Εγκυμοσύνη στο Καφέ της Χαράς - Γίνεται πατέρας ο...

Σκάει «βόμβα» στο Κολοκοτρωνίτσι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εγκυμοσύνη στο Καφέ της Χαράς - Γίνεται πατέρας ο...

Μια εγκυμοσύνη πρόκειται σαν σκάσει στα νέα επεισόδια του Καφέ της Χαράς. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Mytv, ο Μάνος θα γίνει πατέρας... ή μήπως όχι στην πραγματικότητα;

Τι θα συμβεί στο Καφέ της Χαράς με την εγκυμοσύνη;

Μάνος & Βάλια παραδίδονται στο πάθος τους

Ο Μάνος και η Βάλια, μετά το πα­θιασμένο φιλί που αντάλλαξαν για τις ανάγκες του μιούζικαλ, αντι­λαμβάνονται ότι δεν βλέπουν φι­λικά ο ένας τον άλλον. Ο νεαρός άντρας, μη μπορώντας να δια­χειριστεί την κατάσταση που επι­κρατεί ανάμεσα τους, προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Μά­λιστα, όταν συνειδητοποιεί ότι εί­ναι παράφορα ερωτευμένος με τη Βάλια, αποφασίζει να της εξομο­λογηθεί τα πραγματικά του συναι­σθήματα, που, όπως αποδεικνύε­ται, είναι αμοιβαία. Μάλιστα, οι δυο τους δεν αργούν να παραδοθούν στο πάθος τους και την επόμενη μέρα να κυριευτούν από τύψεις και ενοχές γι' αυτό που έκαναν.

Η Αρετή έγκυος;

Η Αρετή υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση της με τον Μάνο και αποφασίζει να επισκεφθεί τον Περίανδρο. Ο τελευταίος, δεδομένου ότι έχει δει τον γιο του να φιλιέται με τη Βάλια, λέει στην κοπέ­λα πως οι υποψίες της έχουν βάση. Η νεαρή κοπέλα τότε αναστατώνεται και σκέφτεται ένα σχέδιο. Έτσι, λοιπόν, ανακοινώνει στον Μάνο ότι είναι έγκυος, με εκεί­νον να παθαίνει σοκ.Έπειτα, ο Μάνος αποφασίζει να τη ζητήσει σε γάμο και να την αποκαταστήσει, προκειμένου να μην τους πιάσουν στο στόμα τους οι συγχωριανοί. Την Κανέλα ωστόσο με μπικίνι την έχετε δει; Θα πάθετε σοκ με το σώμα της.

Έγινε η ανακοίνωση για το Καφέ της Χαράς

Μόλις χθες, κυκλοφόρησε μία συνέντευξη του Χάρη Ρώμα, μέσα από την οποία θέλησε να κάνει μία πολύ σημαντική ανακοίνωση για το Καφέ της Χαράς, η οποία αφορά όλους τους τηλεθεατές και φανς της αγαπημένης σειράς του ANT1.

Συγκεκριμένα, ο πρωταγωνιστής και δημιουργός της σειράς θέλησε να δώσει ένα μικρό spoiler σχετικά με το πότε θα επιστρέψει κανονικά η σειρά στο πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου, καθώς προς το παρόν παίζει σε επανάληψη η παλιά εκδοχή της.

Βέβαια ακόμα και η επανάληψή του καταφέρνει να δίνει τρομερά νούμερα στον ΑΝΤ1. Δείτε εδώ τα εντυπωσιακά ποσοστά του.

Όπως αποκάλυψε, η «πρεμιέρα» -ουσιαστικά η συνέχεια του περσινού κύκλου θα έλεγε κανείς- θα λάβει χώρα μέσα στον Σεπτέμβριο, δηλαδή στο ξεκίνημα της τηλεοπτικής σεζόν 2020 – 2021.

«Θα παίζουμε όλη τη χρονιά από Σεπτέμβριο μέχρι Ιούλιο το σίριαλ της καρδιάς μας. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και πολύ ευγνώμων στο φανατικό κοινό του.

Καφέ της Χαράς νέα επεισόδια

Το καλό νέο είναι ότι επιστρέφει για τα καλά η εξαιρετική Ρένια Λουιζίδου στον συμπρωταγωνιστικό ρόλο. Και βέβαια και η Ζέτα Δούκα και όλοι οι άλλοι, παλιοί και νέοι, που είναι ένας-ένας έξοχοι στους ρόλους τους. Τους αγαπώ και τους καμαρώνω όλους», είπε και συνέχισε:

«Ο κορωνοϊός μάς έδωσε λίγο χρόνο για να σκεφτούμε με την Άννα Χατζησοφιά πολλές καινούργιες ανατροπές και νομίζω ότι οι θεατές θα εκπλαγούν ευχάριστα».