Άγριες Μέλισσες: Σούπερ αποκλειστικό - Έγκυος η Ουρανία

Μόνο εδώ τα πρώτα 10 επεισόδια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Σούπερ αποκλειστικό - Έγκυος η Ουρανία

Μετά την εγκυμοσύνη της Δρόσως και την γέννα, ακόμη μια έγκυο θα δούμε στην σειρά «Άγριες Μέλισσες». Ο λόγος για την Ουρανία. Αναλυτικά όλο το σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Λίγες μόνο εβδομάδες έμειναν μέχρι να ξεκινήσει ο β΄ κύκλος της σειράς του ANT1 «Αγριες μέλισσες» και το TiVi Σίριαλ εξασφάλισε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για εσάς τα 10 πρώτα επεισόδια όπως θα παιχτούν στην τηλεόραση!

Ελένη & Θεοδοσία έρχονται σε συμφωνία

Στο τέλος του α΄ κύκλου είχαμε δει τη Θεοδοσία να βρίσκει το ημερολόγιο του Γιάννου και να μαθαίνει πως οι Σταμίραινες ήταν εκείνες που σκότωσαν τον Σέργιο. Θολωμένη από τη ζήλια της πάει να βρει την Ελένη και την εκβιάζει πως θα τα αποκαλύψει όλα μόνο και μόνο για να μη γίνουν ποτέ ευτυχισμένοι με τον Λάμπρο. Οπως δυστύχησε η ίδια, να δυστυχήσουν και εκείνοι: «Μου καταστρέψατε τη ζωή, θα σας καταστρέψω κι εγώ». Η Ελένη δεν έχει παρά να παραδεχτεί την ενοχή της, αλλά ζητάει από τη Θεοδοσία μία χάρη: να μην αποκαλύψει ποτέ ότι οι αδελφές συμμετείχαν στη δολοφονία και θα πάρει η ίδια όλη την ευθύνη. Η Θεοδοσία δέχεται.

Λάμπρος και Ελένη αρραβωνιάζονται

Ο Λάμπρος έχει μάθει από τον Θωμά ότι η Ελένη σκότωσε τον Σέργιο και εκείνος δεν τον πιστεύει, από την άλλη όμως θέλει να μάθει αν ισχύει! Εκείνη μένει εμβρόντητη και τον ρωτάει από πού το έμαθε και εκείνος της απαντάει από τον Θωμά. Η Ελένη το παραδέχεται. Ο Λάμπρος παραδόξως όχι μόνο παίρνει το μέρος της, αλλά της δίνει και δαχτυλίδι αρραβώνων λέγοντάς της: «Σου το ορκίζομαι ότι θα το ξεπεράσουμε μαζί. Θα κάνω τα πάντα για να μην μπεις στη φυλακή. Οταν τελειώσει όλο αυτό, θα παντρευτούμε και κανείς δεν θα μπορέσει να μας χωρίσει».

Να σημειώσουμε πως από τα καινούρια επεισόδια περιμένουμε και έναν φόνο. Ο Μελέτης θα πέσει νεκρός από μια σφαίρα στο κεφάλι.

Η Ασημίνα δεν θέλει το μωρό

Και ενώ συμβαίνουν όλα τα παραπάνω, η Ασημίνα επιστρέφει στο σπίτι των Σεβαστών με το μωρό και όλοι τους υποδέχονται με χαρά. Η ίδια όμως δεν θέλει με τίποτα να κρατάει το μωρό στην αγκαλιά της. Της θυμίζει την προδοσία του άντρα και της αδελφής της και της είναι δύσκολο να το αγαπήσει, παρόλο που από εδώ και στο εξής θα είναι η μητέρα του. «Είμαι κουρασμένη, πάω να ξαπλώσω, πάρε το μωρό», λέει στον Νικηφόρο, που την κοιτάζει σκοτεινιασμένος. Οι μέρες περνούν και η Ασημίνα δείχνει να βυθίζεται όλο και περισσότερο στις σκέψεις της, ενώ η Μυρσίνη με τον Νικηφόρο προσπαθούν να της συμπαρασταθούν.

