Το επίσημο δελτίο του Open για την Σίσσυ Χρηστίδου - Τι αναφέρει για την πρεμιέρα του Έλα Χαμογέλα

Πότε κάνει πρεμιέρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το επίσημο δελτίο του Open για την Σίσσυ Χρηστίδου - Τι αναφέρει για την πρεμιέρα του Έλα Χαμογέλα

Μόλις πριν από λίγα λεπτά ο τηλεοπτικός σταθμός Open εξέδωσε το επίσημο δελτίο για την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, Έλα Χαμογέλα, αναφέροντας και την ημερομηνία της πρεμιέρας.

Μεταξύ άλλων αναγράφονται και τα ονόματα που θα την πλαισιώνουν.

Να υπενθυμίσουμε πως η Σίσσυ Χρηστίδου πριν λίγες ημέρες εθεάθη σε παραλία με τον Θοδωρή Μαραντίνη, δείτε εδώ φωτογραφίες.

Αυτό είναι το επίσημο δελτίο του Open για την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

«Έλα Χαμογέλα»: Πρεμιέρα στις 12 Σεπτεμβρίου

Η Σίσσυ Χρηστίδου και η παρέα της μας λένε την πρώτη «καλημέρα» της σεζόν το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στις 9:50 στο OPEN.

Συζητούν για όλα τα θέματα που απασχολούν τις περισσότερες παρέες, υποδέχονται καλεσμένους στο τηλεοπτικό τους σπίτι, μαγειρεύουν, ταξιδεύουν, ανακαλύπτουν νέα trends και συνήθειες.

Η πιο κεφάτη, δεμένη αλλά και ενημερωμένη παρέα, μια παρέα αγαπημένων φίλων και εκτός TV, επιστρέφει για να κάνει τα Σαββατοκύριακά μας ακόμα πιο όμορφα!

Η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο και τον Κωνσταντίνο Βασάλο με την Ελένη Βουλγαράκη σχολιάζουν την επικαιρότητα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο και μοιράζονται με τους καλεσμένους τους όλα όσα μοιράζεται μια αληθινή παρέα!
Το «Έλα Χαμογέλα» τη νέα σεζόν επιστρέφει ανανεωμένο με μια δυναμική δημοσιογραφική ομάδα, με τη Μαρία Κεφαλλονίτη στην αρχισυνταξία και τη Νατάσα Ιωάννου στη σκηνοθετική επιμέλεια.

«Έλα χαμογέλα», από το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο στις 09:50 το πρωί.

#elaxamogela

#OPENtv

Έλα Χαμογέλα: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου με μία ανάρτηση

Σε λίγο καιρό πρόκειται να ξεκινήσει η νέα σεζόν της εκπομπής Έλα Χαμογέλα, και μόλις σήμερα, μία συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου ανακοίνωσε με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως αποχωρεί από την εκπομπή.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες για την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, ενώ κανείς δεν ξέρει ποιους συνεργάτες θα έχει στο πλευρό της η παρουσιάστρια.

Το Έλα Χαμογέλα βέβαια πρόκειται να επιστρέψει σε λίγο καιρό στις τηλεοπτικές οθόνες - δείτε εδώ τα στιγμιότυπα που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σίσσυ Χρηστίδου.

Αυτή η συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου ανακοίνωσε πως αποχώρησε από το Έλα Χαμογέλα

Ο λόγος για την Άννα Πρέλεβιτς, η οποία απαντώντας στην ερώτηση που έκανε ένας διαδικτυακός της φίλος, ξεκαθάρισε πως δε θα βρίσκεται στην εκπομπή με τη νέα σεζόν.

Έλα Χαμογέλα Άννα Πρέλεβιτς