"Βόμβα" στο Έλα στη Θέση μου - Βλάσης και Φαίη ξανά μαζί

Η ανατροπή και η νέα αρχή την επόμενη σεζόν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Βόμβα μεγατόνων στη σειρά του ALPHA «Ελα στη θέση μου»! Η Φαίη και ο Βλάσης είναι έτοιμοι να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στην πολυτάραχη σχέση τους, για το καλό του παιδιού τους... Η Μαρίνα φεύγει μακριά!

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου για το περιοδικο TiviSirial

Λίγο πριν την πέμπτη πρεμιέρα της αγαπημένης σειράς του ALPHA, «Ελα στη θέση μου», το TiVi Σίριαλ σας αποκαλύπτει τι θα γίνει με το πιο ταραχώδες ζευγάρι της σειράς, που δεν είναι άλλο από τη Φαίη Σταθάτου και τον Βλάση Σοφοκλέους. Το ζευγάρι αυτό λοιπόν που επί τέσσερις κύκλους έχει περάσει διά πυρός και σιδήρου, φαίνεται στο τέλος να μένει μαζί. Μπορεί εκείνος να έκανε ενδιάμεσα έναν άλλον γάμο και εκείνη κατά καιρούς να κατέληξε στις αγκαλιές άλλων αντρών, όμως τους ενώνει το πιο σημαντικό επίτευμά τους, το παιδί τους, και μάλιστα αυτό θα γίνει η αφορμή για να έρθουν οι δύο ήρωες ξανά κοντά και να ξεχάσουν τα λάθη του παρελθόντος.

Δείτε εδώ ποιος αποχωρεί από την σειρά την επόμενη σεζόν!

Η νέα αρχή στο Έλα στην Θέση μου

Οπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο του τέταρτου κύκου, η Μαρίνα νιώθει να πνίγεται δίπλα στον Βλάση. Με την απόφασή του να αγοράσει τη δραματική σχολή για να έχει πάντα η αγαπημένη του δουλειά, εκείνη δεν μπορεί να φέρει σε πέρας το όνειρό της, να πατήσει γερά στα πόδια της, και αποφασίζει να φύγει μακριά. Ανακοινώνει στον Βλάση, τον άντρα που έλεγε πως αγαπά, ότι θέλει να χωρίσουν και απομακρύνεται. Εκείνος αφενός δεν μπορεί να δεχτεί τη φυγή της, αφετέρου όμως ξέρει πως πρέπει να συνεχίσει τη ζωή του, από τη στιγμή μάλιστα που έχει ένα παιδί.

Έλα στη Θέση μου νέα σεζόν

Αποφασίζει λοιπόν, έστω και με κάποιες δυσκολίες, να βρει το παιδί του το οποίο έχει πάρει η Φαίη και μένουν πλέον μακριά από τη Sofo και όλο το περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί εναντίον της. Η αρχή δεν θα είναι εύκολη καθώς μοιραία θα έρθουν στην επιφάνεια προβλήματα που τους απομάκρυναν όλο αυτό το διάστημα, τα οποία δημιουργούσαν συνεχώς εντάσεις, όμως η εξέλιξη θα ικανοποιήσει άπαντες. Φαίη και Βλάσης θα έρθουν κοντά και θα δώσουν μια δεύτερη ευκαρία στη σχέση τους. Μάλιστα από εκείνη τη στιγμή και έπειτα η Φαίη θα έχει την ευκαιρία να δείξει τον καλό της εαυτό.

Ο Μάρκος γιος του Αντρέα!

Ενα ντόμινο απροσδόκητων εξελίξεων θα προκύψει από τη στιγμή που θα γίνει γνωστή η πραγματική ταυτότητα του Μάρκου, από τη στιγμή δηλαδή που όλοι οι ήρωες θα πληροφορηθούν ότι είναι γιος του Αντρέα. Η Ρενάτα θα θυμώσει για το μυστικό που της έκρυψε, ενώ η Σύλβια θα χαρεί πολύ που είναι αδέλφια. Αντίθετα, ο Αχιλλέας θα στρέψει όλους εναντίον του. Αμέτοχοι φαίνεται τελικά να μένουν Φαίη και Βλάσης καθώς πρώτα απ’ όλα θα έχουν να λύσουν τα προσωπικά τους προβλήματα.