Δύσκολες ώρες στην Elif - Σε τραγική κατάσταση η Αλιγιέ μετά την αποκάλυψη του γιου της

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες στην Elif - Σε τραγική κατάσταση η Αλιγιέ μετά την αποκάλυψη του γιου της

Δύσκολες ώρες θα περάσει η οικογένεια της Ελίφ, αυτή την εβδομάδα στην σειρά Elif. Έχουμε όλα τα επεισόδια αυτής της εβδομάδα και είναι καταιγιστικά. Συγκεκριμένα, σήμερα, η Αλιγιέ βρίσκεται σε τραγικά κατάσταση μετά την αποκάλυψη του γιου της για τον καρκίνο.

Για αυτό το λόγο βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση η Αλιγιέ στην σειρά Elif

Δευτέρα 31/8 - Επεισόδιο 661

Ο Σέλιμ είναι στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του. Η Ζεϊνέπ κλαίει και η Αλιγιέ από τα λόγια της καταλαβαίνει την αλήθεια για τον γιο της. Ο Γιαχιά μιλάει με τον Φαρούκ, έναν επικίνδυνο άντρα, που του δίνει μια παραγγελία του αφεντικού τους, να βρει έναν άντρα, τον Οζκάν, ο οποίος φαίνεται να έχει αλλάξει ταυτότητα. Ο Γιαχιά ζητάει λίγο χρόνο. Όλοι πια στην οικογένεια Εμίρογλου ξέρουν την αλήθεια για την κατάσταση υγείας του Σελίμ. Ο Σελίμ έχει συνέλεθει και δίνει όλες τις λεπτομέρειες. Η Αλιγιέ δεν αντέχει και λιποθυμάει. Όταν ανοίγει τα μάτια της αγκαλιάζει τον Σελίμ. Ο Γιαχιά είναι αποφασισμένος να βρει τον Οζκάν και να κάνει τον Γιουσούφ να πληρώσει.

Η Φεβζιγιέ τον καλεί και του ζητάει να έρθει αμέσως στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται η Λεϊλά, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας. Οι γιατροί τους λένε πως η κατάστασή της είναι κρίσιμη. Η Σιταρέ καλεί τον Γιουσούφ και του ζητάει να έρθει αμέσως σπίτι γιατί υπάρχει πρόβλημα. Όταν φτάνει εκεί εξηγεί σε όλους ότι αναζητά ειδικό γιατρό για να βοηθήσει τον Σελίμ. Ο Σελίμ πιστεύει πως δεν υπάρχει καμία ελπίδα αλλά όλοι πιστεύουν πως θα υπάρχει κάποιος τρόπος να θεραπευτεί. Ο Γιουσούφ γνωρίζει έναν γιατρό και η Ζεϊνέπ του ζητάει να πάνε να τον δουν μαζί, χωρίς τον Σελίμ. Ο Γιαχιά θεωρεί υπεύθυνο τον Γιουσούφ για την κατάσταση της Λεϊλα και λέει στη Φεβζιγιέ πως δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι. Η Φεβζιγιέ του λέει πως ο Γιουσούφ δεν έχει κάνει κάτι κακό αλλά ο Γιαχιά έχει άλλη γνώμη. Η Μελέκ και ο Γιουσούφ μιλάνε για τον Σελίμ.

Ο Γιουσούφ της εξηγεί πως ο Σελίμ δεν την εμπόδισε να φύγει επειδή δεν ήθελε να τον δει η Ελίφ να πεθαίνει. Η Μελέκ αναρωτιέται τι θα γινόταν αν είχε φύγει πριν μάθει την αλήθεια και ο Γιουσούφ της απαντάει πως δεν θα την άφηνε να φύγει. Η Αλιγιέ νιώθει απελπισμένη αλλά η Ζεϊνέπ της ζητάει να ηρεμήσει. Θα πάνε μαζί με τον Γιουσούφ να δουν έναν γιατρό. Έχει ελπίδες πως όλα θα πάνε καλά και της ζητάει να κρατήσει και εκείνη ζωντανή την ελπίδα.

