Η ανακοίνωση του Ανδρέα Γεωργίου για τις 8 Λέξεις στον ΣΚΑΙ

Όσα αποκάλυψε για τα νέα πρόσωπα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η ανακοίνωση του Ανδρέα Γεωργίου για τις 8 Λέξεις στον ΣΚΑΙ

Η δραματική σειρά του ΣΚΑΙ , «8 Λέξεις», επιστρέφει σύντομα στις τηλεοπτικές μας οθόνες με νέα επεισόδια. Από την αρχή οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές, ενώ θα δούμε και νέα πρόσωπα. Ο Ανδρέας Γεωργίου, έκανε την ανακοίνωση,

Ο ηθοποιός, σεναριογράφος, μίλησε στον “Τηλεθεατή” όπου και αναφέρθηκε στον ερχομό των Πολυδερόπουλου - Ιωαννίδη, αλλά και στους ρόλους τους.

Αυτή είναι η ανακοίνωση του Ανδρέα Γεωργίου για τις 8 Λέξεις στον ΣΚΑΙ

- Οι ρόλοι του Νίκου Πολυδερόπουλου και του Θεοχάρη Ιωαννίδη;

«Ο Πολυδερόπουλος μπαίνει στις "8 λέξεις" με έναν κόντρα ρόλο από αυτόν που τον είχαμε δει στο "Τατουάζ". Είναι μια πολύ ευχάριστη νότα σε όλο το σίριαλ. Αυτός ο ρόλος θα συζητηθεί, γιατί το "θα συζητηθεί" είναι και ένα από τα σλόγκαν του. Τον Θεοχάρη Ιωαννίδη θα τον δούμε σε ένα ρόλο διαφορετικό από ότι τον έχουμε συνηθίσει. Κάνει ένα πολύ ωραίο δίδυμο με την Άννα Μπεζάν. Η χημεία τους είναι εξαιρετική. Νομίζω ότι έχει δέσει το καστ. Είναι πολύ ωραίο το παζλ. Πολύ ανανεωμένο, με πολύ ωραία εικόνα».

- Και η δημοφιλής πρωταγωνίστρια που ε­ντάσσεται στη σειρά;

«Έχουμε την άφιξη της Πέννυς Φοινίρη. Εξαι­ρετική ηθοποιός στο θέατρο και στην τηλεό­ραση της Κύπρου, απόφοιτος του Εθνικού Θε­άτρου στην Ελλάδα. Ο ρόλος της είναι πολύ απαιτητικός, θα το δείτε και στις οθόνες σας. Λέει πολλά και μιλά πολύ γρήγορα. Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο αυτό που κάνει, αλλά τα έχει καταφέρει και το έχει κατακτήσει. Είναι ένας ρόλος που θα αγαπηθεί. Και παίζει πολύ με τον Νίκο Πολυδερόπουλο».

Στα νέα επεισόδια θα δούμε και ένα σοκαριστικό περιστατικό. Δυο γνωστά πρόσωπα θα παίξουν ξύλο.

- Η Ναυσικά θα καταφέρει να υιοθετήσει την Τζουλιάνα;

«Η Ναυσικά το πολεμά πάρα πολύ. Έχει βάλει όλα τα μεγάλα μέσα για να καταφέρει την υιο­θεσία. Νομίζω ότι ο κόσμος θα τις θέλει τόσο πολύ να είναι μαζί, γιατί αυτές οι δύο ψυχές έπρεπε να συναντηθούν. Μιλάμε για μια σχέση έρωτα. Αυτή η σχέση υπάρχει και στο γύρισμα. Οι σκηνές τους βγαίνουν πολύ τρυφερές».

Ώρες αγωνίας στις 8 Λέξεις του ΣΚΑΪ

Ώρες μεγάλης αγωνίας πρόκειται να βιώσουν οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ, 8 Λέξεις, στη νέα σεζόν, η οποία θα κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό. Ο Μιλτιάδης χαροπαλεύει μετά από δύο σφαίρες που δέχεται στην κοιλιά του.

Η Σμαράγδα σχεδόν τα χάνει όλα και βρίσκεται ένα βήμα πριν τη φυλακή από τα χρέη που της προκάλεσε ο τζόγος. Την ίδια στιγμή η Αποστολία ξεσκεπάζει τη Βίκυ, την ώρα που μαζί με τον Φοίβο ετοιμάζονται για το μεγάλο χτύπημα... Παράλληλα η μικρή Τζουλιάνα καταφέρνει να το σκάσει από τον Σωτήρη, ο οποίος δεν καταλαβαίνει τι κακό έχει κάνει.

