Το πρόσωπο που μπαίνει στο Έλα στη Θέση μου για να φέρει τα πάνω κάτω

Μεγάλες ανατροπές στη σειρά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το πρόσωπο που μπαίνει στο Έλα στη Θέση μου για να φέρει τα πάνω κάτω

Η νέα σεζόν του Έλα στη θέση μου ετοιμάζεται και όπως έγινε γνωστό, πρόκειται να μπει ένα νέο πρόσωπο το οποίο θα φέρει τα πάνω κάτω στη σειρά αλλά και στη ζωή του Βλάση, δηλαδή του Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο οποίος θα γνωρίσει ξανά τον έρωτα.

Συγκεκριμένα, στα νέα επεισόδια, του ‘Έλα στη θέση μου» αναμένεται να εισβάλλει μια νέα γυναίκα στη ζωή του Βλάση (Γιάννης Τσιμιτσέλης) και θα προκαλέσει μεγάλες αλλαγές. Έναν ρόλο τον οποίο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαριάνθης Καπετάνου στο Tv O’ Clock, θα υποδυθεί η ηθοποιός Φιόνα Γεωργιάδη που μέχρι πρότινος άνηκε στο δυναμικό του ΑΝΤ1.

Βέβαια να σημειώσουμε πως εμείς σας έχουμε ένα αποκλειστικό, σύμφωνα με το οποίο ο Βλάσης και η Φαίη καταλήγουν μαζί! Δείτε το εδώ.

Πολλές θα είναι οι ανατροπές που θα συμβούν στη ζωή του Βλάση, μετά την αγορά της σχολής από τον ίδιο, και ένα νέο πρόσωπο φαίνεται να τον προσεγγίζει. Ειδικότερα, η Φαίη εγκαταλείπει τον Βλάση και φεύγει με το παιδί στο Πήλιο, όπως του προανήγγειλε. Συνάμα, όμως, τον αφήνει και η Μαρίνα που αισθάνεται προδομένη και απογοητευμένη.

Ο ήρωας, συντετριμμένος από όσα συμβαίνουν γύρω του, βρίσκεται σε μια δύσκολη καμπή της ζωής του, που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης. Όμως, ένα νέο πρόσωπο πρόκειται να έρθει και να ανατρέψει όσα ήξερε μέχρι τώρα ο Βλάσης. Ο λόγος για μια νέα ηρωίδα την οποία θα υποδυθεί η Φιόνα Γεωργιάδη. Η κοπέλα θα μπει στη ζωή του πρωταγωνιστή φέρνοντας αλλαγές σε αυτήν.

Έλα στη θέση μου spoiler

Οι ιθύνοντες της σειράς επέλεξαν την ηθοποιό ώστε να υποδυθεί έναν από τους δύο γυναικείους ρόλους που εισάγονται τη νέα σεζόν και οδηγούν τους ήρωες σε ακόμα περισσότερες περιπέτειες και ξεχωριστές ιστορίες.

Έτσι, λοιπόν, μια νέα εποχή για τον Βλάση ξεκινά με ένα πρόσωπο διαφορετικό και καινούργιο στη ζωή του. Ένα πρόσωπο που θα τον βάλει σε σκέψεις για το μέλλον του και θα τον κάνει να αναθεωρήσει πολλά. Ωστόσο, το δίλημμα παραμένει πάντα να και δεν είναι άλλο από το πως πρέπει να διαχειριστεί ο ίδιος το θέμα με την Φαίη για να μην απομακρυνθεί για πάντα από το παιδί του.

Τέλος από το «Έλα στη Θέση μου» 4 χρόνια μετά - Το μακροσκελές κείμενο

Μετά από 4 ολόκληρα χρόνια, ένας από τους ηθοποιούς του «Έλα στη θέση μου» ανακοίνωσε το οριστικό τέλος του από τη σειρά, μέσα από ένα πολύ συγκινητικό μακροσκελές κείμενο που έγραψε κάτω από μία σειρά φωτογραφιών στον λογαριασμό του στο Instagram.

Η επιτυχημένη σειρά του ALPHA συνεχίζει ακάθεκτη εδώ και αρκετές σεζόν, ωστόσο μέσα στα χρόνια, δεν είναι λίγοι οι ηθοποιοί που αλλάζουν, φεύγουν ή έρχονται.

Αυτός είναι ο ηθοποιός που αποχωρεί από το «Έλα στη θέση μου»

Ένας από αυτούς τους ηθοποιούς είναι και ο Μιχάλης Μαρίνος, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να βρίσκεται στη σειρά και την επόμενη χρονιά, ενώ είχε ακουστεί πως τα είχε βρει με το κανάλι και πως θα συνέχιζε στο σίριαλ. Δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ.

Προκειμένου να αποχαιρετήσει τη σειρά αλλά και τους συναδέλφους του, ο Μιχάλης Μαρίνος έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση.

«4 υπέροχα χρόνια! Όμορφες στιγμές, καλές και δύσκολες, με γέλια, με χαρές και κούραση… Αλλά ωραία… Πολύ ωραία… Όμορφοι άνθρωποι, αγαπημένοι… Η τηλεοπτική μου οικογένεια για όλα αυτά τα χρόνια… Μπροστά και πίσω από τις κάμερες… Σας ευχαριστώ… Θα μου λείψετε όλοι… Ένας μεγάλος κύκλος κλείνει…

Το ταξίδι για μένα φτάνει στο προορισμό του!! Ένα ταξίδι γεμάτο αγάπη, συναισθήματα, δημιουργία και χαμόγελα… Τα κρατάω στην καρδιά μου και χαμογελάω… Και μετά… ποιος ξέρει… «όπως έρθουν τα πράγματα». Αλλά δε σας ξεχνάω… θα έρχομαι να σας βλέπω που και που… Σας αγαπώ!», έγραψε ο Μιχάλης Μαρίνος.