Σε μερικές μέρες ολοκληρώνεται ο τρίτος κύκλος της τουρκικής σειράς «Elif» και αμέσως θα ξεκινήσει να προβάλλεται ο τέταρτος, ξανά από το STAR κατά τον οποίο πρόκειται να ξεσπάσει θρήνος για τους πρωταγωνιστές, μιας και ο Βεϊσέλ καταλήγει νεκρός.

Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια

Elif εξελίξεις STAR

Τρίτη 1/9 - Επεισόδιο 662

Ο Σελίμ είναι ο πιο ψύχραιμος από όλους και συνεχίζει να εργάζεται. Η Σιταρέ χαίρεται που τον βλέπει έτσι και πιστεύει πως αν παλέψει θα τα καταφέρει. Η Ελίφ θυμάται όμορφες στιγμές με τον θείο της αλλά και την Τουγτσέ. Η Ζεϊνέπ δίνει κουράγιο στον Σελίμ. Η Αλιγιέ ζητάει από τον Σελίμ να μην πάει στη δουλειά και να μείνει στο σπίτι. Εκείνος της λέει πως θα δουλεύει μέχρι την τελευταία του στιγμή γιατί θέλει να αφήσει πίσω του πράγματα ώστε η οικογένειά του να είναι ασφαλής μετά τον θάνατό του. Η Λεϊλά συνέρχεται. Στον κήπο η Ζεϊνέπ μιλάει στον Σελίμ για μια πρωτοποριακή θεραπεία στην Αμερική. Λίγο πιο μακριά μια γυναίκα με κουκούλα τους παρακολουθεί. Είναι η Αρζού! Βλέπει την οικογένεια και πιστεύει πως όλοι είναι χαρούμενοι επειδή πιστεύουν πως είναι νεκρή. Η Λεϊλά είναι καλύτερα. Ο Γιαχιά θέλει να πάρει εκδίκηση για ό,τι συνέβη.

Η Λεϊλά ξέρει πως δεν το κάνει μόνο για εκείνη αλλά και για τον εαυτό του επειδή έχασε την ευκαιρία του με τη Μελέκ. Η Ζεϊνέπ και η υπόλοιπη οικογένεια έχουν ελπίδες για τη σωτηρία του Σελίμ αλλά εκείνος πιστεύει πως είναι πολύ αργά. Πιστεύει πως είναι ένα όνειρο και δεν θέλει να περάσει τις τελευταίες του μέρες μακριά από την οικογένειά του. Η Αρζού συναντάει έναν άντρα ο οποίος της λέει να περιμένει το τηλεφώνημά του. Ο Σελίμ λέει πως χρειάζονται πολλά χρήματα για να πάει στην Αμερική και ζητάει να μείνει λίγο μόνος του. Η Ζεϊνέπ και η Αλιγιέ κλαίνε. Η Μελέκ τους ζητάει να είναι δυνατές και πως πρέπει να στηρίξουν τον Σελίμ. Η Αλιγιέ ικετεύει τον Γιουσούφ να αλλάξει γνώμη στον Σελίμ…

Τετάρτη 2/9 - Επεισόδιο 663

Ο Γιουσούφ και ο Σελίμ είναι στον κήπο. Ο Γιουσούφ προσπαθεί να πείσει τον Σελίμ να πάει στην Αμερική αλλά εκείνος του λέει πως δεν έχουν τόσα χρήματα. Εκείνος δουλεύει για να αφήσει κάποια χρήματα στην οικογένεια του μετά τον θάνατο του και η ιδέα της Αμερικής απλά προσθέτει και άλλα οικονομικά προβλήματα. Η Ζεϊνέπ νιώθει απαίσια επειδή ο Σελίμ δεν δέχεται να πάει στην Αμερική. Η Μελέκ της λέει πως ο Σελίμ θα το ξανασκεφθεί. Η Αρζού χρειάζεται πολλά χρήματα για τη νέα της ταυτότητα και προσπαθεί να βρει τρόπο να τα αποκτήσει. Ο Γιουσούφ προτείνει να πουλήσει το σπίτι για να βρεθούν τα χρήματα για τη θεραπεία του Σελίμ στην Αμερική. Η Αλιγιέ, η Ζεϊνέπ και η Μελέκ δεν το δέχονται αλλά εκείνος επιμένει. Τους λέει πως δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την υγεία του Σελίμ.

