Elif: Σε κώμα η Ελίφ - Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

Παθαίνει καρδιακή προσβολή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Σε κώμα η Ελίφ - Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο σε κώμα καταλήγει η Ελίφ μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό που είχε! Μάλιστα κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της η καρδιά της σταματάει και οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να τη σώσουν. Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ. Σοκαριστικά τα επόμενα επεισόδια στην Τούρκικη σειρά Elif.

Και στον νέο, τέταρτο κύκλο η μικρή Ελίφ θα είναι στόχος αδίστακτων ανθρώπων και συγκεκριμένα του Ταρίκ, του άντρα που θέλει να σκοτώσει τον Γιουσούφ. Σύμμαχός του σε αυτό θα είναι η Βιλντάν, η οικιακή βοηθός της έπαυλης, που θα κάνει τα θελήματά του υπό τον φόβο των απειλών του. Κάτι σαν την Γκοντζά με την Αρζού!

Και ενώ μετά τον γάμο η Μελέκ και ο Γιουσούφ φεύγουν σε άλλη πόλη, ένα τροχαίο αλλάζει τα σχέδιά τους. Εξι μήνες αργότερα, η Ελίφ ζει στο υπόγειο της έπαυλης της Ματσιντέ και ο μόνος που γνωρίζει την παρουσία της εκεί είναι ο Ταρίκ και η Βιλντάν! Ο Ταρίκ είναι ένας πολύ σκληρός και υποχθόνιος άνθρωπος, που μόνο στόχο έχει να πάρει την περιουσία της Ματσιντέ, την κόρη της οποίας έχει παντρευτεί. Αυτό είναι όμως το σατανικό σχέδιο της Αρζού.

Elif STAR

Γνωρίζοντας πως ο Γιουσούφ είχε κάνει τη διαθήκη του και είχε αφήσει όλη την περιουσία του στην Ελίφ, δίνει εντολή στη Βιλντάν να προσέχει τη μικρή: «Είναι πολύτιμη για εμένα, μην τυχόν και πάθει κάτι». Ομως εκείνη δεν θέλει να προσέχει την Ελίφ και της φέρεται με πολύ άσχημο τρόπο, ενώ δεν της δίνει φαγητό. Κάποια στιγμή πάνω σε έναν καβγά τους η Ελίφ χάνει την ισορροπία της και πέφτει χτυπώντας το κεφάλι της! Η Βιλντάν παθαίνει σοκ και με ταξί μεταφέρει το μικρό κορίτσι στο νοσοκομείο. Ο Ταρίκ τις ψάχνει στο σπίτι και όταν μαθαίνει τι έχει συμβεί, σπεύδει εκεί. «Δεν ήθελα να συμβεί κάτι, κατά λάθος έγινε», λέει απολογητικά η Βιλντάν και ο Ταρίκ την προειδοποιεί: «Αν πάθει κάτι, θα πεθάνεις». «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο πολύτιμη για εσένα», τον ρωτάει και εκείνος της απαντάει: «Δεν χρειάζεται να ξέρεις περισσότερα».

Εκείνη τη στιγμή τα μηχανήματα της Ελίφ χτυπάνε και οι γιατροί μπαίνουν στο δωμάτιο. Βιλντάν και Ταρίκ παρακολουθούν από το παράθυρο σοκαρισμένοι. Οι παλμοί της μικρής πέφτουν και το μηχάνημα της καρδιάς δείχνει ευθεία γραμμή... Η Ελίφ έχει πεθάνει! Ο Ταρίκ γυρίζει στη Βιλντάν, την αρπάζει από το χέρι και της λέει: «Ξέρεις τι έκανες τώρα! Θα πεθάνεις». Στο μεταξύ οι γιατροί προσπαθούν με απινιδωτή να επαναφέρουν την Ελίφ στη ζωή και το καταφέρνουν! Ομως ο κίνδυνος δεν έχει ακόμα φύγει. Ο γιατρός ενημερώνει τον Ταρίκ: «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην ξυπνήσει ποτέ».