Αυτή η σειρά έφαγε «άκυρο» από το Mega

Δυσάρεστες εξελίξεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτή η σειρά έφαγε «άκυρο» από το Mega

Άσχημα φαίνεται πως είναι τα νέα για μία πολύ αγαπημένη σειρά, η οποία επρόκειτο να επιστρέψει στο Mega με νέα επεισόδια. Όπως όλα δείχνουν, η σειρά αυτή έφαγε «άκυρο» από το κανάλι και έτσι δεν θα τη δούμε να παίζει από τη νέα σεζόν.

Το Mega ετοιμάζεται για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και προσπαθεί να φτιάξει όσο καλύτερα γίνεται το πρόγραμμά του προκειμένου να μπει δυναμικά στη μάχη της τηλεθέασης.

Αυτή είναι η σειρά που έφαγε «άκυρο» από το Mega

Ο λόγος για τη σειρά Μαύρα Μεσάνυχτα, η οποία θα ετοίμαζε νέα επεισόδια. Άλλωστε, ο σκηνοθέτης της είχε δηλώσει, πως στο τέλος της σειράς το 2009, έμειναν κάποια πράγματα ανοιχτά προκειμένου να μπορέσει να υπάρχει συνέχεια.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν πρόκειται να γίνει. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε η τηλεοπτική Λένα Κουτρουμπά -κατά κόσμον Μπέσσυ Μάλφα- σε ερώτηση διαδικτυακών της φίλων, ούσα μάλιστα εμφανώς ενοχλημένη από την «πίεση» του κοινού επί του θέματος.

Το τηλεοπτικό κοινό, από τη μεριά του, ελπίζει πως ακόμα κι αν δεν είναι τώρα η ώρα που θα δούμε τους συντελεστές να ξεκινούν τα γυρίσματα, κάποια στιγμή θα παρακολουθήσουμε -επιτέλους!- την εξέλιξη της ιστορίας, καθώς πρόκειται για μία από τις πιο καλοδουλεμένες σειρές του Πάνου Κοκκινόπουλου.

Μαύρα Μεσάνυχτα επιστροφή

Δείτε εδώ και τις αποκαλύψεις που έκανε η Δανάη Μπάρκα για τη νέα της εκπομπή στο Mega.

Αποκαλύφθηκε το μυστικό του Mega - Θα αποχωρήσει και δεν το ήξερε κανείς

Μπορεί το Mega να είχε προσπαθήσει εδώ και καιρό να προφυλάξει το μυστικό του, ωστόσο όπως όλα δείχνουν πλέον αποκαλύφθηκε. Μία παρουσιάστρια του καναλιού πρόκειται να αποχωρήσει, ωστόσο κανείς δεν το ήξερε μέχρι πρότινος.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που μπήκε στο κανάλι μετά την επιστροφή του και ήταν πολλά υποσχόμενο. Το Mega ωστόσο φαίνεται πως θέλει να κάνει μία αλλαγή και έτσι, δεν υπάρχει χώρος για εκείνη στο πρόγραμμά του.

Ο λόγος για τη Δώρα Αναγνωστοπούλου, η οποία είχε αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Η αποχώρησή της συζητιέται εδώ και αρκετούς μήνες, τίποτα όμως δεν θεωρούνταν βέβαιο. Το τοπίο, ωστόσο, ξεκαθάρισε.

Πλέον, είναι κοινό μυστικό πως μετά το καλοκαίρι η Αναγνωστοπούλου θα αποτελέσει παρελθόν από το δυναμικό του καναλιού, ενώ προς το παρόν δεν έχει ακουστεί το παραμικρό σχετικά με τα νέα της σχέδια.

Δώρα Αναγνωστοπούλου Mega

TAGS