Η Ελίφ λέει στον Σελίμ πως μπορεί να παίζει πιάνο στο πάρκο και να κερδίσει χρήματα για εκείνον. Η Αρζού πηγαίνει στο σπίτι της και βλέπει να μεταφέρουν τα έπιπλα. Δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Μπαίνει μέσα στο σπίτι και το βλέπει άδειο και τον Ουμίτ να κάθεται στο πάτωμα. Ο Ουμίτ τη βλέπει και νομίζει πως έχει παραισθήσεις. Η Αρζού του λέει πως δεν τρελάθηκε και πως είναι ζωντανή. Ο Φικρέτ Εφελέρ πρόκειται να δώσει σε κάποιον τη θέση του αντιπροέδρου στην εταιρία και ο Χακάν είναι σίγουρος πως αυτός θα είναι ο τυχερός. Ο Ουμίτ ρωτάει την Αρζού ποια ήταν η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στη θέση της και η Αρζού του λέει πως ήταν η Γκόντζα. Την ανάγκασε να φορέσει τα ρούχα της και έριξε μετά το αυτοκίνητο στον γκρεμό. Ο Ουμίτ μένει άφωνος αλλά η Αρζού δεν ενδιαφέρεται για εκείνον αλλά για το που είναι τα πράγματα του σπιτιού.

Ο Γιαχιά μιλάει με τον Φαρούκ και εξακολουθούν να αναζητούν έναν άντρα, τον Οζκάν, που ήταν κάποτε δικηγόρος. Ο Γιαχιά προσπαθεί να τον βρει αλλά δεν είναι εύκολο. Η Ζεϊνέπ έχει μια ιδέα για να μαζέψει χρήματα για τον Σελίμ. Ο Γιαχιά μαθαίνει πως ο Οζκάν, που αναζητεί ίσως είναι στην πραγματικότητα ο Γιουσούφ Ουστούν. Το όνομα του ήταν Οζκάν όταν γεννήθηκε αλλά το άλλαζε αργότερα και έγινε δικηγόρος….

Πέμπτη 3/9 - Επεισόδιο 664

Η Ζεϊνέπ μέσω του διαδικτύου καταφέρνει να μαζέψει χρήματα για τη θεραπεία του Σελίμ αλλά εκείνος δεν έχει ιδέα για τις ενέργειές της. Ο Γιαχιά μισεί τον Γιουσούφ και τώρα φαίνεται πως είναι ο άντρας που αναζητεί. Ο Φικρέτ αποφασίζει να κάνει αντιπρόεδρο της εταιρίας τον Σελίμ και ο Χακάν γίνεται έξαλλος. Υπόσχεται να μην το αφήσει αυτό να περάσει. Ο Γιαχιά μοιράζεται με τον Φαρούκ. Ο Γιαχιά συναντάει τον Φαρούν και του λέει ότι έμαθε. Εκείνος του δίνει ένα όπλο και το ζητάει να σκοτώσει τον Γιουσούφ, αυτή είναι η εντολή του αφεντικού. Ο Γιαχιά δεν χαίρεται καθόλου με αυτό και ο Φαρούκ του λέει πως πρέπει να το κάνει και γρήγορα πριν βρει κάποιος άλλος τον Γιουσούφ.

