"Αγγελική": Η θανάσιμη εκδίκηση αρχίζει (12/9) - Τα πρώτα επεισόδια της νέας σειράς του ALPHA!

Κάνει πρεμιέρα αύριο κι έχουμε spoiler μεγατόνων

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η νέα σειρά του ALPHA, Αγγελική, ενδέχεται να γίνει η αγαπημένη μας συνήθεια! Η πρεμιέρα της είναι αύριο, Σάββατο 12/9 κι έχουμε τα πρώτα επεισόδια αναλυτικά!

Αυτά είναι τα πρώτα επεισόδια της νέας σειράς του ALPHA, Αγγελική

Είναι πλέον γεγονός ο ερχομός της Αγγελικής στο σπίτι της Αθηνάς Αργυρού. Ολοι την καλωσορίζουν, όμως εκείνη φαίνεται προβληματισμένη όταν αντικρίζει τον μεγάλο της έρωτα, τον Μιχάλη. Με φόβο μην προδώσει το παρελθόν της, κάνει τα πρώτα της βήματα στο σπίτι της οικογένειας ενώ σιγά-σιγά αρχίζει να ανακαλύπτει τα δικά τους ένοχα μυστικά!

Έχοντας ολοκληρώσει τη νοσηλεία της, μετά από ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, η Αθηνά Αργυρού επιστρέφει στο σπίτι και στους γιους της που τόσο της έχουν λείψει. Δεν επιστρέφει όμως μόνη της στο αρχοντικό της οικογένειας. Στο ίδιο αυτοκίνητο μαζί της έχει και την Αγγελική, την αποκλειστική της νοσοκόμα που θα τη βοηθήσει στην περίοδο της αποκατάστασης. Οταν φτάνουν οι δύο γυναίκες στο σπίτι, η υποδοχή είναι τεράστια, μοιάζει με αγκαλιά. Τις υποδέχονται οι τέσσερις γιοι της Αθηνάς: ο Στέφανος με την κόρη του Δανάη και τη σύντροφό του Τζένη, ο αμέσως μικρότερος γιος της Παύλος με τη γυναίκα του Σοφία και τα δύο τους παιδιά, αλλά και οι δύο μικρότεροι γιοι, ο Δημήτρης και ο Νικόλας. Ολοι δηλώνουν τον ενθουσιασμό τους που βλέπουν την Αθηνά και η Αγγελική δείχνει να παρατηρεί προσεκτικά κάθε κίνηση μέσα στον νέο χώρο που έχει κληθεί να μείνει. Ωστόσο, δεν βλέπει κάτι να της στέκεται εμπόδιο! Από την αρχή δείχνει να ενσωματώνεται πολύ καλά και εύκολα στο νέο περιβάλλον. Πολύ γρήγορα θα καταφέρει να κερδίσει όλους τους κατοίκους του σπιτιού με την ικανότητα, την ομορφιά και την ευγένειά της. Και οι γιοι της Αθηνάς από την πλευρά τους δείχνουν ενθουσιασμένοι για το νέο μέλος που μόλις προστέθηκε στο σπίτι τους.

Η συνάντηση με τον Μιχάλη

Τα πρώτα σύννεφα πάνω από το κεφάλι της Αγγελικής θα εμφανιστούν όταν με λύπη διαπιστώσει πως στο σπίτι της οικογένειας Αργυρού εργάζεται ο Μιχάλης ή αλλιώς ο πρώτος της έρωτας. Τρομοκρατείται και μόνο στην ιδέα πως μπορεί εκείνος να αποκαλύψει την αληθινή της ταυτότητα και τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους εκείνη βρίσκεται στο σπίτι της οικογένειας Αργυρού, όμως δεν έχει κανένα σκοπό να την προδώσει. Αντιθέτως, σε πρώτη φάση ο Μιχάλης και η Αγγελική θα καταφέρουν να κρύψουν από τον Στέφανο, τον μεγάλο γιο, το γεγονός ότι γνωρίζονται από το παρελθόν και φυσικά ότι κάτι μεγάλο τους συνδέει.

