Σοκ στην Elif - Το νέο σατανικό σχέδιο της Αρζού

Επιστρέφει για να προκαλέσει χάος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ στην Elif - Το νέο σατανικό σχέδιο της Αρζού

Σοκ προκαλούν οι εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης ξένης σειράς του Star, Elif και σύμφωνα με το σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ που έχουμε για εσάς, η Αρζού επιστρέφει και ετοιμάζει ένα νέο σατανικό σχέδιο για να φέρει το χάος.

Η οικογένεια Εμιρόγλου μαθαίνει τελικά την αλήθεια για την υγεία του Σελίμ και όλοι προσπαθούν με τον δικό τους τρόπο να βοηθήσουν προκειμένου να γίνει καλά. Στο μεταξύ, η Αρζού επιστρέφει ολοζώντανη και θέλει εκδίκηση, ενώ ο Γιαχά ανακαλύπτει πως ο Γιουσούφ είναι κληρονόμος αμύθητης περιουσίας.

Ο Σέλιμ είναι στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του. Η Ζεϊνέπ κλαίει και η Αλιγέ από τα λόγια της καταλαβαίνει την αλήθεια για τον γιο της. Στη συνέχεια εκείνος συνέρχεται και αναγκάζεται να πει την αλήθεια για την υγεία του. Η Αλιγέ δεν αντέχει και λιποθυμάει. Οταν ανοίγει τα μάτια της αγκαλιάζει τον γιο της: «Εχασα ένα παιδί, δεν αντέχω να θάψω ακόμα ένα», λέει με δάκρυα.

Η Σιταρέ καλεί τον Γιουσούφ να πάει σπίτι και όταν φτάνει εκεί εξηγεί σε όλους ότι αναζητά ειδικό γιατρό για να βοηθήσει τον Σελίμ. Ο Σελίμ πιστεύει πως δεν υπάρχει καμία ελπίδα, αλλά όλοι πιστεύουν πως θα υπάρχει κάποιος τρόπος να θεραπευτεί. Ο Γιουσούφ γνωρίζει έναν γιατρό και η Ζεϊνέπ του ζητάει να πάνε να τον δουν μαζί, χωρίς τον Σελίμ. Ο Γιουσούφ εξηγεί στη Μελέκ πως ο Σελίμ δεν την εμπόδισε να φύγει, επειδή δεν ήθελε να τον δει η Ελίφ να πεθαίνει.

Η Αλιγέ νιώθει απελπισμένη, αλλά η Ζεϊνέπ της ζητάει να ηρεμήσει: «Θα πάμε με τον Γιουσούφ να δούμε έναν γιατρό και είμαι σίγουρη ότι θα υπάρχει κάποια θεραπεία. Μη χάνεις την πίστη σου», της λέει. Ο Σελίμ είναι ο πιο ψύχραιμος από όλους και συνεχίζει να εργάζεται. Η Σιταρέ χαίρεται που τον βλέπει έτσι και πιστεύει πως αν παλέψει θα τα καταφέρει. Η Ελίφ θυμάται όμορφες στιγμές με τον θείο της αλλά και την Τουγκτσέ. Η Ζεϊνέπ δίνει κουράγιο στον Σελίμ: «Θα το ξεπεράσουμε μαζί».

Την επόμενη μέρα, η Ζεϊνέπ με τον Γιουσούφ επισκέπτονται τον γιατρό και τους λέει πως υπάρχει μια πρωτοποριακή θεραπεία στην Αμερική. Αργότερα το λένε στον Σελίμ, αλλά εκείνος πιστεύει πως είναι πολύ αργά και δεν θέλει να περάσει τις τελευταίες του μέρες μακριά από την οικογένειά του. Λίγο πιο πέρα, μια γυναίκα με κουκούλα τους παρακολουθεί. Είναι η Αρζού και μονολογεί: «Νομίζατε ότι πέθανα, ε; Τώρα θα πρέπει να με φοβάστε! Τώρα που είμαι πεθαμένη πρέπει να με φοβάστε». Η Λεϊλά συνέρχεται και είναι καλύτερα.