Ο Γιαχιά δεν καταλαβαίνει ποιος άλλος μπορεί να ψάχνει τον Γιουσούφ. Ο Φαρούκ του δίνει ένα όνομα, ο Μουσταφά, ένας άντρας, που δουλεύει για λογαριασμό μιας κυρίας, της Ματσιντέ. Ο Γιάχια ρωτάει γιατί το αφεντικό θέλει νεκρό τον Γιουσούφ. Ο Φαρούκ του λέει την ιστορία. Η κα Ματσιντέ είναι άρρωστη και σύντομα θα πεθάνει και ο Γιουσούφ είναι ο μόνος συγγενής της, είναι ανιψιός της. Το αφεντικό, ο Ταρίκ, είναι γαμπρός της κας Ματσιντέ αλλά εκείνη δεν τον συμπαθεί. Έτσι είναι πιθανό ο Γιουσούφ να είναι ο μοναδικός της κληρονόμος. Ο Μουσταφά ρωτάει για τον Γιουσούφ στη γειτονιά και βρίσκει τελικά το μαγαζί του. Η Αρζού δέχεται ένα τηλεφώνημα σχετικά με τη νέα της ταυτότητα. Η Αρζού λέει στον άντρα πως θα τον πληρώσει σύντομα. Ζητάει τα χρήματα από τον Ουμίτ. Εκείνος της λέι πως δεν μπορεί να τη βοηθήσει γιατί έχασε πολλά χρήματα εξαιτίας της και επιπλέον δεν θέλει να βοηθήσει μια δολοφόνο.

Η Αρζού του απαντάει πως δεν είναι καλύτερος από εκείνη. Η Λεϊλά πηγαίνει να πάρει τα φάρμακα της. Η Μελέκ πηγαίνει κουλουράκια στον Γιουσούφ και του λέει πως τον εκτιμά πάρα πολύ. Πουλάει το σπίτι του για τον Σελίμ και δεν ξέρει πως να τον ευχαριστήσει για αυτό. Ο Γιουσούφ της λέει πως το κάνει γιατί νιώθει τον Σελίμ σαν αδελφό του. Το αφεντικό, ο Ταρίκ, καλεί τον Γιαχιά και του ζητάει να σκοτώσει την ίδια μέρα τον Γιουσούφ επειδή ο Μουσταφά, ο άνθρωπος της κας Ματσιντέ φαίνεται πως είναι στα ίχνη του. Η Μελέκ και ο Γιουσούφ μοιράζονται μια έντονα συναισθηματική στιγμή στο καφέ. Η Μελέκ φεύγει αλλά ξεχνάει το σάλι της και ο Γιουσούφ τρέχει να της το βάλει στους ώμους. Η Λεϊλά γίνεται μάρτυρας της τρυφερής σκηνής. Ο Χακάν βλέπει το site στο οποίο συγκεντρώνονται χρήματα για τον Σελίμ και βρίσκει την ευκαιρία, που αναζητούσε για να τον γελοιοποιήσει. Η Λεϊλά συναντάει κάποιες γειτόνισσες που μιλάνε άσχημα για τη Μελέκ λέγοντας πως ήθελε να παντρευτεί τον Γιαχιά και τώρα φλερτάρει με τον Γιουσούφ. Η Λεϊλά χαίρεται όταν τις ακούει να κουτσομπολεύουν αρνητικά τη Μελέκ. Ο Κάαν (Τσεϊχουν) συνεχίζει να στέλνει μηνύματα στην Αϊλά. Η κοπέλα έχει κουραστεί από τη συμπεριφορά του…

Παρασκευή 4/9 - Επεισόδιο 665

Ο Μουσταφά δεν αποκαλύπτει την ταυτότητά του στον Γιουσούφ καθώς φαίνεται πως θέλει να ελέγξει αρχικά κάποια πράγματα. Ο Μουσταφά αφήνει στο τραπέζι του ένα φάκελο με ένα γράμμα από την κα Ματσιντέ. Ο Γιουσούφ το διαβάζει και πρόκειται για ένα γράμμα συγνώμης και κληρονομιάς μαζί. Η κα Ματσιντέ λέει πως δεν θα μπορούσε ποτέ να ξεχάσει τον Γιουσούφ και λυπάται για ό,τι έκανε στους γονείς του. Ο Γιουσούφ θυμάται το παρελθόν, τη μέρα που ο άντρας της Ματσιντέ έδιωξε αυτόν και τους γονείς του, τη μέρα που πήρε εκείνος όλα τα χρήματα, τη μέρα που η Ματσιντέ παρέμεινε σιωπηλή στην αδικία που διέπραττε ο άντρας της.

