Χωρισμός "ταραχή" στις 8 Λέξεις - Τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Οδυσσέα και Έρση

Αποκλειστικό ρεπορτάζ - «φωτιά»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χωρισμός

Κανονική ταραχή πρόκειται να προκαλέσει ο χωρισμός που θα συμβεί ανάμεσα στον Οδυσσέα και στην Έρση, στη νέα σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ, 8 Λέξεις. Ένα τρίτο πρόσωπο πρόκειται να μπει ανάμεσα στο ζευγάρι και να φέρει τα πάνω κάτω.

Η σχέση τους έχει περάσει από σαράντα κύματα, όμως ακόμα μια τρικυμία αναμένεται να ταράξει τη ζωή του Οδυσσέα και της αγαπημένης του Ερσης. Ενώ τα δίδυμα κοριτσάκια τους έχουν έρθει στον κόσμο και οι ανάγκες της οικογένειας έχουν αρχίσει να αυξάνονται, ο... «καλλιτέχνης», όπως τον αποκαλεί και ο Σπυρέτος, θα αναζητήσει ένα έξτρα εισόδημα. Θα έρθει λοιπόν τυχαία σε επαφή με την Ελλη, μια νέα και όμορφη γυναίκα που έχει στην ιδιοκτησία της ένα αρχοντικό ξενοδοχείο της Κέρκυρας.

Μη χάσετε και το σούπερ αποκλειστικό που σας έχουμε για την υγεία της Ηλιάνας που κλονίζετε! Δείτε εδώ τι θα συμβεί!

Είναι κοσμογυρισμένη, έχει άνεση και ξέρει πώς να πλησιάζει τους άντρες γύρω της. Εκείνη, λοιπόν, χωρίς δεύτερη σκέψη, θα του προτείνει να ζωγραφίσει κάποιους πίνακες αλλά και μέρη του ξενοδοχείου της, γεγονός που θα τον δελεάσει. Η Ερση αντίθετα θα αντιδράσει και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τον αποτρέψει.

Μεταξύ των λύσεων που θα του προτείνει θα είναι να μιλήσει στους Πετροσιάν, προκειμένου να πουλήσουν πίνακες του, όμως εκείνος φαίνεται να έχει πάρει την απόφασή του, καθώς το χρηματικό ποσό που του έχει προτείνει η Ελλη είναι υπέρογκο και ξέρει πως θα τους βγάλει από τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν, από τη στιγμή μάλιστα που η Ηλιάνα του έκαψε το ατελιέ.

Η απογοήτευση της Ερσης και ο χωρισμός ταραχή με τον Οδυσσέα στις 8 Λέξεις!

Θα συνεργαστεί, λοιπόν, με την Ελλη αγνοώντας τις πραγματικές της προθέσεις, να τον ρίξει στο κρεβάτι. Η Ερση θα δείξει από την πρώτη στιγμή την απογοήτευσή της, θα υποψιάζεται το τι μπορεί να συμβαίνει πίσω από την πλάτη της, όμως θα αργήσει πολύ να μάθει την πραγματική σχέση του άντρα της με αυτή τη γυναίκα που έχει εισβάλει στη ζωή τους τόσο ξαφνικά.

Οταν μάθει, όμως, τα αποτελέσματα θα είναι καταστροφικά. Το ζευγάρι θα έρθει σε μεγάλη ρήξη. Ο Οδυσσέας θα τονίζει με κάθε ευκαιρία πόσο έχουν ανάγκη τα λεφτά, ενώ η Ερση θα του υπενθυμίζει πως αυτή η γυναίκα θα γίνει η αφορμή να χαλάσουν την όμορφη σχέση τους.

Και θα έχει δίκιο, καθώς η Ελλη θα έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Οδυσσέα ενώ οι ώρες που θα τον απασχολεί στο ξενοδοχείο της, με δικαιολογία τη δουλειά, θα αυξάνονται ανησυχητικά. Σύντομα Οδυσσέας και Ερση θα ψυχραθούν και η σχέση τους θα περάσει σε άλλο επίπεδο. Δεν θα είναι λίγοι εκείνοι από τον περίγυρό τους που θα προσπαθήσουν να θέσουν νέες βάσεις στην οικογένειά τους.

Η Ηλιάνα τρίβει τα χέρια της!

Στον αντίποδα των παραπάνω, η Ηλιάνα, η παλιά αγαπημένη του Οδυσσέα, θα τρίβει τα χέρια της από την εξέλιξη που έχει η σχέση του πρώην συντρόφου της. Αφού δεν κατάφερε να τους χωρίσει με άλλο τρόπο, έβαλε όμως φωτιά στο ατελιέ του Οδυσσέα, η εμπλοκή της Ελλης θα της φανεί ιδανική για να τον δει να μένει μόνος του.

8 Λέξεις αποκλειστικό spoiler

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου για το Tivi Σίριαλ