Άγριες Μέλισσες - αιματηρή διαρροή: Φυλακισμένες γονατίζουν την Ελένη

Spoiler alert!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες - αιματηρή διαρροή: Φυλακισμένες γονατίζουν την Ελένη

Τα γυρίσματα για την δεύτερη σεζόν της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, έχουν ήδη ξεκινήσει - δείτε φωτογραφίες - και το Youweekly.gr θα σας αποκαλύψει μια αιματηρή διαρροή... Η Ελένη που θα κλειστεί πίσω από τα σίδερα θα έρθει σε συμπλοκή με φυλακισμένες οι οποίες θα την γονατίσουν κυριολεκτικά και μεταφορικά...

Στα μέσα της δεκαετίας του ’60 η Ελένη θα βρίσκεται στη φυλακή με την κατηγορία της δολοφονίας του Σέργιου Σεβαστού -από την πρώτη στιγμή είχε πει στις αδελφές της ότι θα πάρει επάνω της τον φόνο. Η Δρόσω, αφού έχει δώσει το παιδί στην Ασημίνα και τον Νικηφόρο, φεύγει για την Αθήνα για να ακολουθήσει καριέρα τραγουδίστριας. Καταλήγει, όμως, να εργάζεται στα καμπαρέ της Τρούμπας στον Πειραιά.

Σύμφωνα με ένα σπόιλερ που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, όπως γράφει η εφημερίδα ON time, η Ελένη Σταμίρη θα γνωρίσει στη φυλακή που θα οδηγηθεί τον διευθυντή των φυλακών, τον οποίο θα υποδυθεί ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης. Η Ελένη βιώνει δύσκολες μέρες στις Άγριες Μέλισσες με επιθέσεις που δέχεται από άλλες κρατούμενες και όχι μόνο…

Η γνωριμία της με τον διευθυντή θα γίνει με άγριο τρόπο, καθώς θα δεχθεί επίθεση και από αυτόν. Στη συνέχεια, όμως, θα υπάρξει ανατροπή και ο επικεφαλής του σωφρονιστικού ιδρύματος θα ερωτευτεί την κρατούμενη.

Η κατασκευή των σκηνικών της Τρούμπας έχει ήδη ξεκινήσει στα Σπάτα, ενώ οι Άγριες Μέλισσες αναμένεται να επιστρέψουν στις οθόνες μας τον Σεπτέμβριο.

Άγριες Μέλισσες- διαρροή: Νέος άντρας στην ζωή της Ελένης - Δείτε το πρόσωπό του

Ο πρώτος κύκλος έκλεισε στις Άγριες Μέλισσες, όπως ακριβώς ξεκίνησε, με έναν «Σέργιο Σεβαστό». Στο πρώτο επεισόδιο, οι τηλεθεατές είδαν τις αδελφές Σταμίρη να σκοτώνουν τον γιο του Δούκα και της Μυρσίνης, ενώ στον τελευταίο οι ίδιοι πρωταγωνιστές κρατούσαν στα χέρια τους τον νέο Σέργιο. Ελένη και Ασημίνα κοιτούσαν έκπληκτες αυτό που εξελισσόταν μπροστά στα μάτια τους. Στο νέο κύκλο, όπως προβλέπεται ένας άντρας που θα εισβάλει τώρα στην σειρά θα φέρει τα πάνω κάτω στην ζωή της Ελένης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «TV Έθνος» και το ρεπορτάζ της Φωφώς Μπόνιου, ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον εισαγγελέα στη δική της Ελένης είναι ο Συμεών Τσακίρης. Ο ηθοποιός έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τη σεναριογράφο των «Αγριων Μελισσών», Μελίνα Τσαμπάνη στην ταινία «Κάτω από το σεντόνι».

Άγριες Μέλισσες νέος άντρας στην ζωή της ελένης

Ο Συμεών Τσακίρης είναι ηθοποιός, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.