Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif: Δύσκολες στιγμές στο επεισόδιο της Τρίτης 22/9 - Η Ελίφ αναίσθητη μετά από άγριο χτύπημα

Όσα θα δούμε στην τούρκικη σειρά του STAR

Elif: Δύσκολες στιγμές στο επεισόδιο της Τρίτης 22/9 - Η Ελίφ αναίσθητη μετά από άγριο χτύπημα
TV24 21.09.2020 21:52
Από Ελένη Ζουγανέλη

Πολύ δύσκολες στιγμές θα περάσει η Ελίφ στο αυριανό επεισόδιο (Τρίτη 22/9). Βρίσκεται αναίσιητη στο έδαφος μετά από άγριο χτύπημα και πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Όλες οι εξελίξεις στην τούρκικη σειρά Elif.

ELIF Επεισόδιο 677

Η Ελίφ είναι αναίσθητη μετά το χτύπημα της Βιλντάν. Η Βιλντάν πανικοβάλλεται γιατί ξέρει πως ο Ταρίκ θα την τιμωρήσει σκληρά αν πάθει κάτι η Ελίφ. Η Ρεϊχάν είναι στο έδαφος με την τούρτα και νιώθει απαίσια για ό,τι συνέβη. Η Παρλά της βάζει τις φωνές και όλοι τις κοιτούν. Ο Κερέμ επεμβαίνει για να συνεφέρει την Παρλά. Η Παρλά θυμώνει μαζί του και πιστεύει πως η Ρεϊχάν κατέστρεψε το πάρτι. Η Βιλντάν καλεί ταξί και ζητάει να την παραλάβει από την πίσω πόρτα της έπαυλης. Είναι αγχωμένη γιατί πρέπει να μεταφέρει στο ταξί την Ελίφ χωρίς να τη δουν. Η Παρλά βρίσκει τη Ρεϊχάν και είναι εξαιρετικά σκληρή μαζί της. Η Ρεϊχάν στην κουζίνα ξεσπά σε κλάματα.

Η Γιλντίζ προσπαθεί να την ηρεμήσει αλλά η Ρεϊχάν κατηγορεί τον εαυτό της για την καταστροφή του πάρτι και θέλει να φύγει αλλά η Γιλντίζ της αλλάζει γνώμη. Στον κήπο η Παρλά εξακολουθεί να φωνάζει και να δημιουργεί σκηνή. Η Χουμεϊρά της ζητάει να ηρεμήσει και της λέει πως θα τιμωρήσει τη Ρεϊχάν η ίδια για ό,τι έγινε. Το πάρτι τελειώνει και οι καλεσμένοι φεύγουν αλλά η Παρλά δεν μπορεί να ηρεμήσει. Η Βιλντάν πηγαίνει με ταξί την Ελίφ σε ένα γιατρό χωρίς να τη δει κανείς. Η Χουμεϊρά, ο Ταρίκ και η Παρλά προσπαθούν να ηρεμήσουν στο σαλόνι. Η Χουμεϊρά τα βάζει με τη Γιλντίζ για ό,τι έγινε και ρωτάει που είναι η Βιλντάν. Η Γιλντίζ της λέει πως μετά από το περιστατικό με την τούρτα η Βιλντάν εξαφανίστηκε. Όταν το ακούει αυτό ο Ταρίκ, πηγαίνει στο δωμάτιο της Βιλντάν για να ελέγξει την Ελίφ. Γίνεται έξαλλος επειδή η Βιλντάν και η Ελίφ λείπουν. Η Ρεϊχάν σκέφτεται να παραιτηθεί αλλά η Γιλντίζ δεν συμφωνεί. Δείτε εδώ και ποια ήταν η τελευταία επιθυμία του Γιουσούφ στην Ελίφ πριν το θάνατο του.

Elif STAR επεισόδιο Τρίτης 22/9

Η Παρλά και η Χουμεϊρά ζητάνε από τον Κερέμ να απολύσει τη Ρεϊχάν. Ο Ταρίκ τηλεφωνεί στη Βιλντάν και εκείνη τρομοκρατείται. Του λέει πως βρίσκονται στο νοσοκομείο και ο Ταρίκ πηγαίνει αμέσως να τις βρει. Ο γιατρός λέει στη Βιλντάν πως η κατάσταση της Ελίφ είναι ίσως σοβαρή. Ο Κερέμ ζητάει να δει τη Ρεϊχάν στο γραφείο. Η Γιλντίζ φοβάται πως θα μαλώσει τη Ρεϊχάν. Ο Κερέμ της δίνει χρήματα για τις λίγες μέρες που εργάστηκε στο σπίτι και της ζητάει να φύγει. Η Ρεϊχάν δεν δέχεται τα χρήματα και φεύγει με δάκρυα από το δωμάτιο. Η στάση της και τα λόγιας της επηρεάζουν τον Κερέμ. Η Ρεϊχάν μαζεύει τα πράγματα της για να φύγει αλλά στην πόρτα συναντά τη Ματσιντέ, η οποία δεν της επιτρέπει να φύγει. Ο Ταρίκ φτάνει στο νοσοκομείο και μαθαίνει πως η Βιλντάν έχει πει στους γιατρούς πως αυτή είναι η μητέρα της Ελίφ και ο Ταρίκ ο πατέρας της. Το νοσοκομείο ζητάει τα στοιχεία της μικρής για να περάσουν το περιστατικό στα αρχεία τους.

