για τη Μελέκ, με αποτέλεσμα εκείνη να καταρρέει μέρα με τη μέρα γιατί δεν κατάφερε να τον κάνει δικό της.

Αυτό είναι το σούπερ αποκλειστικό που σας έχουμε για τη σειρά Elif

Μη χάσετε ωστόσο και ένα spoiler που σας έχουμε σχετικά με τη μεγάλη επιστροφή της Αρζού. Δείτε το εδώ!

Μετά τον θάνατο της Αρζού, η ζωή για τους Εμιρόγλου δείχνει να κυλάει ήρεμα και ομαλά, χωρίς να υπολογίζουν πως ακόμη ένας εχθρός μπαίνει εμπόδιο στην οικογένειά τους. Πρόκειται φυσικά για τη Λεϊλά, που εμμονικά συνεχίζει να θέλει να κερδίσει και πάλι τον Γιουσούφ και προσπαθεί με κάθε τρόπο να το πετύχει.

Ωστόσο ο Γιουσούφ με τη Μελέκ έρχονται όλο και πιο κοντά, αλλά όταν φτάνει η ώρα να ανοίξουν τις καρδιές τους, η Μελέκ διστάζει και κάνει πίσω. Ο Γιουσούφ της προσφέρει ένα βιβλίο με ερωτικά ποιήματα που μέσα περιέχει κι ένα τριαντάφυλλο. Εκείνη σαστίζει όταν το βλέπει και φεύγει. Στο σπίτι όμως δεν σταματάει να το σκέφτεται στιγμή...

Η ερωτική εξομολόγηση του Γιουσούφ

Μετά το δώρο που δέχτηκε η Μελέκ, αποφεύγει να πάει από τον Γιουσούφ, κάτι που δεν ξεφεύγει από την προσοχή της Σιταρέ. Κάποια στιγμή εκείνη κάνει να φύγει από το σπίτι και παίρνοντας την τσάντα της ρίχνει κάτω και την τσάντα της Μελέκ και από μέσα πέφτει το βιβλίο με το τριαντάφυλλο. Στη συνέχεια πάει να βρει τη Μελέκ στο εργαστήριο (όπου έχει ξεκινήσει και πάλι να εργάζεται) και της κάνει ερωτήσεις για τον Γιουσούφ και συγκεκριμένα για ποιο λόγο τον αποφεύγει. «Πώς σου ήρθε ότι τον αποφεύγω;» τη ρωτάει η Μελέκ και η Σιταρέ της απαντάει: «Μήπως φταίει το βιβλίο με το τριαντάφυλλο που σου έδωσε;».

Elif spoiler

Η Μελέκ φεύγει έξαλλη και πάει να βρει τον Γιουσούφ, απαιτώντας να μάθει για ποιο λόγο μίλησε με τη Σιταρέ. Εκείνος αρνείται πως έκανε κάτι τέτοιο και η Μελέκ επιμένει: «Για εσένα μπορεί να είναι εύκολο, όμως για εμένα...» κάνει να πει και εκείνος τη διακόπτει: «Δεν μίλησε σε κανέναν! Αν πρέπει να τα πω κάπου, αυτή θα είσαι εσύ! Σ' αγαπάω, Μελέκ». Και συνεχίζει: «Τώρα ξέρεις την αλήθεια, ξέρεις τι σκέφτομαι και πώς νιώθω όταν σε βλέπω. Σε παρακαλώ, πες κάτι», της λέει, αλλά εκείνη φεύγει.

Οι μέρες περνούν και ο Γιουσούφ νιώθει άσχημα, καθώς πιστεύει πως η Μελέκ δεν τον θέλει, αλλά στην πραγματικότητα εκείνη φοβάται να αγαπήσει ξανά και το συζητάει μαζί με τη Ζεϊνέπ, αλλά και με τη Σιταρέ, η οποία τη συμβουλεύει: «Σταμάτα να κάνεις ό,τι θέλουν οι άλλοι και μη σε νοιάζει τι λέει ο καθένας! Το θέμα είναι να κάνεις αυτό που θέλεις εσύ και η καρδιά σου». Παράλληλα, η Σιταρέ καταλαβαίνει πως η Λεϊλά αγαπάει τον Γιουσούφ και της μιλάει ανοιχτά: «Ξέρω ότι θέλεις τον Γιουσούφ, αλλά εκείνος αγαπάει τη Μελέκ».