Μη χάσετε και το σούπερ αποκλειστικό που σας έχουμε για το ξύλο που πέφτεις στις 8 λέξεις - Δείτε το εδώ.

Η Τζουλιάνα καταφέρνει και το σκάει από τον Σωτήρη, αυτός όμως την παίρνει είδηση τελευταία στιγμή και αρχίζει να την κυνηγάει! Τελικά δεν καταφέρνει να τη βρει και γυρνάει στο σπίτι του, όπου κλαίει με λυγμούς που έχασε τη «Μαρία» του. Λίγο αργότερα συλλαμβάνεται και οδηγείται στο τμήμα, ο ίδιος όμως δεν πιστεύει ότι έχει κάνει τίποτα κακό: «Γιατί με έχετε εδώ, δεν έχω κάνει τίποτα, δεν πείραξα κανέναν, το παιδί μου έχασα, τη Μαρία μου, και θέλω να τη βρω», τους λέει, προκαλώντας την απορία των αστυνομικών.

Στο μεταξύ ο Μάρκος βρίσκει τον τρόπο να «δαμάσει» κάπως τη συμπεριφορά της Ολυμπίας και οι δυο τους δείχνουν να τα βρίσκουν τελικά. Την ίδια στιγμή μεγάλη αμηχανία επικρατεί στο γραφείο του Μιχαήλ, καθώς Λουκία και Ρωξάνη αναγκάζονται να εργαστούν στον ίδιο χώρο. Ειδικά η Λουκία αισθάνεται ότι δεν μπορεί να την αντικρίσει.

Παράλληλα ο Νικηφόρος συγκινεί αφάνταστα την Εύα με μια κίνησή του και το ζευγάρι δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ, ενώ η Σμαράγδα βυθίζεται όλο και περισσότερο στα χρέη της και τα πράγματα δείχνουν πως θα χάσει και το ατελιέ της. Στο μεταξύ η Αποστολία εκεί που περπατάει βλέπει τυχαία τη Βίκυ στον δρόμο, χωρίς την περούκα της, και αρχίζει να την κυνηγάει καθώς την έχει αναγνωρίσει!

Η Ηλιάνα βρίσκεται σε πανικό

Η επανένωση Τζουλιάνας και Ναυσικάς κάνει και τις δύο πολύ ευτυχισμένες. Η Ναυσικά, ανακουφισμένη πια, σφίγγει στην αγκαλιά της την Τζουλιάνα και ελπίζει ότι από εδώ και πέρα όλα θα πάνε καλά. Στο μεταξύ ο Μάρκος απειλεί τη διευθύντρια του Ιδρύματος: «Θα σας κάνω μήνυση για παραμέληση τροφίμου. Εξαιτίας σας ένα παιδί κινδύνευσε», της λέει και με αυτόν τον τρόπο καταφέρνει να πάρουν τη μικρή για λίγες μέρες στο σπίτι και αποφασίζουν να κάνουν μια γιορτή για το ευτυχές γεγονός.

Στο μεταξύ, η Αποστολία μιλάει στην Ηλιάνα για τα «σκοτεινά σημεία» που εμφανίζει η Βίκυ: «Ηλιάνα, αυτή η γυναίκα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Σε παρακαλώ πολύ, μην της έχεις εμπιστοσύνη», της λέει και καταφέρνει να την κλονίσει. Οταν η Ηλιάνα θα ζητήσει εξηγήσεις από τη Βίκυ, αυτή θα της «καρφώσει» την επαφή που είχε η Αποστολία μαζί της. Η Ηλιάνα πανικοβάλλεται και πια δεν ξέρει τι να πιστέψει.

Την ίδια στιγμή η Σμαράγδα βρίσκεται πλέον σε απελπιστική κατάσταση, καθώς συνειδητοποιεί ότι πρέπει να πουλήσει το ατελιέ, αλλιώς τα χρέη της θα την οδηγήσουν στη φυλακή, ενώ ο Φοίβος και η Βίκυ ετοιμάζονται για το χτύπημα στο κότερο, χωρίς να γνωρίζουν πως στη δεξίωση του Δερβάνη ετοιμάζονται να πάνε και ο Μιλτιάδης με την Κατερίνα.

Η Αλίκη κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Εκτορα

Στη γιορτή που γίνεται για την Τζουλιάνα, ο Μάρκος βρίσκει την ευκαιρία και κάνει επίσημη πρόταση στη Ναυσικά να ενώσουν ξανά τις ζωές τους: «Τι λες; Θα με ξαναπαντρευτείς; τη ρωτάει και η Ναυσικά ξαφνιάζεται ευχάριστα. Η ξαφνική επίσκεψη της Αντριάνας αποσυντονίζει τον Μάρκο, όμως εκείνη δεν παίρνει από λόγια κι όλα δείχνουν πως αυτή τη φορά ήρθε για να μείνει.