Ο Γιουσούφ δεν μπορεί να τη συγχωρήσει. Ο Μουσταφά εμποδίζει τον Γιαχιά να σκοτώσει τον Γιουσούφ. Του λέει να πάει και να πει στο αφεντικό του να μείνει μακριά από τον Γιουσούφ. Ο Μουσταφά τηλεφωνεί στην Ματσιντέ και της λέει πως αν πράγματι ο Γιουσούφ είναι ένας τίμιος άνθρωπος θα έρθει όχι για την κληρονομιά αλλά γιατί η συνείδησή του δεν θα του επιτρέπει να αρνηθεί την τελευταία επιθυμία μιας ετοιμοθάνατης. Ο Σελίμ τσακώνεται με τον Χακάν. Ο Φικρέτ τους ακούει και ζητάει να μάθει τι συμβαίνει. Ο Σελίμ του λέει πως είναι άρρωστος και έχει τρεις μήνες ζωής. Το μόνο που θέλει είναι να δουλέψει για να αφήσει κάποια χρήματα στην οικογένειά του. Απολογείται και παραιτείται. Ο Φικρέτ ζητάει εξηγήσεις από τον Χακάν. Εκείνος του λέει πως δήθεν ήθελε να τον βοηθήσει αλλά ο Φικρέτ είναι ένας έξυπνος άνθρωπος και καταλαβαίνει τις αληθινές του προθέσεις. Χωρίς δεύτερη σκέψη τον απολύει. Η Αϊλά επιστρέφει σπίτι, αγκαλιάζει τον Μουράτ και του ζητάει να την αγαπάει για πάντα. Ο Μουράτ της ζητάει να ηρεμήσει και της λέει πως την αγαπάει και έχει μια έκπληξη για εκείνη μετά το δείπνο.

Ο Γιαχιά φεύγει ξαφνικά και η Φεβζιγιέ και η Λεϊλά δεν καταλαβαίνουν το γιατί. Το αφεντικό του ο Ταρίκ τον καλεί αλλά ο Γιαχιά δεν απαντάει. Ο Σελίμ επιστέφει σπίτι και τα βάζει με τη Ζεϊνέπ για τη δράση της στο διαδίκτυο. Ρωτάει και την υπόλοιπη οικογένεια αν το γνώριζαν και όλοι το παραδέχονται. Ο θυμός του μεγαλώνει αλλά η Ζεϊνέπ του λέει πως δεν θέλει να τον χάσει. Δεν θέλει να δει την Αλιγιέ να χάνει και τον δεύτερο γιο της. Ο Γιουσούφ και η Μελέκ είναι στον κήπο και συζητάνε για το γεγονός πως δεν έχει βρεθεί ακόμα αγοραστής για το σπίτι. Η Μελέκ δεν ξέρει αν θα δεχθεί αυτή την προσφορά ο Σελίμ εκ μέρους του Γιουσούφ. Η Αϊλά περιμένει με ανυπομονησία την έκπληξη του Μουράτ και απογοητεύεται όταν βλέπει ότι της αγόρασε πιτζάμες. Η Αϊλά περίμενε ένα κόσμημα. Πηγαίνει στο δωμάτιο της και σκέφτεται τον Κάαν και το δαχτυλίδι, που της έδωσε. Ο Σελίμ ζητάει από τη Ζεϊνέπ και όλους συγνώμη για το ξέσπασμά του αλλά τους ζητάει να είναι ρεαλιστές. Εκείνη τη στιγμή έρχεται ο Φικρέτ Εφελέρ.

Ο Σελίμ ξεκινάει να απολογείται και σε εκείνον αλλά ο Φικρέτ του λέει πως δεν ήρθε για αυτό. Του λέει πως πρέπει να είναι περήφανος για την οικογένειά του και του δίνει μια επιταγή, όπου καλύπτει όλα τα έξοδα για το ταξίδι και τη θεραπεία του στην Αμερική. Ο Σελίμ του λέει πως δεν μπορεί να το δεχθεί και ο Φικρέτ του απαντάει πως δεν είναι φιλανθρωπία, τον χρειάζεται στη δουλειά και αυτή είναι απλά μια προκαταβολή. Ο Σελίμ παίρνει τα χρήματα και η Αλιγιέ, η Μελέκ και η Ζεϊνέπ ανακουφίζονται.