Αγγελική σειρά ALPHA πρώτα επεισόδια

Η επιστροφή της Αθηνάς δεν χαλάει τη ρουτίνα του σπιτιού. Απαντες γυρίζουν στις δουλειές τους και στην καθημερινότητά τους. Την ίδια στιγμή, μετά από τις αμήχανες απαντήσεις του Νικόλα, η Σοφία έχει, ξανά, έντονες αμφιβολίες για τη συζυγική πίστη του Παύλου και ζητάει βοήθεια από τη Τζένη. Της μεταφέρει κουβέντες και πράξεις του που μπορεί να την οδηγήσουν πιο γρήγορα στο συμπέρασμα πως εκείνος έχει διπλή ζωή.

Ομως η Τζένη δεν θα τη βοηθήσει περισσότερο. Οταν λίγο αργότερα η Δανάη θα επιχειρήσει να βελτιώσει τη σχέση της με τη σύντροφο του πατέρα της, τη Τζένη, και της προτείνει να πάνε οι δυο τους μια βόλτα με άλογα, θα καταλήξουν σε μια ακόμη έντονη αψιμαχία, από την οποία ο μόνος που θα στενοχωρηθεί τελικά θα είναι ο Στέφανος. Μάταια θα ελπίσει πως στο μέλλον οι σχέσεις των δύο σημαντικότερων γυναικών της ζωής του θα καλυτερεύσουν. Η σύντροφος του Μιχάλη, η Κατερίνα, η οποία εργάζεται κι εκείνη στο σπίτι των Αργυρών, αποκαλύπτει άθελά της στον Δημήτρη τη σχέση που είχε ο Μιχάλης με το κορίτσι που συνδέεται με μια τραγική ιστορία στην περιοχή, τη Μαργαρίτα. Η Αθηνά όταν μάθει το νέο αυτό από τον γιο της, θα τον συμβουλέψει να κάνει ό,τι μπορεί για να πλησιάσει τον Μιχάλη και να μάθει ό,τι ξέρει. Ποια είναι αυτή η Μαργαρίτα και πού βρίσκεται τώρα;

Η Αγγελική μαθαίνει την αλήθεια!

Ο Μιχάλης βρίσκει το σκύλο του, τον Αργο, σε άσχημη κατάσταση. Είναι βαριά άρρωστος και για να τον σώσει αναγκάζεται να ζητήσει βοήθεια από τον Δημήτρη που τον αισθάνεται φίλο του. Εκείνος φυσικά και θα του προσφέρει ό,τι χρειάζεται, αλλά όπως πάντα με ένα αντίτιμο που ίσως ο Μιχάλης δεν θα καταλάβει ποτέ. Να ανοίξει το στόμα του και να πει την αλήθεια για εκείνη την περιβόητη Μαργαρίτα. Η Αθηνά ανησυχεί για την εξέλιξη που θα έχει το δείπνο στο σπίτι του Παύλου και της Σοφίας, και αποφασίζει να πάει και η ίδια εκεί. Πάντα με τη συνοδεία της Αγγελικής που έχει γίνει φύλακας-άγγελός της.

Εκείνο το βράδυ, η Αγγελική θα ανακαλύψει ότι ο Παύλος είναι ο εραστής της Τζένης και θα αποφασίσει να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο εκδίκησής της. Ο Μιχάλης, από την άλλη πλευρά, έχοντας μάθει για το παρελθόν των Αργυρών και για να προστατέψει την αγαπημένη του Κατερίνα από εκείνους που μάλλον δεν θέλουν το καλό της, της προτείνει να φύγουν από το σπίτι της Αθηνάς όπου και τους φιλοξενεί και να ζήσουν μαζί. Εκείνη θα δείξει να το σκέφτεται σοβαρά. Στο μεταξύ, ακόμα μία σύγκρουση θα έρθει στο φως με πρωταγωνιστές τον Στέφανο και τη Τζένη. Ο λόγος για μία ακόμη φορά είναι η συμπεριφορά της κόρης του, Δανάης. Ξαφνικά, η Σοφία λαμβάνει μία σειρά από μηνύματα σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης από μια άγνωστη γυναίκα που υποστηρίζει πως είναι η ερωμένη του άνδρα της, ενώ παράλληλα της δίνει τη διεύθυνση του ξενοδοχείου στο οποίο πρόκειται να συναντηθούν ο Παύλος και η Τζένη. Η Σοφία δεν ξέρει αν πρέπει να δώσει βάση στις φήμες αυτές...

Δείτε εδώ πότε ξεκινάει και η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA!

Από το περιοδικό Tv24 που κυκλοφορεί κάθε εβδομάδα σε όλα τα περίπτερα