8 Λέξεις: «Παίρνω το παιδί και φεύγω» - Η Ρωξάνη φεύγει από το πλευρό του Μιχαήλ

Αποκλειστικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
8 Λέξεις: «Παίρνω το παιδί και φεύγω» - Η Ρωξάνη φεύγει από το πλευρό του Μιχαήλ

Παρόλο που το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποφασίσει να τραβήξει διαφορετικούς δρόμους, ο Μιχαήλ Καλλέργης θα κλονιστεί όταν η Ρωξάνη του ανακοινώσει πως στο μέλλον δεν θα βλέπει τον γιο του, Άγγελο. Σοκ στις 8 Λέξεις.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Οταν στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου, ο Μιχαήλ είχε ανακοινώσει στη Ρωξάνη πως, έπειτα από την αδιαφορία της, κοιμήθηκε με άλλη γυναίκα, εκείνη του είχε απαντήσει «μπράβο το αγόρι μου». Μετά από μια σειρά γεγονότων είχαν αποφασίσει να χωρίσουν, γεγονός που διευκόλυνε και τους δύο. Ομως ο Μιχαήλ σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να προβλέψει τις αποφάσεις που είχε πάρει εκείνη, τόσο για τη ζωή της όσο και για το μέλλον του γιου τους, Αγγελου.

Η Ρωξάνη στις 8 Λέξεις παίρνει το παιδί του Μιχάηλ και φεύγει

Σύντομα λοιπόν θα δούμε τον Μιχαήλ να ανακοινώνει στον Εκτορα και τον φιλικό τους περίγυρο τη συμφωνία που είχε κάνει μαζί της, δηλαδή να χωρίσουν το καλοκαίρι, καθώς και εκείνος έχει φτιάξει τη ζωή του με τη Λουκία. Δεν θα μπορούσε φυσικά να μην το πει και στη μητέρα του Ναυσικά, η οποία δυσαρεστείται με τα γεγονότα, αλλά ξέρει πως δεν θα καταφέρει να αλλάξει γνώμη στο ζευγάρι. Κανείς όμως δεν περιμένει τη συνέχεια, που θέλει τη Ρωξάνη να ανακοινώνει ξαφνικά στον Μιχαήλ ότι βρήκε δουλειά στο Λονδίνο και είναι έτοιμη να μετακομίσει. Μοιραία, ο ισχυρός άντρας της πολιτικής θα καταλάβει πως μαζί της θα πάρει και το Αγγελο, το παιδί του, και γίνεται έξαλλος. Δεν φαίνεται διατεθειμένος να αποχωριστεί και το δεύτερο παιδί του. Της απαγορεύει να το κάνει, όμως η απόφαση της Ρωξάνης θα είναι οριστική.

Να σημειώσουμε πως είχαμε και ένα χωρισμό για ηθοποιό από τις 8 Λέξεις και την ανακοίνωση έκανε στον αέρα του ΣΚΑΙ χθες το μεσημέρι.

8 Λέξεις Ρωξάνη Μιχαήλ

Η Ρωξάνη φεύγει από μπροστά του, βάζοντας μια άνω τελεία στη συζήτησή τους ή τουλάχιστον έτσι νομίζει ο Μιχαήλ που θεωρεί πως αν της μιλήσει και η Ναυσικά, εκείνη θα αλλάξει γνώμη. Ούτε όμως ο λόγος και τα επιχειρήματα της μητέρας του είναι ικανά να πείσουν την πρώην αγαπημένη του. Οι εκρήξεις μεταξύ του πρώην ζευγαριού θα κλιμακωθούν, όμως οι αποφάσεις της Ρωξάνης είναι οριστικές.

Φεύγει και η Λουκία από το πλευρό του Μιχαήλ

Η Ρωξάνη δεν θα είναι η μόνη που θα φύγει από το γραφείο και τη ζωή του Μιχαήλ. Η δεύτερη που θα ακολουθήσει δεν θα είναι άλλη από τη Λουκία, μια γυναίκα με την οποία τον συνέδεσαν πολλά και κυρίως το γεγονός πως και οι δύο έχουν χάσει τα παιδιά τους. Η συγκεκριμένη θα φύγει από τη ζωή του, αφενός γιατί δεν αντέχει τις συνεχείς αντιπαραθέσεις με τη Ρωξάνη και αφετέρου γιατί θεωρεί πως έχει έρθει η στιγμή να ανοίξει τα φτερά της. Ακόμα μια φυγή που θα ταράξει τον Μιχαήλ και τα συναισθήματά του.