Η Αλίκη εξομολογείται στον Εκτορα πως είναι ερωτευμένη μαζί του: «Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί σου, αλλά δεν είμαι έτοιμη να προχωρήσω σε κανονική σχέση και να κάνουμε έρωτα», του λέει. Η Εύα για άλλη μια φορά γίνεται έξαλλη με τις αλλεπάλληλες απουσίες της Ολυμπίας από το σχολείο και αναθέτει στον Σίμο να την παρακολουθήσει, ενώ η Νόνα προτρέπει τη Ναυσικά να δώσει μία ακόμα ευκαιρία στον Μάρκο, αλλά κατά βάθος πιστεύει πως θα πάει χαμένη, γιατί ο Μάρκος δεν είναι ο άντρας που θα μείνει πιστός σε μια γυναίκα.

Ο Λουκάς ζητάει δανεικά από τον Μιλτιάδη για να βοηθήσει τη Σμαράγδα, αλλά εκείνος αρνείται να του δώσει. Η Ρωξάνη γίνεται έξαλλη από τις παρατηρήσεις του Μιχαήλ και του ανακοινώνει πως δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει στη δεξίωση του Δερβάνη. Την ίδια ώρα η Βίκυ και ο Φοίβος μπαίνουν στην τελική ευθεία του σχεδίου.

Η Αποστολία προειδοποιεί τον Ακη

Τα νέα της επανασύνδεσης του Μάρκου και της Ναυσικάς φέρνουν χαμόγελα στον Μιχαήλ και τον Οδυσσέα, αλλά κυρίως στην Τζουλιάνα, που ξαφνικά απέκτησε μια νέα οικογένεια. Την ίδια στιγμή η Ρωξάνη ξεκαθαρίζει στον Μιχαήλ: «Κοίτα, δεν θα το παίξουμε το αγαπημένο ζευγάρακι.

Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθω μαζί σου στη δεξίωση του Δερβάνη», κι έτσι ο Μιχαήλ ανακοινώνει στον Μιλτιάδη πως ούτε εκείνος θα παρευρεθεί. Παράλληλα ένα κρυολόγημα της Κατερίνας την αναγκάζει να μείνει στο κρεβάτι κι ο Μιλτιάδης συνειδητοποιεί πως θα πάει μόνος, μη γνωρίζοντας πως ο γιος του, ο Φοίβος, ετοιμάζεται να σκορπίσει τον θάνατο πάνω στο σκάφος.

Η κατρακύλα της Σμαράγδας συνεχίζεται, με τον Ακη να μη χάνει ευκαιρία να τη μειώνει, ενώ παράλληλα ο ίδιος υπογράφει τα συμβόλαια για τη δημιουργία του Ομίλου, αλλά η Αποστολία, που κάτι δεν της αρέσει, τον προειδοποιεί: «Νομίζω ότι βιάστηκες να προχωρήσεις, έπρεπε κατά τη γνώμη μου να το ψάξεις καλύτερα».

Η Ερση και ο Οδυσσέας σε τραγική οικονομική κατάσταση

Η Αποστολία για μία ακόμα φορά λέει στην Ηλιάνα να σταματήσει να ασχολείται με μεταφυσικά πράγματα: «Σε παρακαλώ, άφησε επιτέλους την ψυχή της Αριάδνης να ησυχάσει», της λέει, ενώ παράλληλα και οι δυο τους αναρωτιούνται ποιος μπορεί να έβαλε τη Βίκυ να ξεγελάσει την Ηλιάνα και με ποιον σκοπό!

Στο μεταξύ η Ναυσικά αντιμετωπίζει με επιφύλαξη αλλά και χιούμορ την επανασύνδεσή της με τον Μάρκο και παρότι περνούν όμορφες στιγμές μαζί, δεν ξέρει πού μπορεί όλο αυτό να τους οδηγήσει. Ο Οδυσσέας και η Ερση ξαναγυρίζουν στο ατελιέ, αλλά έχουν να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές τους δυσκολίες, ειδικά από τη στιγμή που δεν θέλουν να ζητήσουν βοήθεια από κανέναν.

Παράλληλα και ο Νικηφόρος με την Εύα μετακομίζουν στο καινούριο τους σπίτι και παρά τα συνεχιζόμενα προβλήματα με την Ολυμπία, η Εύα δέχεται να τον παντρευτεί. Στο μεταξύ, έχει φτάσει η μέρα της επίθεσης στο κότερο του Δερβάνη και όλα προχωρούν σύμφωνα με το σχέδιο της Βίκυς και του Φοίβου.