Επιστρέφει στον ALPHA σήμερα κιόλας η αγαπημένη σειρά όλων

Συντονιστείτε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επιστρέφει στον ALPHA σήμερα κιόλας η αγαπημένη σειρά όλων

Κι όμως, από σήμερα Δευτέρα 20/7 και για κάθε μέρα ο ALPHA αποφάσισε να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μια από τις πιο αγαπημένες σειρές, που δεν είναι άλλη από αυτή του Ανδρέα Γεωργίου, το Τατουάζ!

Καθημερινά θα παίζει στη 1:20 το βράδυ.

Το Τατουάζ ήταν ελληνική δραματική-αστυνομική-ερωτική τηλεοπτική σειρά παραγωγής 2017-2019, η οποία προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV και Alpha Κύπρου . Το σενάριο της σειράς υπογράφει η Βάνα Δημητρίου, ενώ η σκηνοθεσία είναι των Ανδρέα Γεωργίου, Στάμο Τσάμη και Κώστα Αναγνωστόπουλου. Στις 18 Σεπτεμβρίου 2017 έκανε πρεμιέρα.

Επιστρέφει στον ALPHA το Τατουάζ

Τον Μάιο του 2018 η σειρά ανανεώθηκε για δεύτερη χρονιά.Τον Φεβρουαρίου του 2019 ανακοινώθηκε πως η σειρά δεν ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν, επειδή κάποιοι ηθοποιοί που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν αναφέρει ότι δεν ήθελαν να συνεχίσουν για τρίτη χρονιά και έτσι πάρθηκε η απόφαση να μην συνεχιστεί η σειρά και τρίτη σεζόν.Για τις ανάγκες των επεισοδίων της σειράς, οι πρωταγωνιστές έχουν μεταφερθεί σε διάφορα σημεία (π.χ. Καλαμπάκα, Λονδίνο, Μιλάνο, Αίγινα, Σκόπελος, Αθήνα , Πειραιάς κλπ).

Η Άννα Ραζή, γυναίκα του Τόνυ Νιβέν και κόρη του εμπόρου Θεοχάρη Ραζή, ταξιδεύει μαζί με την φίλη της, την Νικόλ, από το Λονδίνο, πίσω στην Ελλάδα. Εκεί η Άννα σκοπεύει να συναντήσει στην Αίγινα τον Αλέξανδρο Μελά, έναν άνδρα με τον οποίο συνομιλούν εδώ και ένα χρόνο μέσω Facebook. Οι δυο νέοι ζουν μερικές βραδιές πάθους, μέχρι που ο Αλέξανδρος εξαφανίζεται, δίχως να αφήσει στοιχεία πίσω του. Η ανακάλυψη μιας νεκρής γυναίκας στο δωμάτιο του τον καθιστά καταζητούμενο δολοφόνο. Η εξαφάνιση της Άννας λίγες ημέρες μετά θα προκαλέσει τη σύγχυση των συγγενών της.

Ανατροπή στον ALPHA! Συνεχίζει και την επόμενη σεζόν

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί προετοιμάζονται πυρετωδώς για την επόμενη σεζόν και οι ανατροπές που θα δούμε στους δέκτες μας θα είναι σίγουρα πολλές! Μετά την αποχώρηση της Δήμητρας Παλούδη από τον ALPHA, θα μοιραστώ μαζί σας μία νέα πληροφορία που μου μετέφερε έγκυρη πηγή μου πριν από λίγα λεπτά.

Στο πρόγραμμα του συγκεκριμένου σταθμού θα γίνουν πολλές αλλαγές τον Σεπτέμβρη, αφού θα προστεθεί τόσο το νέο project της Ηλιάνας Παπαγεωργίου αλλά και η Ελεονώρα Μελέτη με την καινούργια της εκπομπή. Πληροφορίες μου αναφέρουν και σας αποκαλύπτω με κάθε επιφύλαξη στο Vanda's blog του Youweekly.gr πως στο κανάλι θα παραμείνει κι ένα ακόμα πρόσωπο που φερόταν να "κόβεται" μετά το καλοκαίρι επειδή σημείωνε χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ποιος συνεχίζει την επόμενη σεζόν τελικά στον ALPHA

Ο λόγος για τον σεφ, Γιώργο Τσούλη που έχει αναλάβει εδώ και λίγο καιρό δική του μαγειρική εκπομπή στο κανάλι με το όνομα Μη Μασάς. Οι πρώτες ενδείξεις γι αυτόν δεν ήταν τόσο θετικές αφού τα ποσοστά που καταγράφονταν στα μηχανάκια της AGB ήταν αρκετά χαμηλά. Ωστόσο, το κανάλι πίστεψε εξαρχής σε αυτόν και συνεχίζει να πιστεύει γι αυτό και θα του δώσει την ευκαιρία να αναμετρηθεί με πολύ δυνατά προγράμματα από Σεπτέμβρη!

Γιώργος Τσούλης ALPHA Μη Μασάς

Βέβαια, για να λέμε και του στραβού το δίκιο οι ανατροπές στην ελληνική τηλεόραση δεν είναι λίγες οπότε, μπορεί τα πάντα να αλλάξουν μέχρι τον Σεπτέμβρη! Εγώ πάντως τον Τσούλη τον παρακολουθώ και ψηφίζω στο να μείνει...