Χαμός με τις νέες αφίξεις στις Άγριες Μέλισσες και τον ΑΝΤ1

Το νέο πρόσωπο «φωτιά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός με τις νέες αφίξεις στις Άγριες Μέλισσες και τον ΑΝΤ1

Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν και την επιστροφή της αγαπημένης σειράς Άγριες Μέλισσες, θα γίνει χαμός με τις αφίξεις. Στον ΑΝΤ1 θα δούμε νέα πρόσωπα που θα βάλουν "φωτιά" στην τηλεθέαση.

Στα καινούρια επεισόδια θα δούμε μεγάλες ανατροπές, συγκινήσεις, αλλά και θανάτους. Ενώ, 3 πρόσωπα που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε θα δούμε να αποχωρούν.

Αυτά τα πρόσωπα είναι ο Κυπραίος, ο Κλεομένης και η Θεοδοσία, η οποία θα βρεις τραγικό θάνατο - Δείτε εδώ το αποκλειστικό.

Ωστόσο, ανάμεσα στα νέα πρόσωπα που εισβάλλουν στην σειρά είναι και ένας μια αγαπημένης και επιτυχημένης Ελληνίδας ηθοποιού που έχει παίξει σε σειρές του MEGA.

Ο λόγος για την Αλέξάνδρα Παντελάκη!

Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1 Αλεξάνδρα Παντελάκη

Ακόμη μια άφιξη στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1

Στα καινούρια επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», ένα νέο πρόσωπο μπαίνει και όπως θα δούμε, πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της Ελένης, καθώς θα είναι εκείνος που θα απαγγείλει την κατηγορία της ισόβιας κάθειρξης.

Συγκεκριμένα, ο ταλαντούχος ηθοποιός Μανώλης Γεραπετρίτης “εισβάλλει” στις Άγριες Μέλισσες σε ένα ρόλο κλειδί. Τον αγαπημένο ηθοποιό θα δούμε από το φθινόπωρο στον ρόλο του Προέδρου του δικαστηρίου στο οποίο δικάζεται η Ελένη για τον φόνο του Σέργιου.

Άγριες Μέλισσες Μανώλης Γεραπετρίτης

Εδώ να πούμε ότι δεν φανταζόμαστε καλύτερο πρόσωπο γι αυτόν ρόλο, ο οποίος είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του. Πρόκειται για έναν κομβικό ρόλο, καθώς οι σκηνές που θα διαδραματιστούν και οι αποκαλύψεις που θα γίνουν στην αίθουσα του δικαστηρίου θα είναι συγκλονιστικές.

Ο Μανώλης Γεραπετρίτης θα είναι αυτός που θα διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση από την έδρα του δικαστηρίου και φυσικά το μοιραίο πρόσωπο που θα απαγγείλει την κατηγορία της ισόβιας
κάθειρξης για την Ελένη. Δείτε ωστόσο και τις τελευταίες ευχάριστες εξελίξεις της σειράς που έγιναν γνωστές.