Έλα στη θέση μου: «Βόμβα» - Ο Βλάσης χάνει το παιδί του

Πέφτει σε κατάθλιψη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλα στη θέση μου: «Βόμβα» -  Ο Βλάσης χάνει το παιδί του

Πολλές είναι οι «βόμβες» που πέφτουν στα νέα επεισόδια της σειράς «Έλα στη θέση μου». Ένα από αυτά είναι πως ο Βλάσης, χάνει ο παιδί του και πέφτει σε κατάθλιψη.

Οι ήρωες της καθημερινής κωμικής σειράς του ALPHA επιστρέφουν τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στη μικρή οθόνη για πέμπτη σεζόν, με τον τέταρτο κύκλο να έχει κλείσει με πολλά ερωτηματικά που έχουν μείνει αναπάντητα. Το TV24, όπως πάντα, σας αποκαλύπτει πρώτο όλα όσα θα δείτε στα στον νέο κύκλο επεισοδίων για να είστε πάντα στο πνεύμα των εξελίξεων.

Η καλή μέρα από τις ανατροπές φαίνεται. Και οι Σοφοκλέους μας επιφυλάσσουν πολλές, με το καλημέρα! Ο Λεωνίδας έχει πέσει λιπόθυμος με όσα έχει μάθει για τον γιο του και όλοι συγκεντρώνονται στην αυλή για να του σταθούν… μόνο που οι συγκρούσεις συνεχίζονται κι εκεί: Ο Μάρκος προσπαθεί να αποκαλύψει την αλήθεια για την ταυτότητά του στη Ρενάτα, αλλά κινδυνεύει να τον προλάβει ο Αχιλλέας.

Ο Βλάσης τσακώνεται με τη Μαρίνα για τη στάση της, ενώ καλείται να ανακοινώσει σε όλους ότι η Φαίη έφυγε με το παιδί τους. Ο Ζούβας πάλι προσπαθεί να μάθει πώς βρήκε τόσα χρήματα ο Σήφης, ενώ η Σύλβια βρίσκεται με μια βαλίτσα διαμάντια στα χέρια και ανακαλύπτει γρήγορα ότι έμπλεξε άσχημα. Κι ενώ έρχονται παράξενα νέα από την Αφρική, η Ζωγραφιά υποψιάζεται ότι ο Μάρκος σχετίζεται με την εξαφάνιση του Αντρέα. Πόσες αλήθειες και πόσα μυστικά είναι έτοιμα να αποκαλυφθούν; Ελάτε στη θέση τους… για 5η χρονιά! Ο Βλάσης να σημειώσουμε πως χάνει και την Μαρίνα.

Έλα στη θέση μου Βλάσης

Η Σύλβια μπλεγμένη σε λαθρεμπόριο διαμαντιών

Η Σύλβια προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεφορτωθεί τη βαλίτσα που... της έχουν φορέσει με το ζόρι, ενώ ο Αχιλλέας προσπαθεί με τη σειρά του να πλησιάσει μάταια τον Λεωνίδα, που δεν θέλει ούτε να τον δει. Την ίδια ώρα η Μαρίνα αποφασίζει να εγκαταλείψει οριστικά τη γειτονιά ενοχλημένη από την απόφαση του Βλάση να αγοράσει το εργαστήρι, ενώ ο Μάρκος επιχειρεί να πει την αλήθεια στη Ρενάτα. Στο μεταξύ η Σύλβια έχει συνειδητοποιήσει ότι η βαλίτσα που της έχουν φορτώσει σχετίζεται με λαθρεμπόριο παράνομων διαμαντιών και ο Βλάσης ότι η Φαίη πήρε το παιδί τους και έφυγε μακριά μια για πάντα. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, το ερώτημα είναι το εξής: Τι κρύβει το κουτί από τη Νότια Αφρική με παραλήπτη τον Μάρκο;

Η Ρενάτα αρχίζει να υποψιάζεται τον Μάρκο

Ο Σήφης μαθαίνει για τη βαλίτσα με τα διαμάντια και τρέχει να ενημερώσει τον Ζούβα για να σώσουν τη Σύλβια, την ώρα που εκείνη ετοιμάζεται να πάει στην αστυνομία καθώς καταλαβαίνει πως κινδυνεύει η ζωή της. Παράλληλα, ο Αχιλλέας συνεχίζει να προσπαθεί να πείσει τη Ρενάτα πως ο Μάρκος κάτι κρύβει, ενώ ο Βλάσης είναι σοκαρισμένος από τη φυγή της Φαίης. Την ίδια στιγμή ο Θοδωρής προσπαθεί να πείσει τη Μαρίνα να συγχωρέσει τον Βλάση. Ωστόσο, ο Μάρκος και η Ρενάτα θα παντρευτούν.

Ο Βλάσης πέφτει σε κατάθλιψη γιατί χάνει το παιδί του

Η Σύλβια και η Βάνα βρίσκονται παγιδευμένες στην έπαυλη και ο Σήφης αναγκάζεται να μιλήσει στο Ζούβα για τα διαμάντια. Η Ρενάτα, με τη σειρά της, ζητάει από τον Μάρκο να μιλήσει στον Αχιλλέα και καταλήγουν σε έναν ακόμα καβγά. Μετά τη φυγή της Φαίης, ο Βλάσης πέφτει σε κατάθλιψη και η Μαρίνα αφήνει τις διαφορές τους στην άκρη για να του συμπαρασταθεί. Ο Αχιλλέας, πάλι, προσπαθεί να τα ξαναβρεί με το Λεωνίδα και του κάνει μια αποκάλυψη για τον Μάρκο.

Ο Αχιλλέας προσπαθεί να ξεσκεπάσει τον Μάρκο

Η Σύλβια αρνείται να παραδώσει τα διαμάντια στους λαθρέμπορους και θέλει να τα χρησιμοποιήσει για αγαθοεργίες, την ώρα που ο Ζούβας ανακαλύπτει πως έχουν να κάνουν με μια πολύ επικίνδυνη σπείρα. Η Μαρίνα ετοιμάζεται να παραιτηθεί από το εργαστήρι, ενώ ο Θοδωρής είναι αποφασισμένος να τη σταματήσει. Στο μεταξύ, ο Αχιλλέας μαθαίνει ότι ο Αντρέας αγνοείται και αποφασίζει να ψάξει στοιχεία για να ξεσκεπάσει τον Μάρκο. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Δαμιανός και η Ζωγραφιά γυρίζοντας στην έπαυλη καταλάβουν πως τους σημαδεύουν οι λαθρέμποροι.