Άγριο ξύλο στις 8 Λέξεις - «Θα πληρώσεις ρε αλήτη! Θα σε σκοτώσω»

Σούπερ αποκλειστικό για τη νέα σεζόν!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριο ξύλο στις 8 Λέξεις - «Θα πληρώσεις ρε αλήτη! Θα σε σκοτώσω»

Η νέα σεζόν 8 Λέξεις πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό και στα νέα επεισόδια θα δούμε ένα άγριο ξύλο ανάμεσα στον Νικηφόρο και τον Σίμο, με τον τελευταίο να απειλεί τον Νικηφόρο πως θα πληρώσει για όσα έκανε και πως θα τον σκοτώσει.

Προκειμένου να διώξει τον Νικηφόρο μια και καλή από τη ζωή τόσο τη δική της όσο και της μητέρας της, η Ολυμπία φτάνει στο σημείο να τον καταγγείλει στην αστυνομία για σεξουαλική παρενόχληση! Οπως λέει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24, από εκείνη τη στιγμή και μετά θα αρχίσουν τα προβλήματα για τον Νικηφόρο.

Η Ολυμπία θυμωμένη πάει να βρει τον πατέρα της και παίζει το τελευταίο της χαρτί. Ούτε λίγο ούτε πολύ λέει στον Σίμο ότι ο Νικηφόρος την παρενοχλεί σεξουαλικά: «Γι’ αυτό δεν θέλω να παντρευτεί τη μαμά και προσπαθώ να τον διώξω», του λέει και κλαίει.

Ο Σίμος θολώνει και πάει να βρει τον Νικηφόρο. Μόλις τον βλέπει μπροστά του τον αρπάζει από την μπλούζα και αρχίζει να τον χτυπάει και να τον βρίζει, ενώ ο Νικηφόρος, που δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει συμβεί, προσπαθεί να προστατευτεί, ενώ δείτε εδώ και το ρεπορτάζ για τις 8 λέξεις και την πιο στυγερή δολοφονία!

Έτσι συμβαίνει το άγριο ξύλο στις 8 Λέξεις

«Θα πληρώσεις, ρε αλήτη, που τόλμησες να αγγίξεις την κόρη μου! Θα σε σκοτώσω», του λέει ο Σίμος και ο Νικηφόρος αρνείται κάθε κατηγορία. Ομως η Ολυμπία τραβάει κι άλλο το σκοινί και κάνει γραπτή καταγγελία στην αστυνομία.

Η Εύα συνειδητοποιεί ότι η Ολυμπία λέει ψέματα, αλλά ο Σίμος παίρνει το μέρος της κόρης του και γρήγορα η συζήτηση καταλήγει σε καβγά. Η αστυνομία συλλαμβάνει τον Νικηφόρο με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου και η είδηση πέφτει σαν βόμβα τόσο στην Εύα όσο και σε ολόκληρη την οικογένεια Καλλέργη, που ξέρουν καλά ότι δεν υπάρχει περίπτωση αυτές οι φριχτές καταγγελίες να ευσταθούν.

Ωστόσο, ο Νικηφόρος, που περνάει αυτόφωρο, βιώνει τον μεγαλύτερο εξευτελισμό της ζωής του. Παράλληλα, η Εύα έρχεται σε ευθεία αντιπαράθεση τόσο με την κόρη της όσο και με τον Σίμο, που υπέβαλε μήνυση. Μάλιστα επιπλήττει την κόρη της με άσχημο τρόπο: «Εκεί ξέπεσες; Να κατηγορήσεις με τέτοιο ψέμα έναν αθώο άνθρωπο μόνο και μόνο επειδή τον μισείς; Θα πας τώρα και θα διορθώσεις το λάθος σου», της λέει, αλλά ο Σίμος επεμβαίνει και αρνείται: «Ο έρωτας σε έχει τυφλώσει!

8 Λέξεις spoiler νέα σεζόν

Δεν πιστεύεις το παιδί σου και πιστεύεις αυτό το ρεμάλι που έφερες σαν γκόμενο εδώ μέσα και προσπάθησε να βιάσει το παιδί μας». Ολα όμως σύντομα θα διαλευκανθούν, όταν ένας φίλος της Ολυμπίας επισκέπτεται τον Σίμο και τον ενημερώνει ότι η κόρη του έχει πει ψέματα σχετικά με τον Νικηφόρο:

«Εγώ της είπα να κάνει κάτι τέτοιο για να τους χωρίσει! Την έβλεπα πόσο τον μισούσε και δεν τον άντεχε! Οταν όμως κατάλαβα τι έχει συμβεί σ’ αυτόν τον άνθρωπο και πως θα κατηγορηθεί άδικα για κάτι που δεν έκανε, το μετάνιωσα και ήρθα να σας το πω. Η Ολυμπία λέει ψέματα». Ο Σίμος πέφτει από τα σύννεφα και προσπαθεί να διορθώσει το λάθος της κόρης του...