Καφέ της Χαράς: «Σφάζονται» Χαρά και Στέλλα

Όλες οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καφέ της Χαράς: «Σφάζονται» Χαρά και Στέλλα

Παρά το γεγονός ότι η Χαρά προσπαθεί να δείξει πως δεν την ενδιαφέρει πια ο Περίανδρος, όταν μάθει πως εκείνος έχει φλερτ με τη Στέλλα, τα πράγματα θα αλλάξουν και θα βγουν τα μαχαίρια για τις δύο γυναίκες... Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ για το Καφέ της Χαράς.

Για αυτό το λόγο «σφάζονται» στο Καφέ της Χαράς Στέλλα και Χαρά

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η πρώτη γνωριμία της Στέλλας με τη Χαρά Χάσκα θα γίνει στο ολοκαίνουριο «Καφέ της Χαράς». Η Χαρά θα επιστρέψει στο χωριό για να στηρίξει την κόρη της Βάλια. Μπορεί να μη συμφωνεί απόλυτα με τις αποφάσεις της, όμως δεν γίνεται να μην είναι παρούσα τελικά στο νέο της επαγγελματικό εγχείρημα ή αλλιώς στο καινούριο «Καφέ της Χαράς» που έχει τιμήσει όλο το Κολοκοτρωνίτσι.

Η παρολίγον κυρία Πώποτα θα επισκεφτεί το μαγαζί που έστησε ξανά με ζήλο και επαγγελματισμό η κόρη της και μάλιστα θα αισθανθεί περήφανη. Ομως κάποιες συναντήσεις που θα προκύψουν στον συγκεκριμένο χώρο, την πρώτη κιόλας μέρα που θα βρεθεί εκεί, δεν θα την ενθουσιάσουν. Φυσικά και μιλάμε για τον Περίανδρο Πώποτα, με τον οποίο το μίσος παραμένει άσβεστο.

Εκείνος θα μείνει... εμβρόντητος όταν τη δει μπροστά του, από τη μέσα πλευρά της μπάρας, και αμέσως θα ρωτήσει περισσότερες πληροφορίες για την άφιξή της. Θα χάσει τα λόγια του, σε αντίθεση με εκείνη, που θα προσπαθήσει να κοντραριστεί για πολλοστή φορά μαζί του. Την κουβέντα τους όμως θα διακόψει η Στέλλα, η νέα υπάλληλος του καφέ, που έχει κάνει αισθητή την παρουσία της και έχει αναστατώσει τις ζωές όλων. Οι δύο γυναίκες θα συστηθούν και η Χαρά δεν θα είναι αρνητική απέναντί της, όταν όμως μάθει πως η σχέση της με τον ισχυρό άντρα του Κολοκοτρωνιτσίου, τον Περίανδρο Πώποτα, τότε θα βγουν τα μαχαίρια.

Η Χαρά θα ζηλέψει και θα αρχίσει να βλέπει ανταγωνιστικά τη Στέλλα, ενώ θα προσπαθήσει να μάθει τα πραγματικά συναισθήματα του Περίανδρου τόσο για την αντίζηλό της όσο και για την ίδια. Οι εντάσεις δεν θα λείψουν όπως και οι παρεξηγήσεις, που βεβαίως θα έχουν αντίκτυπο στα παιδιά τους. Μάλιστα, η σχέση των τριών αυτών ηρώων θα γίνει και η αιτία Περίανδρος, Στέλλα και Χαρά να αργήσουν να φτάσουν στην εκκλησία την ημέρα του γάμου της Αρετής με τον Μάνο, όπως πρώτο το TiVi Σίριαλ σας είχε αποκαλύψει.

Η Στέλλα εναντίον όλων...

Στα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς», η Στέλλα δεν θα βρεθεί αντιμέτωπη μόνο με τη Χαρά Χάσκα, με την οποία και θα κονταροχτυπηθούν για τα μάτια του Περίανδρου Πώποτα. Απέναντί της θα βρει από τις αρχές κιόλας του νέου κύκλου έναν... μαφιόζο που την κυνηγάει από το παρελθόν και που μάλιστα θα θέσει τη νέα της ζωή και ταυτότητα σε κίνδυνο, αλλά και τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος την έβαλε στη φυλακή. Ολοι μαζί σε ένα χωριό όπου πρυτανεύουν η τάξις και η ηθική. Η συνέχεια επί της οθόνης...