Σημαντική ανακοίνωση από το MEGA

Τι λέει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σημαντική ανακοίνωση από το MEGA

Μια σημαντική ανακοίνωση εξέδωσε το MEGA για την αλλαγή στο καθημερινό πρόγραμμα τους. Συγκεκριμένα, δυο επιτυχημένες σειρές του σταθμού επιστρέφουν και πάλι.

Η ανακοίνωση του MEGA

Από σήμερα Δευτέρα 24 Αυγούστου, δυο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής τηλεόρασης, που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν από το τηλεοπτικό κοινό όσο λίγες, επιστρέφουν στο MEGA.

«Στο Παρά Πέντε»

Η Ντάλια, ο Σπύρος, η Ζουμπουλία, η Αγγέλα, ο Φώτης, η Αμαλία, η γιαγιά Σοφία και η Θεοπούλα, μας δίνουν ραντεβού στις 18.20 καθημερινά με το χιούμορ τους, τις ατάκες τους, αλλά και τα μαθήματα ανθρωπιάς τους. Ο Γιώργος Καπουτζίδης, δημιούργησε χαρακτήρες που κατάφεραν να πουν τα πιο σημαντικά πράγματα, κλέβοντας για πάντα τις καρδιές μας.

«Στο Παρά Πέντε» | ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Πρωταγωνιστούν: Σμαράγδα Καρύδη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Γιώργος Καπουτζίδης, Αργύρης Αγγέλου, Αγγελική Λάμπρη, Μιχάλης Μαρίνος, Ειρήνη Κουμαριανού, Έφη Παπαθεοδώρου, Ζέτα Μακρυπούλια, Παύλος Ορκόπουλος, Δημήτρης Πετρόπουλος, Γεράσιμος Μιχελής, Πατρίκιος Κωστής, Μελίνα Κυριακοπούλου, Ελένη Κρίτα.

Σενάριο: Γιώργος Καπουτζίδης
Σκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος

#StoParaPente #MegaTV

«Ευτυχισμένοι Μαζί»

Στις 21.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή, η πιο αγαπημένη οικογένεια της ελληνικής τηλεόρασης, η οικογένεια Μαυροτσούκαλου του Γιάννη Μπέζου και της Κατερίνας Λέχου, θα μας χαρίζει ξανά απολαυστικές στιγμές γέλιου. Ο Διονύσης και η Ελένη με τον Μάρκο, τον Θανάση, τον Γιαννάκη, την Εύα και τη Φίφη είναι έτοιμοι να συντροφεύσουν τα βράδια μας και να παραμείνουμε «Ευτυχισμένοι Μαζί».

«Ευτυχισμένοι μαζί»| ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Κατερίνα Λέχου, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Δάμπασης, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Τάσος Γιαννόπουλος, Βιβή Κόκκα, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Ιωάννα Πηλιχού, Κώστας Ιντζεγιάν και τα παιδιά Άρης Τσάπης, Σάββας Σαλίπας, Εύη Δαελή

Διασκευή σεναρίου: Ρένα Ρίγγα
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός

Να σημειώσουμε πως στο MEGA έκανε πρεμιέρα χθες ο Νίκος Ευαγγελάτος. Δείτε τον στον αέρα της εκπομπής μαυρισμένο να λέει τα πρώτα του λόγια.

Έρχεται η πιο πολυσυζητημένη εκπομπή του MEGA - Πότε κάνει πρεμιέρα;

Σε λίγες ημέρες έρχεται η πιο πολυσυζητημένη εκπομπή του MEGA, μιας και θα είναι η πρώτη πρωινή μετά την επιστροφή του σταθμού στις οθόνες μας. Πότε κάνει πρεμιέρα;

Ο λόγος για την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, η οποία θα κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο σε ρόλο παρουσιάστριας, έχοντας στο πλευρό της αγαπημένους δημοσιογράφους.

Πότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της στο MEGA;

Η ηθοποιός επικοινωνεί συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έτσι πριν από λίγες ώρες σε ένα Q&A που πραγματοποίησε, απάντησε σε follower της, που την ρώτησε πότε θα κάνει πρεμιέρα.

«Συνήθης ερώτηση. Προσπαθούμε να τα οργανώσουμε όλα, να ετοιμαστούμε και να σας πούμε την πρώτη «Καλημέρα» τον Σεπτέμβριο», απάντησε η η Δανάη Μπάρκα. Διαβάστε όλο το παρασκήνιο πίσω από την εκπομπή της.

MEGA Δανάη Μπάρκα εκπομπή

Μεγάλες πρεμιέρες στο MEGA

Στο κανάλι του MEGA ωστόσο θα δούμε και νέες σειρές, οι οποίες θα μας τραβήξουν σίγουρα το ενδιαφέρον.

Η πρώτη είναι η ερωτική κομεντί της Μυρτώς Κοντοβά («Υπέροχα πλάσματα», «Μίλα μου βρώμικα») είναι ήδη στα σκαριά και συνήθως τα συστατικά της είναι χιούμορ αλλά και κοινωνικός προβληματισμός. Το σενάριο εστιάζει στη γενιά των 40άρηδων και σε ό,τι την αφορά, όπως εργασία/ανεργία, σχέσεις, φιλίες στη μετά μνημόνιο εποχή.

Η Τίνα Καμπίτση («Ονειροπαγίδα», «Daddy Cool» κ.ά,)από την άλλη, με τη σειρά της γράφει ένα ερωτικό δράμα που θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα σε σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου με προσωρινό τίτλο εργασίας «Έξαψη» .

Η τρίτη παραγωγή είναι ένα αστυνομικό θρίλερ σε σενάριο Βίκυς Αλεξοπούλου(«Κάτι χωρισμένα παλικάρια», «Θα γίνει της πολυκατοικίας» κ,ά.) και σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη. Η ιστορία φέρνει στο προσκήνιο ένα γεγονός που συνέβη στο παρελθόν, ένα έγκλημα, με το στενό περιβάλλον του θύματος να ζητάει την εξιχνίασή του! Μέχρι να συμβεί αυτό, οι Αρχές πρέπει να αντιμετωπίσουν διάφορα εμπόδια, ενώ, παράλληλα, παρακολουθούμε τις πιο προσωπικές ιστορίες των ηρώων.

TAGS