«Έσκασε» ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1 για εκπομπή που κάνει πρεμιερα

Πότε ξεκινάει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έσκασε» ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1 για εκπομπή που κάνει πρεμιερα

Πρεμιέρα κάνει για τη νέα τηλεοπτική σεζόν μια νέα εκπομπή του ΑΝΤ1. Θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 12:00 το μεσημέρι και βγήκε η επίσημη ανακοίνωση.

Αυτή είναι η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την εκπομπή

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 12:00, η Φωτεινή Γεωργίου, με τη βοήθεια κορυφαίων ειδικών, μας ενημερώνει για όλα τα θέματα που αφορούν στην υγεία μας, τη σωματική, την ψυχική, αλλά και την πνευματική.

Αυτό το Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, ενημερωνόμαστε για το τι θα συμβεί τον χειμώνα με τον SARS-COV-2 και για τον τρόπο αντιμετώπισης του πόνου στον αυχένα και στα χέρια. Επίσης, ανακαλύπτουμε τον αντίκτυπο που έχει στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού μας η απώλεια τριών κιλών.

Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, ερευνούμε το τραύμα που προκαλεί ο SARS-COV-2, τη σχέση ανάμεσα στο πότε τρώμε και στην ποσότητα που καταναλώνουμε, καθώς και για το τι κάνουμε σε περίπτωση κολπίτιδας.

«Υγεία Πάνω Απ’ Όλα» με τη Φωτεινή Γεωργίου.

ΑΝΤ1 Φωτεινή Γεωργίου Υγεία από από όλα

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 12:00 στον ΑΝΤ1!

#YgeiaPanwApOla

Συντελεστές:

Παρουσίαση –αρχισυνταξία : Φωτεινή Γεωργίου

Σκηνοθεσία: Γιώργος Ζερβός

Δημοσιογραφική επιμέλεια – Control: Φαίη Χρυσοχόου

Οργάνωση παραγωγής: Φραγκίσκος Διακόπουλος

Να σημειώσουμε πως σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 είχαν ένα πρόβλημα, αφού... πήρε φωτιά τηλεοπτικό πλατό.

Έκτακτη αλλαγή στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 - Τι συμβαίνει

Σε μια έκτακτη αλλαγή στο πρόγραμμά του προχωράει ο τηλεοπτικός σταθμός του ΑΝΤ1 και θα μάθετε όλες τις λεπτομέρειες πρώτοι μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr.

Προ ολίγου ενημερώθηκα πως η νέα σειρά που θα φέρει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το κανάλι του Αμαρουσίου, "Ήλιος" δεν θα κάνει την πρεμιέρα του την Δευτέρα στις 21/9!

Τι αλλάζει στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1

Σειρά ΑΝΤ1 αλλαγή πρεμιέρας

Όπως μου αποκάλυψε άτομο μέσα από το κανάλι η σειρά θα βγει για πρώτη φορά στον αέρα μια μέρα πριν από ότι ήδη είχε οριστεί, δηλαδή την Κυριακή 20/9 και ώρα 21:00! Κι αυτό γιατί την Δευτέρα ο ανταγωνισμός με το GNTM, το Big Brother και τις Άγριες Μέλισσες είναι μεγάλος.

Το κανάλι θέλει να μπορέσουν οι τηλεθεατές να πάρουν μια γεύση από την σειρά ώστε να την αγαπήσουν και να την προτιμούν τα βράδια τους.

Να υπενθυμίσω πως αλλαγές θα γίνουν και στη σειρά Καφέ της Χαράς, δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

TAGS