Θρήνος στην Elif - Νεκρός ο Βεϊσέλ

Σπαραγμός στον νέο κύκλο - Σούπερ αποκλειστικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος στην Elif - Νεκρός ο Βεϊσέλ

Σε μερικές μέρες ολοκληρώνεται ο τρίτος κύκλος της τουρκικής σειράς «Elif» και αμέσως θα ξεκινήσει να προβάλλεται ο τέταρτος, ξανά από το STAR κατά τον οποίο πρόκειται να ξεσπάσει θρήνος για τους πρωταγωνιστές, μιας και ο Βεϊσέλ καταλήγει νεκρός από τα χέρια του Ταρίκ.

Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει αποκλειστικά όσα θα δείτε στα νέα επεισόδια, όπου οι αλλαγές θα είναι καταιγιστικές.

Παρά την κατάσταση που επικρατεί με την Τουρκία, που έκανε ακόμα και τον ANT1 να ακυρώσει την προβολή τουρκικής σειράς που είχε αποκτήσει, το STAR συνεχίζει ακάθεκτο να προβάλλει την «Elif», της οποίας μάλιστα έχει εξασφαλίσει όλους τους κύκλους επεισοδίων. Σε μερικές μέρες θα ολοκληρωθεί ο τρίτος και την επόμενη μέρα θα αρχίσουν να παίζουν τα επεισόδια του τέταρτου κύκλου με νέους πρωταγωνιστές.

Ο ματωμένος γάμος

Την ώρα που ο Ταρίκ κυνηγάει να βρει τον Γιουσούφ για να τον σκοτώσει, προκειμένου να μην πάρει την περιουσία της Ματζιντέ, ο Γιουσούφ κάνει πρόταση γάμου στη Μελέκ και εκείνη δέχεται. Στο μεταξύ, η Αρζού που έχει επιστρέψει ζει τις πιο τραγικές στιγμές της ζωής της, καθώς τα έχει χάσει όλα, περιουσία, λεφτά, σπίτι, ακόμα και την ταυτότητά της! Ζει στα παγκάκια και θυμάται τις καλές εποχές που τα είχε όλα. Για άλλη μία φορά κατηγορεί ως υπαίτια για την κατάστασή της την Ελίφ και καθώς θεωρείται νεκρή, ετοιμάζει βήμα-βήμα και ανενόχλητη την εκδίκησή της.

Αφού καταφέρνει να μάθει πως ο Γιουσούφ θα γίνει κληρονόμος τεράστιας περιουσίας, προσπαθεί στη συνέχεια να μάθει στοιχεία για την οικογένειά του. Σύντομα καταλήγει στο όνομα της Ματζιντέ και ανακαλύπτει πως έχει ορυχεία διαμαντιών. Παράλληλα ξέροντας πως ο Ταρίκ θέλει το κακό του Γιουσούφ, καταφέρνει να βρει έναν νέο σύμμαχο στα σατανικά σχέδια εξόντωσης της Ελίφ και της Μελέκ. Αυτή θα είναι και η τελευταία φορά που θα δούμε την αδίστακτη γυναίκα στη σειρά.

Στη δημοσιότητα βγήκε και το πρώτο επεισόδιο της σειράς Elif. Δείτε το εδώ!

Η μέρα του γάμου ξημερώνει και η Μελέκ με τον Γιουσούφ παντρεύονται έχοντας δίπλα τους αγαπημένα πρόσωπα. Στη συνέχεια τους αποχαιρετούν όλους και φεύγουν σε άλλη πόλη, να κάνουν μια νέα αρχή στη ζωή τους. Στη διαδρομή ένα φορτηγό κλείνει τον δρόμο και ο Γιουσούφ ανακαλύπτει πως δεν λειτουργούν τα φρένα του. Το αυτοκίνητο ξεφεύγει από την πορεία του και πέφτει σε γκρεμό.

Ο Γιουσούφ βρίσκει τραγικό θάνατο, η Μελέκ και η Ιντζί είναι βαριά τραυματισμένες, ενώ η Ελίφ είναι η μοναδική που βγαίνει από το αυτοκίνητο σοκαρισμένη! Αυτή είναι η τελευταία σκηνή του τρίτου κύκλου και όπως καταλαβαίνουμε, η Αρζού, πριν δραπετεύσει στο εξωτερικό με νέο όνομα και ταυτότητα, έστησε αυτή την παγίδα με τον Ταρίκ, προκειμένου εκείνη να πάρει την ικανοποίηση πως επιτέλους η Ελίφ και η Μελέκ πέθαναν -αν και τελικά ζουν- και εκείνος να γλιτώσει τη μοιρασιά της περιουσίας με τον Γιουσούφ.

Νεκρός ο Βεϊσέλ - Θρήνος στον νέο κύκλό της σειράς Elif

Εξι μήνες μετά το μοιραίο δυστύχημα, η ζωή της Ελίφ αλλάζει ξανά, αφού χωρίζεται και πάλι με τη μητέρα της. Η μικρή βρίσκεται κλειδωμένη στο υπόγειο μιας έπαυλης και της φέρονται απαίσια. Ο Ταρίκ με τη βοηθό του, τη Βιλντάν, είναι οι μοναδικοί που γνωρίζουν την ύπαρξη της μικρής στο σπίτι. Ο Ταρίκ θέλει να απαλλαγεί από το κορίτσι, προκειμένου να μην πάρει το μερίδιο περιουσίας που αντιστοιχούσε στον Γιουσούφ.

Στο μεταξύ, η Μελέκ -θα αργήσει να εμφανιστεί ξανά στη σειρά- είναι άστεγη και έχει χάσει τη μνήμη της, αλλά θυμάμαι μόνο ότι πρέπει να βρει το παιδί της. Οταν το εγκαταλελειμμένο σπίτι αρπάζει φωτιά, η ίδια μεταφέρεται σε ένα άλλο, όπου εντελώς τυχαία τη βρίσκουν η Ιντζί, η Τουλάι και ο Βεϊσέλ. Η Ελίφ κάποια στιγμή επιστρέφει επίσημα στο σπίτι της Ματζιντέ που την υποδέχεται και την αντιμετωπίζει ισάξια με τα παιδιά της, προκαλώντας την αντίδραση των μελών της οικογένειας.

Η Ρεϊχάν, μια νεαρή κοπέλα που εργάζεται ως υπηρέτρια εκεί, αποτελεί τον φύλακα-άγγελό της. Ο Ταρίκ βάζει σαν στόχο και τη Μελέκ, η οποία καταφέρνει να βρει την κόρη της. Ο Βεϊσέλ πέφτει νεκρός από τον Ταρίκ, ενώ η Τουλάι, η Ιντζί και η Ελίφ μετακομίζουν σε άλλη πόλη. Στο τέλος ο Ταρίκ συλλαμβάνεται, ενώ ένας από τους άντρες του προσπαθεί να σκοτώσει την Ελίφ και τη Μελέκ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Elif spoiler νέα σεζόν

Από τη Γιάννα Παπανικολάου για το Tivi ΣΙΡΙΑΛ

TAGS