Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκάλυψη για το Καφέ της Χαράς - Όλη η αλήθεια για τον νέο παπά

Αποκλειστικό!

Αποκάλυψη για το Καφέ της Χαράς - Όλη η αλήθεια για τον νέο παπά
TV24 30.08.2020 08:30
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγο πριν παιχτούν στην τηλεόραση τα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ANT1, Καφέ της Χαράς, σας έχουμε ένα σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ και μία αποκάλυψη για το νέο παπά που έχει κάνει την εμφάνισή του στο χωριό. Όλη η αλήθεια για τον Δημήτριο!

Τι και αν σφάζονται στην ποδιά του; Τι και αν κάνει όλες τις γυναίκες του χωριού να θέλουν να εξομολογηθούν χωρίς να συντρέχει λόγος; Ο Δημήτριος κρύβει ένα μεγάλο μυστικό που όταν βγει στην επιφάνεια θα ταράξει το Κολοκοτρωνίτσι συθέμελα. Καλύτερα όμως να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Οταν λίγους μήνες πριν ο Δημήτριος έκανε την εμφάνισή του στο χωριό, πάνω στη μαύρη μηχανή του, άλλαξε το ενδιαφέρον των γυναικών του χωριού. Μπορεί εκείνος να ήρθε πιο κοντά μόνο με τη Βάλια -γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στον Μάνο-, όμως δεν υπήρξε ούτε... θηλυκή γάτα που να μην τον πρόσεξε.

παπάς Καφέ της Χαράς

Οσο όμως εκείνες δεν έχαναν λειτουργία του και με κάθε αφορμή του πρόσφεραν γην και ύδωρ προκειμένου να τους δώσει λίγη σημασία παραπάνω, τόσο ο παπάς παρέμενε αδιάφορος. Για όλες εκτός από τη Βάλια, με την οποία και ανέπτυξε μια ξεχωριστή φιλία.

Μη χάσετε βέβαια και το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ για τη νύχτα πάθους που θα περάσει η Κανέλα. Δείτε το εδώ!

Η μεγάλη βόμβα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TV24, ο Δημήτριος είναι παντρεμένος και το γεγονός θα γίνει γνωστό όταν έρθει στο χωριό το... παρελθόν του. Συγκεκριμένα, μετά από καιρό και ενώ γύρω από το όνομα του νέου παπά θα έχουν πλεχτεί σενάρια για το ποια θα τον κατακτήσει, θα εμφανιστεί μπροστά του ένα πρόσωπο της παλιάς του ζωής στην πόλη, που θα φέρει στην επιφάνεια -προς απογοήτευση όλων- την αλήθεια.

Και ποια είναι αυτή; Ο Δημήτριος είχε κάνει έναν γάμο, από τον οποίο ήθελε να ξεφύγει. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που βρέθηκε ξαφνικά στην άλλη άκρη της χώρας, ή αλλιώς στο τιμημένο Κολοκοτρωνίτσι. Ενα είναι το σίγουρο: ο πρότερος έγγαμος βίος του δεν θα φέρει εκ νέου προβλήματα στη δουλειά του, καθώς οι άντρες του χωριού θα σιγουρευτούν πως οι γάμοι τους δεν κινδυνεύουν.

Το ίδιο ισχύει και για τον Μάνο Πώποτα, φυσικά, που θα καταλάβει πως η Βάλια δεν πρόκειται να πέσει στα δίχτυα του. Αμεσα τουλάχιστον...

Το σοκ της Βάλιας όταν μαθαίνει την αλήθεια για τον παπά στο Καφέ της Χαράς

Σοκαρισμένη θα μάθει τη συγκεκριμένη εξέλιξη η Βάλια, ύστερα μάλιστα και από τον επικείμενο γάμο του καλύτερού της φίλου, του Μάνου. Οπως είναι λογικό, η φιλική τους σχέση θα ταραχθεί καθώς από την αρχή οι δυο τους είχαν μια αμοιβαία ειλικρίνεια σε ό,τι τους συνέβαινε.

Παρ’ όλα αυτά, δεν θα κλονιστεί, ούτε θα πάψει να αποτελεί ο Δημήτριος το στήριγμά της. Απλώς οι δυο τους θα συζητήσουν και δεν θα αφήσουν κανένα... φάντασμα του παρελθόντος να υπονομεύσει τη φιλία τους.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου για το TV24

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Βόμβα» στο Καφέ της Χαράς - Η Κανέλα "διώχνει" τη Χάιδω από το χωριό

Εγκυμοσύνη στο Καφέ της Χαράς - Γίνεται πατέρας ο...

Share