Το σατανικό σχέδιο της Αρζού στην Elif και ο θάνατος της Γκοντζά

Η Αρζού συναντάει έναν άνθρωπο της νύχτας και του ζητάει να της φτιάξει νέα ταυτότητα, αλλά εκείνος θέλει ένα υπέρογκο ποσό. «Είναι δυνατόν να ζητάει τόσα; Τι θα κάνω; Πού θα τα βρω τόσα λεφτά;» αναρωτιέται. Και συνεχίζει: «Ξέρω πού», λέει και φεύγει με χαμόγελο. Το επόμενο πρωί φτάνει έξω από το κτήμα και έκπληκτη βλέπει ένα φορτηγό μεταφορικής να παίρνει τα έπιπλα. «Τι κάνουν στο σπίτι μου;», αναρωτιέται.

Την ίδια ώρα μέσα, ο Ουμίτ βάζει τις τελευταίες υπογραφές για την πώληση του κτήματος Εμιρόγλου. Οταν όλοι φεύγουν, η Αρζού εμφανίζεται μπροστά στον σοκαρισμένο Ουμίτ: «Γύρισα, αγάπη μου». «Δεν μπορεί! Δεν είναι αλήθεια! Ουμίτ, χάνεις το μυαλό σου, τρελαίνεσαι!

Elif spoiler Αρζού

Η Αρζού έχει πεθάνει, δεν τη βλέπεις μπροστά σου», λέει στον εαυτό του, αλλά εκείνη τον πλησιάζει και τον αγγίζει: «Εγώ είμαι, αγάπη μου... Είμαι ζωντανή». «Δεν μπορεί να είσαι εσύ! Αναγνώρισα το πτώμα σου, δεν μπορεί», της λέει και εκείνη του απαντάει: «Εγώ είμαι! Ολα αυτά ήταν μέρος του σχεδίου μου...

Εκείνο το πτώμα ήταν η Γκοντζά», του λέει. Η σκηνή κάνει flashback. Οταν η αστυνομία αναζητούσε την Αρζού για την απαγωγή της Ελίφ, η αδίστακτη γυναίκα βρήκε το τέλειο σχέδιο για να γλιτώσει τη φυλακή: να σκηνοθετήσει τον θάνατό της. Ετσι έβαλε να της φέρουν την Γκοντζά. Η Αρζού την είχε αναγκάσει να φορέσει τα ρούχα, το μαντίλι και τα κοσμήματά της: «Ηθελες πάντα να γίνεις εγώ! Φορούσες τα ρούχα μου, το άρωμά μου... Ορίστε! Τώρα έγινες εγώ! Ετσι λοιπόν θα πεθάνεις στη θέση μου».

Η Γκοντζά αντιστέκεται και η Αρζού την αναισθητοποιεί και στη συνέχεια καταγγέλλει ανώνυμα στην αστυνομία πως δήθεν βρήκε το αυτοκίνητο που ψάχνουν. Ετσι κι ενώ η αστυνομία βρισκόταν πίσω από την Αρζού, εκείνη σε μια στροφή κατάφερε να κρυφτεί με το αυτοκίνητο και στον δρόμο -στη θέση της- βγαίνει ένα άλλο ολόιδιο, όπου μέσα βρισκόταν η Γκοντζά αλλά αναίσθητη και με μαύρη περούκα.

Πίσω στο σήμερα, ο Ουμίτ γίνεται έξαλλος μαζί της. Εκείνη τον ρωτάει να μάθει τι συνέβη στο σπίτι και γιατί πήραν τα έπιπλά τους και ο Ουμίτ θυμωμένος της απαντάει: «Εχεις καταλάβει τι πέρασα εξαιτίας σου επειδή νόμιζα ότι πέθανες; Τα έχασα όλα! Τέλος», της λέει και εκείνη του απαντάει: «Δεν έχουμε πια χρήματα;», και ο Ουμίτ συνεχίζει: «Γι’ αυτό γύρισες. Για τα χρήματα! Επρεπε να το φανταστώ, όλη σου η ζωή γυρίζει γύρω από τα λεφτά».

