Τραγωδία στις 8 Λέξεις - Πυροβολούν εξ'επαφής την Στέλλα και την Ευγενία

Τι θα συμβεί στο σημερινό 24/9 επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία στις 8 Λέξεις - Πυροβολούν εξ'επαφής την Στέλλα και την Ευγενία

Το σημερινό 24/9 επεισόδιο των 8 Λέξεων θα είναι κάτι περισσότερο από καθηλωτικό! Εξ'επαφής θα πυροβολήσει ένας άγνωστος την Στέλλα και την Ευγενία όταν θα πάνε να πάρουν τα λεφτά! Θα πέσουν νεκρές;

Μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει από το σπίτι, ενώ δεν απαντάει στα τηλεφωνήματα του Μιλτιάδη, που πλέον είναι ράκος από την κατάσταση, όπως έχει διαμορφωθεί.

Στο μεταξύ, στην Κέρκυρα η Έρση με τον Οδυσσέα ζουν ευτυχισμένες στιγμές μετά τη γέννηση των μωρών τους, ενώ παράλληλα υπάρχει και μια μικρή ανησυχία καθώς τα μικρά βρίσκονται ακόμα στη θερμοκοιτίδα. Η Ναυσικά με τον Μάρκο και όλοι όσοι βρίσκονται στην Κέρκυρα κοντά τους, μοιράζονται τη χαρά τους, καθώς και οι Πετροσιάν που έρχονται επειγόντως από τη Ρώμη για το ευχάριστο γεγονός.

Ο Φρίξος δείχνει να είναι γοητευμένος από την Έλλη που τον επισκέπτεται στο σπίτι του, για να του δώσει συμβουλές για το μποστάνι του.Στο μεταξύ, ο Άκης είναι σίγουρος ότι η Αποστολία κρύβεται στο σπίτι της θείας της στον Ωρωπό και παρότι η προσπάθειά του να την προσεγγίσει αποτυγχάνει, αποφασίζει να ξαναπάει κι εκεί τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη…

Η Αποστολία δίνει τις απαραίτητες εξηγήσεις στον Άκη κι αυτός με τη σειρά του την πείθει να πάνε στην αστυνομία. Η Ευγενία με την Στέλλα εκβιάζουν τον Δημήτρη κι εκείνος ζητάει διορία τρεις μέρες για να συγκεντρώσει το ποσό. Ο Σίμος αρχίζει να σκαλίζει την υπόθεση της Βίκυς και να συλλέγει πληροφορίες. Η Κατερίνα, σοκαρισμένη από την αποκάλυψη, αρνείται να μιλήσει στον Λουκά και τον Μιλτιάδη κι αποφασίζει να μάθει την αλήθεια μέσω της Σμαράγδας.

Δύσκολες ωστόσο είναι οι ώρες για για Ιφιγένεια, Αντριάνα και Έλλη. Τι συμβαίνει;

Η Εύα ζητάει από τη Ναυσικά να γυρίσει πίσω από την Ελβετία, βασισμένη στην μεταστροφή της Ολυμπίας. Ο Έκτορας εξηγεί στον Μιχαήλ πώς μπορεί να διεκδικήσει τη γονική μέριμνα του γιου του από τη Ρωξάνη. Ο Φρίξος γίνεται πολύ φίλος με την Ιφιγένεια, γεγονός που ενοχλεί τον Σπύρο. Την ίδια ώρα, όμως ο Φρίξος προσπαθεί να πλησιάσει την Έλλη. Η Ηλιάνα μαθαίνει για τη γέννηση των δίδυμων του Οδυσσέα και της Έρσης και βράζει από θυμό και ζήλια. Η Στέλλα και η Ευγενία πάνε να πάρουν τα λεφτά του εκβιασμού, αλλά κάποιος τις πυροβολεί εξ ’επαφής.

8 Λέξεις: Ώρα για εκδίκηση! Νέα γυναίκα στην ζωή του Άκη

Ο Ακης δεν έχει καλά-καλά συνέλθει από την εξαφάνιση της Αποστολίας που τον έχει γεμίσει ερωτηματικά και μια νέα γυναίκα, η Ελισάβετ, εισβάλλει στη ζωή του. Ετσι ξαφνικά...Όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για την αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις!

