Έλα στη θέση μου: Άσχημες οι σημερινές 14/9 εξελίξεις - Ο Λεωνίδας λιπόθυμος και η Σύλβια μπλεγμένη

Ανατροπές στο επεισόδιο της Δευτέρας!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλα στη θέση μου: Άσχημες οι σημερινές 14/9 εξελίξεις - Ο Λεωνίδας λιπόθυμος και η Σύλβια μπλεγμένη

Η νέα σεζόν του Έλα στη θέση μου ξεκινάει και όπως όλα δείχνουν πρόκειται να έρθουν τα πάνω κάτω στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA. Ειδικά οι σημερινές 14/9 εξελίξεις είναι άσχημες. Από την μια ο Λεωνίδας είναι λιπόθυμος, ενώ από την άλλη, η Σύλβια είναι για τα καλά μπλεγμένη.

Αυτά θα δούμε στο Έλα στη θέση μου αυτή τη βδομάδα (14-18/9)

Επεισόδιο 01

Η καλή μέρα από τις ανατροπές φαίνεται… Και οι Σοφοκλέους μας επιφυλάσσουν πολλές, με το καλημέρα! Ο Λεωνίδας έχει πέσει λιπόθυμος και όλοι συγκεντρώνονται στην αυλή για να του σταθούν… μόνο που οι συγκρούσεις συνεχίζονται κι εκεί: Ο Μάρκος προσπαθεί να αποκαλύψει την αλήθεια για την ταυτότητά του στη Ρενάτα, αλλά κινδυνεύει να τον προλάβει ο Αχιλλέας. Ο Βλάσης τσακώνεται με τη Μαρίνα για τη στάση της, ενώ καλείται να ανακοινώσει σε όλους ότι η Φαίη έφυγε με το παιδί τους.

Ο Ζούβας προσπαθεί να μάθει πώς βρήκε τόσα χρήματα ο Σήφης, ενώ η Σύλβια βρίσκεται με μια βαλίτσα διαμάντια στα χέρια και ανακαλύπτει γρήγορα ότι έμπλεξε άσχημα. Κι ενώ έρχονται παράξενα νέα από την Αφρική, η Ζωγραφιά υποψιάζεται ότι ο Μάρκος σχετίζεται με την εξαφάνιση του Αντρέα. Πόσες αλήθειες και πόσα μυστικά είναι έτοιμα να αποκαλυφθούν; Ελάτε στη θέση τους… για 5η χρονιά!

Να σημειώσουμε πως έχουμε ακόμη ένα αποκλειστικό για τη σειρά. Η Ρενάτα και ο Μάρκος παντρεύεται.

Έλα στη θέση μου νέα επεισόδια

«Βόμβα» στο Έλα στη θέση μου - «Είμαι ο γιος του Ανδρέα»

Σαν "βόμβα" πρόκειται να σκάσει μία νέα εξέλιξη που θα δούμε στη νέα σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Alpha, «Έλα στη θέση μου», μιας και ο Μάρκος, σκοπεύει να αποκαλύψει στη Ρενάτα ότι είναι γιος του Ανδρέα, είδηση που θα σοκάρει την πρωταγωνίστρια.

Ο κλοιός γύρω από τον Μάρκο αρχίζει να σφίγγει και πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για εκείνον. Πρέπει να αποκαλύψει στη Ρενάτα ποιος είναι με τις όποιες συνέπειες. Και το κάνει!

Ο Αχιλλέας ψάχνει μανιωδώς πληροφορίες που συνδέουν τον Μάρκο με τον Αντρέα. Εχει καταλάβει εδώ και καιρό ότι κάτι δεν πάει καλά και ότι ο Μάρκος κρύβει ένα μυστικό που δεν το έχει αποκαλύψει σε κανέναν, ούτε καν στη Ρενάτα. Θεωρεί ότι η πρώην γυναίκα του κινδυνεύει από αυτόν τον άνθρωπο που την έχει μπλέξει στον ιστό του και ακόμα και αν την έχει προειδοποιήσει, εκείνη δείχνει να μην τον πιστεύει.

Ο Αχιλλέας μάλιστα μιλά στον Βλάση για την όλη κατάσταση κι εκείνος ανησυχεί για τη Ρενάτα, μετά τα όσα ακούει, ότι δηλαδή κινδυνεύει δίπλα στον Μάρκο. Μη χάσετε βέβαια και το σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ μας για το Έλα στη θέση μου και τον Βλάση που χάνει το παιδί του!

Έλα στη θέση μου spoiler νέα σεζόν

Με αυτόν τον τρόπο αποκαλύπτει ο Μάρκος στη Ρενάτα στο Έλα στη θέση μου ότι είναι γιος του Ανδρέα

Στην έρευνά του ο Αχιλλέας μαθαίνει σε ποιον έχει μεταβιβαστεί το ποσοστό του Αντρέα. Από την πλευρά του ο Μάρκος νιώθει ότι δεν μπορεί άλλο να παίζει κρυφτό και ότι η σχέση του με τη Ρενάτα πλέον κρέμεται από μια κλωστή, καθώς η εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό του έχει αρχίσει να κλονίζεται.

Και τότε παίρνει τη μεγάλη απόφαση. «Είναι κάτι που θέλω να σου πω εδώ και καιρό», της λέει. «Το είχα καταλάβει», του απαντάει κι εκείνος παίρνοντας μια μεγάλη ανάσα και της αποκαλύπτει: «Ο Αντρέας είναι ο πατέρας μου. Είμαι γιος του Αντρέα Σοφοκλέους», είναι τα λόγια του κι εκείνη αρχικά σοκάρεται, αλλά παραμένει ψύχραιμη.

Ο Αχιλλέας ζητάει από τη Ρενάτα να υπογράψουν το διαζύγιο

Ο Αχιλλέας είναι σίγουρος πλέον ότι ο Μάρκος έχει τις μετοχές του Αντρέα και δεν είναι ο μόνος, καθώς αρχίζουν να τον υποπτεύονται και οι άλλοι. Αργότερα σε μια συνάντησή του με τον Βλάση... θάβει το τσεκούρι του πολέμου και οι δυο τους κάνουν μια ειλικρινή συζήτηση για τη Ρενάτα. Ο Βλάσης όλο αυτό το διάστημα ήταν μαζί του πολύ θυμωμένος, καθώς πίστευε ότι ο Αχιλλέας δεν φέρθηκε όπως άξιζε στη Ρενάτα, αλλά τώρα δεν είναι καιρός για τέτοια.

Στη συνέχεια ο Αχιλλέας ζητάει από τη Ρενάτα να βάλουν τις τελευταίες υπογραφές για το διαζύγιο, αφού τίποτα δεν μπορεί να γυρίσει τον χρόνο πίσω. Η κοπέλα αργότερα σε μια συζήτησή της με τον Λεωνίδα του αποκαλύπτει την πραγματική ταυτότητα του Μάρκου. Τώρα πια τίποτα δεν θα είναι το ίδιο, καθώς έχει ανοίξει ο ασκός του Αιόλου. Γιατί και ο Δαμιανός με τη σειρά του απαιτεί από τη Ζωγραφιά να μάθει ποια είναι η σχέση της με το αφεντικό της.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη για το TV24