Η Ελένη παραδέχεται την ενοχή της

Η Ελένη πηγαίνει στον Προύσαλη και ομολογεί το έγκλημά της: «Σκότωσα τον Σέργιο Σεβαστό». Ο ενωμοτάρχης σοκάρεται: «Ελένη, τι είναι αυτά που λες; Εχεις τρελαθεί;», αλλά εκείνη επιμένει: «Είναι αλήθεια», του απαντάει και του εξιστορεί όσα έγιναν μεταξύ τους, χωρίς φυσικά να αναφέρει την επίθεσή του στη Δρόσω, παρά μόνο πως ο Σέργιος επιχείρησε να επιτεθεί στην ίδια και πως πάνω στον καβγά τους εκείνος έπεσε στον γκρεμό. «Θα πρέπει να βγάλω ένταλμα», της λέει ο ενωμοτάρχης και εκείνη του λέει να κάνει όσα πρέπει. Τα νέα κάνουν τον γύρο του χωριού και το Διαφάνι χωρίζεται ξανά σε δύο στρατόπεδα.

Ο Δούκας εκβιάζει την Ασημίνα

Ο ενωμοτάρχης καλεί τον Δούκα στο αστυνομικό τμήμα και του αποκαλύπτει όσα έγιναν με την Ελένη. «Παραδέχτηκε πως σκότωσε τον Σέργιο», του λέει και ο Δούκας καταρρέει, αλλά και θυμώνει: «Θέλω την παραδειγματική της τιμωρία», λέει και φεύγει. Επιστρέφει σπίτι και ανακοινώνει τα νέα, με τη Μυρσίνη να γίνεται έξω φρενών: «Το ήξερα, από την αρχή σας το έλεγα, αλλά δεν με ακούγατε! Με λέγατε τρελή! Θέλω το κεφάλι της, Δούκα, θέλω να πεθάνει γι’ αυτό που έκανε στον γιο μας». Η Ασημίνα δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει και ο Δούκας την καλεί στο γραφείο του. «Διάλεξε, με ποιον θα είσαι; Αν θέλεις να συνεχίσεις να μένεις σ’ αυτό το σπίτι και να είσαι Σεβαστού, θα ξεγράψεις την Ελένη! Αλλιώς, τα μαζεύεις και φεύγεις... Το μωρό, όμως, θα μείνει εδώ», της λέει και η Ασημίνα δεν έχει παρά να δεχτεί να ξεγράψει την Ελένη. Ομως την «καίει» να μάθει τι θα απογίνει η Ελένη.

Η Ουρανία έγκυος στις Άγριες Μέλισσες

Ο γάμος της Ουρανίας και του Κυριάκου φαίνεται να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, καθώς το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση του. Μπορεί αυτό που της είχε κάνει ο Κυριάκος να ήταν βαρύ, αλλά η Ουρανία δεν σταμάτησε ποτέ να τον αγαπάει. Ετσι, σκίζει τα χαρτιά του διαζυγίου της και πέφτει στην αγκαλιά του άντρα της. Σύντομα οι δυο τους θα μάθουν πως περιμένουν παιδί!

Δείτε εδώ τα trailer των νέων εξελίξεων που έχουν κυκλοφορήσει. Θα ανατριχιάσετε με την Ελένη, την Ασημίνα και την Δρόσω.

Άγριες Μέλισσες έγκυος η Ουρανία

Η Δρόσω ζητάει το μωρό

Η Ασημίνα μετά τα τελευταία γεγονότα αφήνει για λίγο πίσω της την πίκρα που έχει για τη Δρόσω και πάει από το σπίτι για να μάθει νέα. «Είδες την Ελένη; Πώς είναι; Δεν μπορώ να μάθω νέα της... Καταλαβαίνεις... Ούτε να έρθω σαν μάρτυρας μπορώ, δεν είναι δική μου απόφαση αυτή! Δεν με αφήνουν», λέει και η Δρόσω της απαντάει: «Το ξέρω και καλά κάνεις! Κι η Ελένη αυτό είπε, καλό είναι να μείνεις έξω απ’ όλο αυτό». Στη συνέχεια η Δρόσω κοιτάζει το μωρό: «Πώς μεγάλωσε έτσι; Μια σταλιά ήταν... Μπορώ να το κρατήσω αγκαλιά;» ρωτάει και η Ασημίνα της απαντάει: «Δρόσω, μην το κάνεις πιο δύσκολο...», αρνείται και φεύγει.