Τη στιγμή που η οικογένειά του αντιμετωπίζει μια σειρά προβλημάτων, ανάμεσα σε αυτά το γεγονός πως ο γιος του Δημήτρης χωρίζει με τη Βικτώρια και η κόρη του Ηλιάνα ανησυχεί γιατί δεν μπορεί να κάνει παιδί, μια νέα γυναίκα τού «χτυπά» την πόρτα. Η Ελισάβετ είναι μια νέα και όμορφη γυναίκα που εμφανίζεται μπροστά του ξαφνικά, λίγες μέρες μετά την άφιξή της από το εξωτερικό. Εκείνος θα ταραχτεί με την παρουσία της αλλά όταν τελικά του συστηθεί, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Βλέπετε... η Ελισάβετ φέρει το επίθετο Αρώνη.

Είναι η ανιψιά του, η κόρη του αδελφού του που ζούσε εδώ και χρόνια εκτός Ελλάδας και που είχαν μεταξύ τους σοβαρές αντιπαραθέσεις. Οταν γίνουν οι πρώτες συστάσεις και ο ισχυρός άντρας της φαρμακοβιομηχανίας την κλείσει στην αγκαλιά του, εκείνη θα ομολογήσει πως ο λόγος της επίσκεψής της δεν αφορά απλά στην γνωριμία με το σόι της. Πιο συγκεκριμένα, του λέει πως έχει έρθει στην Ελλάδα με ένα και μόνο σκοπό. Να κλείσει για πάντα την παλιά πληγή που υπήρχε μεταξύ του Ακη και του αδελφού του.

Ωστόσο, θα έχουμε στα νέα επεισόδια και θανάτους. Νεκροί είναι δυο ηθοποιοί της σειράς.

Η επόμενη μέρα στην οικογένεια Αρώνη...

Ο Ακης δηλώνει ενθουσιασμένος από την εμφάνιση της Ελισάβετ και σπεύδει να ενημερώσει όλη την οικογένεια για την παρουσία της. Η Ηλιάνα και ο Δημήτρης θα κάνουν τα πάντα για να βρεθούν με την ξαδέλφη τους και να καλύψουν το κενό που χρόνια τώρα έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους. Η πρώτη συνάντηση στέφεται με επιτυχία και όλοι πιστεύουν πως η οικογένεια βάζει γερά θεμέλια στις νέες σχέσεις. Σε κανέναν λοιπόν δεν θα προκαλέσει εντύπωση το γεγονός πως η Ηλιάνα λίγο αργότερα θα καλέσει την Ελισάβετ να μείνει στο σπίτι τους για όσο θα βρίσκεται στην Ελλάδα. Εκείνη δεν μπορεί παρά να δεχτεί τη δελεαστική πρόταση της εξαδέλφης της καθώς έτσι θα έχει την ευκαιρία να έρθουν ακόμα πιο κοντά οι δύο γυναίκες. Σύντομα, ο Ακης θα κάνει μια εξίσου ενδιαφέρουσα πρόταση στην όμορφη ανιψιά του.

8 Λέξεις σημερινό επεισόδιο 21/9

Η Ελισάβετ στο κανάλι του Αρώνη!

Καθώς η Ελισάβετ ψάχνει με ποιον τρόπο θα δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στην Ελλάδα, δέχεται την πρόταση του θείου της να πιάσει δουλειά στο κανάλι που μόλις αγόρασε. Πρόταση την οποία και ο Αλέκος, που έχει τη γενική διεύθυνση, βρίσκει ενδιαφέρουσα καθώς η Ελισάβετ είναι μια γυναίκα που του κεντρίζει και εμφανισιακά την προσοχή. Εκεί η Ελισάβετ θα γνωρίσει και θα έρθει σε επαφή με τον Αιμίλιο Φωκά (Θεοχάρης Ιωαννίδης), με τον οποίο θα έχει σχέση... πάθους!

Από την Γιάννα Παπανικολάου για το περιοδικό Tv24