ALPHA: Μόλις κυκλοφόρησε η ανακοίνωση για τον Νίκο Μάνεση

Πότε κάνει πρεμιέρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ALPHA: Μόλις κυκλοφόρησε η ανακοίνωση για τον Νίκο Μάνεση

Πριν από λίγα λεπτά κυκλοφόρησε από τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα της εκπομπής του Νίκου Μάνεση, Σαββατοκύριακο με τον Νίκο Μάνεση.

Η ανακοίνωση του ALPHA από τον Νίκο Μάνεση

Από το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο, στις 10:00, ο Νίκος Μάνεσης «κλείνει» το καθιερωμένο πλέον ραντεβού του με τους τηλεθεατές στον «αέρα» του Alpha.

Η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και πρέπει να γνωρίζουμε. Οι ειδήσεις, οι ζωντανές συνδέσεις, τα πρόσωπα, οι ιστορίες, τα σχόλια. Όλα εναλλάσσονται με άποψη και χιούμορ. Σκοπός, η ενημέρωση και η ψυχαγωγία του τηλεθεατή.

Οι τηλεθεατές συμμετέχουν ενεργά στην εκπομπή και γίνονται μέλος της τηλεοπτικής παρέας. Πρόσωπα, ιστορίες, σχόλια σε παράλληλη μετάδοση αναδεικνύονται μέσα από τα social media, της εκπομπής.

Ό,τι συμβαίνει μπροστά και πίσω από τις κάμερες θα το δείτε στο «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση».

«Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση». Η άλλη πλευρά της ενημέρωσης.

Ωστόσο, μιας και αναφερόμαστε στον ALPHA, δείτε εδώ αναλυτικά τα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη νέα της εκπομπή στον σταθμό.

ALPHA: Και δεύτερη καταγγελία στο ΕΣΡ για τον Νίκο Μάνεση;

Στο επίκεντρο ξανά φαίνεται να βρίσκεται ο Νίκος Μάνεσης με μια δεύτερη καταγγελία για νέες δηλώσεις τους στον αέρα του ALPHA να έχει φτάσει ήδη στα γραφεία του ΕΣΡ! Τι ακριβώς συνέβη;

Ο Μάνεσης, μόλις προ ημερών, όχι μόνο αρνήθηκε να προβάλλει το (πασίγνωστο, πια) σποτ του ΣΥΡΙΖΑ στην εκπομπή του αλλά διεμήνυσε ότι από άποψη δεν προβάλλει το βίντεο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χαρακτηρίζοντάς το ως… σκουπίδι. Ατάκα για την οποία έχουν ήδη γίνει καταγγελίες στο ΕΣΡ, όπως αναφέρει δημοσίευμα του dailymedia.com.

Ο Μάνεσης κάνει όμως εκπομπή και στο ραδιόφωνο, τον Alpha FM. Και με αφορμή την υπόθεση του Σάμπι Μιωνή, είπε on air ότι έχει βαρεθεί να ακούει «τι είπε ο Μιωνής, τι δεν είπε ο Μιωνής, πώς το είπε ο Μιωνής, τι λέει ο Παππάς, τι λένε οι δημοσιογράφοι, τα σκάνδαλα και τα λοιπά» . Και, δεν έμεινε μόνο εκεί, πέταξε και τη… σπόντα του. «Τα ‘χουμε ζήσει εδώ μέσα. Εδώ στο διπλανό γραφείο, είχα βαρεθεί να ακούω μέρα παρά μέρα συνεντεύξεις με τον Φαλσιανί!». Νίκος Μάνεσης: Απαράδεκτη η συμπεριφορά του παρουσιαστή!

Ο λόγος για τη Γιάννα Παπαδάκου, που ήταν τότε στον Alpha και έβγαζε διαρκώς συνεντεύξεις του Ερβέ Φαλσιανί, πρώην υπαλλήλου της ελβετικής HSBC που αποκάλυψε τις πρακτικές φοροαποφυγής πελατών της, γνωστός στην Ελλάδα κυρίως από τη «λίστα Λαγκάρντ»…