Χακάν & Σελίμ σε κόντρα

Ο Γιουσούφ προσπαθεί να πείσει τον Σελίμ να πάει στην Αμερική, αλλά εκείνος του λέει πως δεν έχουν τόσα χρήματα. Ο Γιουσούφ προτείνει να πουλήσει το σπίτι για να βρεθούν τα χρήματα για τη θεραπεία του Σελίμ στην Αμερική. Η Αλιγέ, η Ζεϊνέπ και η Μελέκ δεν το δέχονται, αλλά εκείνος επιμένει. Η Ελίφ λέει στον Σελίμ πως μπορεί να παίζει πιάνο στο πάρκο και να κερδίσει χρήματα για εκείνον.

Στο μεταξύ, ο Φικρέτ Εφελέρ πρόκειται να δώσει σε κάποιον τη θέση του αντιπροέδρου στην εταιρεία και ο Χακάν είναι σίγουρος πως αυτός θα είναι ο τυχερός. Η Ζεϊνέπ μέσω του διαδικτύου καταφέρνει να μαζέψει χρήματα για τη θεραπεία του Σελίμ, αλλά εκείνος δεν έχει ιδέα για τις ενέργειές της. Ο Φικρέτ αποφασίζει να κάνει αντιπρόεδρο της εταιρείας τον Σελίμ και ο Χακάν γίνεται έξαλλος.

Η Λεϊλά πηγαίνει να πάρει τα φάρμακά της, την ίδια ώρα που η Μελέκ πηγαίνει κουλουράκια στον Γιουσούφ και του λέει πως τον εκτιμά πάρα πολύ. Πουλάει το σπίτι του για τον Σελίμ και δεν ξέρει πώς να τον ευχαριστήσει για αυτό. Οταν πάει να φύγει, ξεχνάει το φουλάρι της και εκείνος τρέχει να της το βάλει στους ώμους της.

Η Λεϊλά γίνεται μάρτυρας της τρυφερής σκηνής και σκάει από τη ζήλια της. Ο Χακάν βλέπει το σάιτ στο οποίο συγκεντρώνονται χρήματα για τον Σελίμ και βρίσκει την ευκαιρία που αναζητούσε για να τον γελοιοποιήσει. Ετσι μαζεύει χρήματα από τους συναδέλφους και μετά τα δίνει μέσα σε ένα κουτί στον Σελίμ.

Η Λεϊλά συναντάει κάποιες γειτόνισσες και φροντίζει να διαβάλει ξανά τη Μελέκ: «Ηταν να αρραβωνιαστεί με τον ξάδελφό μου και τελικά τον παράτησε και τώρα είναι ζευγάρι με τον Γιουσούφ! Ελεύθερη γυναίκα είναι, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει», λέει και εκείνες μιλάνε άσχημα για τη Μελέκ. Η Λεϊλά χαίρεται. Ο Σελίμ τσακώνεται με τον Χακάν και ο Φικρέτ ζητάει να μάθει τι συμβαίνει.

Ο Σελίμ του λέει πως είναι άρρωστος και έχει τρεις μήνες ζωής. Το μόνο που θέλει είναι να δουλέψει για να αφήσει κάποια χρήματα στην οικογένειά του και στη συνέχεια παραιτείται. Ο Χακάν λέει πως δήθεν ήθελε να τον βοηθήσει, αλλά ο Φικρέτ ξέρει τις αληθινές του προθέσεις και τον απολύει.

Μη χάσετε βέβαια και το σούπερ αποκλειστικό μας ρεπορτάζ για τον Βεϊσέλ που πεθαίνει στα νέα επεισόδια Elif.

TAGS