Η εκδίκηση του Νέστορα

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά με την Ελένη και όλοι όσοι τάσσονται υπέρ της ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μπορέσουν να τη γλιτώσουν από τη θανατική ποινή, ο Νέστορας δείχνει τον καλό του χαρακτήρα απέναντι στον Θωμά, αλλά κατά βάθος ετοιμάζει βήμα-βήμα την εκδίκησή του για τη δολοφονία του γιου του. Από την άλλη ο Θωμάς ξέρει την αλήθεια, έχει χάσει την Ελένη και παίρνει συνέχεια ναρκωτικά. «Σύνελθε! Η Ελένη μας χρειάζεται, δεν μπορείς να είσαι συνέχεια σ’ αυτή την κατάσταση», του λέει ο Νέστορας και ταρακουνάει τον Θωμά. Παράλληλα, ο Νέστορας έχει έρθει σε επικοινωνία με τους ανθρώπους που εκδικούνται τους δωσίλογους και όλοι μαζί ετοιμάζουν τη μεγάλη παγίδα για να τιμωρήσουν τον Θωμά.

Ο Κλεομένης πουλάει τα χωράφια

Η Πηνελόπη που συνεχίζει να είναι εγκλωβισμένη σε έναν γάμο που δεν θέλει, προσπαθεί να κρατάει όσο μπορεί τις ισορροπίες ανάμεσα στην ίδια, τον άντρα της και τον Μελέτη, που εξακολουθεί να αγαπά. Ξέρει όμως ότι πρέπει να μείνει μακριά του. Από την άλλη, ο Δούκας έχει καταλάβει πως κάτι πάει στραβά με τον γαμπρό του και βάζει τον Κωνσταντή να παρακολουθεί τις κινήσεις του κρυφά από τον Μελέτη. Ο τελευταίος όμως μαθαίνει πως ο Κλεομένης πουλάει τα χωράφια που πήρε σαν προίκα από τον Δούκα και το συζητάει με τον Κωνσταντή, ο οποίος του λέει: «Μην ανακατεύεσαι! Είσαι οξύθυμος και θα τα κάνεις όλα χάλια πάλι. Ας τα πουλήσει και να σηκωθεί να φύγει, αν είναι έτσι να γλιτώσουμε από εκείνον».

Στην σειρά ωστόσο, δεν θα μείνει έγκυος μόνο η Θεοδοσία, αλλά και η Πηνελόπη. Θα γεννήσει το παιδί του ξαδέρφου της, Μελέτη.

Ο Δούκας κατηγορεί τον Γιάννο

Εναν μήνα αργότερα από τα γεγονότα ξεκινάει η δίκη της Ελένης και ανάμεσα σε αυτούς που θα καταθέσουν εναντίον της είναι και ο Δούκας. Ο ίδιος ανεβαίνει στο εδώλιο και αφού λέει πως ο γιος του ήθελε τη Σταμίρη για γυναίκα του και για αυτό την παντρεύτηκε, στη συνέχεια ρίχνει βόμβα μεγατόνων λέγοντας: «Η Σταμίρη μαζί με τον Γιάννο σκότωσαν τον γιο μου», και ξαφνικά στο δικαστήριο επικρατεί πανικός! Ο δικαστής εξηγεί πως αυτή είναι μια πολύ σοβαρή καταγγελία και δίνει εντολή να διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση. Ελένη, Δρόσω και Ασημίνα παθαίνουν σοκ, ενώ ο Μιλτιάδης γίνεται έξω φρενών που για άλλη μία φορά ο αδελφός τους σπιλώνει το όνομα του νεκρού παιδιού του.