Elif: Βέβαιος θάνατος για την Ελίφ - Την σώζει τελευταία στιγμή η...

Υπό την προστασία της παίρνει η Ματσιντέ την Ελίφ, χωρίς να γνωρίζει πως πρόκειται για την Ελίφ του Γιουσούφ που ακόμα αναζητά με τη βοήθεια του Μουσταφά. Η μικρή καταφέρνει για λίγο να γλιτώσει από τη «φυλακή» στην οποία ζούσε εξαιτίας της Βιλντάν και του Ταρίκ και την σώζει από βέβαιο θάνατο. Οι εξελίξεις στην σειρά Elif είναι συγκλονιστικές.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο Ταρίκ αφού απάγει την Ελίφ, επιστρέφει αργά το βράδυ στην έπαυλη. Η Βιλντάν φέρεται καλά στην Ελίφ όταν είναι μπροστά ο Ταρίκ και εκείνος της ζητάει να είναι προσεκτική και της λέει πως δεν θέλει να έρθει αντιμέτωπος ξανά με ένα τέτοιο πρόβλημα. Εκείνη του υπόσχεται πως θα κάνει ό,τι μπορεί καλύτερο. Ωστόσο εξακολουθεί να βάζει την Ελίφ να κάνει σκληρές δουλειές. Το μικρό κορίτσι αρρωσταίνει και έχει βήχα. Η Βιλντάν αντί να τη βοηθήσει της φωνάζει να κάνει ησυχία. Ετσι την πηγαίνει στο κελάρι επειδή βήχει και φοβάται μην την ακούσουν. Η Ρεϊχάν πηγαίνει να πάρει κάτι από εκεί και η μικρή κρύβεται όταν τη βλέπει αλλά βήχει. Η Ρεϊχάν αρχικά τρομάζει και στη συνέχεια πλησιάζει να δει ποιος είναι εκεί και σοκαρισμένη βλέπει την Ελίφ μπροστά της: «Ποια είσαι εσύ; Πώς βρέθηκες εδώ;», τη ρωτάει, αλλά η Ελίφ είναι τρομαγμένη. Η Ρεϊχάν πηγαίνει στο σπίτι να βρει κάποιον αλλά όλοι λείπουν.

Δεν διστάζει να φτάσει στα άκρα ο Ταρίκ προκειμένου να διασφαλίσει πως θα έχει υπό την επίβλεψή του -και κρυφά απ' όλους- την Elif ώστε να της πάρει όλη την περιουσία που της έγραψε η Ματσιντέ μέσω του Γιουσούφ!

Elif εξελίξεις STAR

Επιστρέφει στο κελάρι και προσπαθεί να πείσει την Ελίφ πως δεν θα της κάνει κακό, αλλά η μικρή λιποθυμάει. Η Ρεϊχάν της δίνει νερό και το κοριτσάκι συνέρχεται. Στη συνέχεια της δίνει φαγητό, όμως η Ελίφ παραμένει σιωπηλή. Ωστόσο σιγά-σιγά η Ρεϊχάν καταφέρνει να κερδίσει τη συμπάθειά της. Αν και φοβάται την αντίδραση της Βιλντάν όταν δει πως την ανακάλυψαν, ωστόσο μετά από καιρό νιώθει και πάλι τη ζεστασιά κάποιου ανθρώπου. Ετσι αποκοιμιέται στα πόδια της Ρεϊχάν, η οποία τη νανουρίζει. Η Γιλντίζ και η Ματσιντέ ξαφνιάζονται όταν βλέπουν τη Ρεϊχάν να έχει στην αγκαλιά της την Ελίφ: «Ποιο είναι αυτό το παιδί;», ρωτάνε και η Ρεϊχάν του λέει: «Ηταν κρυμμένη στο κελάρι! Είναι πολύ φοβισμένη».

Η Ματσιντέ θεωρεί πως πρέπει να ενημερώσουν την αστυνομία. Η Ελίφ είναι φοβισμένη και η Ρεϊχάν της λέει πως μπορεί να εμπιστευθεί τη Ματσιντέ γιατί είναι καλή. Η Γιλντίζ καταλαβαίνει πως το κοριτσάκι είναι τρομοκρατημένο και η Ματσιντέ δεν καλεί την αστυνομία γιατί φοβάται πως θα πανικοβληθεί περισσότερο. Ετσι αποφασίζει να την κρατήσουν κοντά τους και να τη φροντίσουν για κάποιο διάστημα. Η Γιλντίζ προσπαθεί να φροντίσει την Ελίφ αλλά εκείνη εξακολουθεί να φοβάται και εμπιστεύεται μόνο τη Ρεϊχάν. Οταν κάποια στιγμή η Γιλντίζ λέει πως η Βιλντάν γύρισε, η Ελίφ ταράζεται και της πέφτει το ποτήρι από τα χέρια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Η αντίδραση της μικρής στο άκουσμα του ονόματος της Βιλντάν την προβληματίζει και μιλάει σχετικά στη Ρεϊχάν και καταλήγουν στο συμπέρασμα πως πρέπει να ενημερώσουν τη Ματσιντέ. Η Elif να σημειώσουμε πέφτει σε κώμα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Το πτώμα της Ελίφ δεν βρέθηκε ποτέ» - Καθηλωτικές εξελίξεις στη νέα σεζόν της Elif

Τραγωδία στην Elif - «Μην πεθάνεις»

Share