The Booth: Ξανά στον αέρα του Open αλλά σε διαφορετική ώρα

Πώς το εξήγησαν οι 4 παρουσιάστριες;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Booth: Ξανά στον αέρα του Open αλλά σε διαφορετική ώρα

To The Booth επέστρεψε σήμερα το μεσημέρι στον αέρα του Open, ωστόσο βγήκε νωρίτερα και όχι στην καθιερωμένη του ώρα. Η Σοφία Μουτίδου έσπευσε να εξηγήσει στο τηλεοπτικό κοινό τι ακριβώς συνέβη προκειμένου να λυθεί η απορία που δημιουργήθηκε από χθες.

Ενώ όλοι ήταν συντονισμένοι χθες στις 2.50 προκειμένου να παρακολουθήσουν τη νέα εκπομπή του Open, το The Booth δεν εμφανίστηκε ποτέ και στη θέση του είδαμε να παίζει σε επανάληψη μία σειρά.

Σήμερα, η εκπομπή βγήκε στον αέρα νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 2.

Η Σοφία Μουτίδου και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου φόρεσαν το ίδιο φόρεμα, και έτσι η πρώτη εξήγησε στους τηλεθεατές:

«Τα πράγματα έχουν σοβαρέψει επικίνδυνα, παιδιά! Είμαστε μια χαρά, δεν πάθαμε κάτι που δεν βγήκαμε χθες» σημείωσε χαρακτηριστικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην έναρξη της εκπομπής, ενώ η Σοφία Μουτίδου πρόσθεσε πως «απλά χθες είχαμε έναν καυγά με την Πηνελόπη εάν θα φορέσουμε τα ίδια ρούχα και έτσι αποφασίσαμε να μην γίνει η εκπομπή».

The Booth Αναστασοπούλου Μουτίδου

To 2018 είχε αυτοκτονήσει σύντροφος παρουσιάστριας της εκπομπής The Booth του Opentv

Μια συγκλονιστική τραγωδία είχε βιώσει παρουσιάστρια της νέας εκπομπής του Opentv, The Booth, το 2018, όταν ο πρώην σύντροφός της, βασικά ο πρώην σύζυγός της είχε αυτοκτονήσει.

Όπως είχε γράψει τότε χαρακτηριστικά το Star.gr λίγες ημέρες πριν το Πάσχα, καθώς ο πρώην σύζυγος και πατέρας του παιδιού της αυτοκτόνησε, τινάζοντας τα μυαλά του στον αέρα.

Ο 45χρονος που ήταν ιδιοκτήτης καφέ-ζαχαροπλαστείου, αποφάσισε να αφαιρέσει την ζωή του, για οικονομικούς –όπως όλα δείχνουν- λόγους. Το άψυχο κορμί του είχε εντοπιστεί λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης, μέσα στο μαγαζί που διατηρούσε σε περιοχή γύρω από το Πεδίον του Άρεως, ενώ δίπλα του βρέθηκε ένα περίστροφο.

Στο σημείο είχε φτάσει τότε συντετριμμένη η 42χρονη ηθοποιός Σοφία Μουτίδου, η οποία δεν μπορούσε να το πιστέψει. Να σημειώσουμε, πως ο 45χρονος ζαχαροπλάστης και η Σοφία Μουτίδου, τον Νοέμβριο του 2009 είχαν αποκτήσει ένα κοριτσάκι, την Δήμητρα.

Αυτοκτόνησε σύντροφος της Σοφίας Μουτίδου The booth

Να υπενθυμίσουμε πως το μεσημέρι της Τετάρτης η εκπομπή δεν βγήκε στον αέρα! Δείτε εδώ τον λόγο