Νέος άντρας στο πλευρό της Μελέκ

Η Λεϊλά έχει συνέχεια τα λόγια της Σιταρέ στο μυαλό της και αποφασίζει να δράσει προκειμένου να διώξει από τη ζωή του Γιουσούφ τη Μελέκ. Ετσι καλεί στο σπίτι της τον ξάδελφό της τον Γιαχάν. Αφού του λέει όσα νιώθει για τον Γιουσούφ, στη συνέχεια τον παρακαλάει να τη βοηθήσει να διώξει τη Μελέκ από τις ζωές τους.

Ετσι αποφασίζουν από κοινού ο Γιαχάν να προσφέρει δουλειά στη Μελέκ, η οποία όμως βρίσκεται σε άλλη πόλη. Η Λεϊλά κανονίζει το ραντεβού μεταξύ τους, ενώ φροντίζει να το μάθει και ο Γιουσούφ. Οταν ο τελευταίος βλέπει τη Μελέκ και τον Γιαχάν, πιστεύει πως πρόκειται για κάποιον άλλον άντρα που διεκδικεί τη καρδιά της. Ο ίδιος καταρρακώνεται, όμως δεν μπορεί να πει τίποτα.

Παράλληλα, η Λεϊλά διαδίδει στη γειτονιά πως κάτι τρέχει ανάμεσα στον ξάδελφό της και τη Μελέκ και φυσικά αυτό το κουτσομπολιό φτάνει και στα αυτιά του Γιουσούφ. Την ίδια ώρα η Μελέκ ακόμα δεν ξέρει τι να κάνει με το θέμα του Γιουσούφ και η Σιταρέ την ταρακουνάει: «Αυτή η Λεϊλά είναι συνέχεια δίπλα του. Πρόσεξε να μην σ' τον πάρει.

Αν τον αγαπάς, μην τον αφήσεις». Η Μελέκ πάει να βρει τον Γιουσούφ και τον καλεί στο σπίτι της οικογένειας το βράδυ για να γευματίσουν, μιας και η Σιταρέ ρωτάει συνέχεια για εκείνον. Ομως ο Γιουσούφ αρνείται την πρόταση. Στο μεταξύ, ο Γιαχάν εμφανίζεται στο εργαστήριο της Μελέκ και της προσφέρει λουλούδια, ενώ της ζητάει να καθίσουν να πιουν έναν καφέ. Εκείνη δέχεται απρόθυμα, όμως ο Γιουσούφ που τους βλέπει αρχίζει να πιστεύει τις φήμες περί ειδυλλίου...

Η ζήλια της Μελέκ

Η μητέρα της Λεϊλά φεύγει και εκείνη προσπαθεί να χαλάσει κάποιες συσκευές στο σπίτι προκειμένου να φωνάξει τον Γιουσούφ για να τις φτιάξει. Ο σκοπός της βέβαια είναι να μείνει μόνη μαζί του. Πράγματι τον καλεί σπίτι και εκείνος τη βοηθάει και όταν τελειώνει τον καλεί ξανά το βράδυ για να φάνε μαζί.

Ο Γιουσούφ πηγαίνει και παρά τη στενοχώρια του για τη Μελέκ περνούν καλά και γελούν πολύ. Ωστόσο η ώρα περνάει και εκείνος θέλει να φύγει. Στο μεταξύ η Αλιγέ λέει στη Μελέκ να πάει φαγητό στη Λεϊλά, αφού ξέρει πως η μητέρα της έχει φύγει. Οταν όμως φτάνει εκεί, βλέπει τον Γιουσούφ στην αγκαλιά της Λεϊλά. Η αλήθεια όμως είναι πως η Λεϊλά τον ευχαρίστησε για όσα έκανε για χάρη της.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟ TV 24

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ανατριχίλα σήμερα 17/7 στην Elif - Ο Ουμίτ κοιτά κατάματα το καμένο πτώμα της Αρζού

Η αστυνομία βρίσκει το πτώμα της... Αρζού - Θρίλερ στην Elif σήμερα 16/7

TAGS
Share