The Bachelor: Απίστευτο - Αυτή είναι η παίκτρια που πρωταγωνιστεί σε σούπερ αποκαλυπτικό βίντεο κλιπ

Τελείως διαφορετική από ότι την έχουμε συνηθίσει...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Bachelor: Απίστευτο - Αυτή είναι η παίκτρια που πρωταγωνιστεί σε σούπερ αποκαλυπτικό βίντεο κλιπ

Εδώ και λίγες εβδομάδες έχει ξεκινήσει το καινούργιο reality στον Alpha, το πολυσυζητημένο The Bachelor. Οι γυναίκες που έχουν λάβει συμμετοχή στο reality αγάπης έχουν μόνο έναν στόχο… να κλέψουν την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου. Μια από αυτές πρωταγωνίστησε στο παρελθόν και σε ένα άκρως αποκαλυπτικό βίντεο!

Στο παιχνίδι φαίνεται αρκετά ντροπαλή και χαμηλών τόνων. Η Κύπρια παίκτρια, μάλιστα, κέρδισε το πρώτο τριαντάφυλλο από τον Βασιλάκο. Από ότι μάθαμε όμως... μόνο ντροπαλή δεν είναι! Την είδαμε πρόσφατα σε βίντεο κλιπ του τραγουδιού του Κύπριου ράπερ Ablaze, με τίτλο “Stazi” δείχνοντας με άνεση όλα της τα προσόντα!

Ο λόγος για την Ραφαέλα Γεωργίου.

Δες εδώ ποια κατάφερε να πάρει δώρο από τον Παναγιώτη Βασιλάκο!

The Bachelor - highlights 30/9: Ο θάνατος που "λύγισε" τον Βασιλάκο και το απίστευτο σκηνικό με παίκτρια μπροστά στα μάτια όλων

Στο επεισόδιο του The Bachelor ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε μια εξομολόγηση για τον θάνατο που τον «τσάκισε» ψυχολογικά.

Συγκεκριμένα, στο ομαδικό ραντεβού, ο bachelor μίλησε για την απώλεια της αγαπημένης του γιαγιάς η οποία ήταν πρόσφατη.

Όταν λοιπόν κάθισε με τα κορίτσια για να φάει, ο Παναγιώτης Βασιλάκος συγκινήθηκε όταν θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια στην Μάνη.

«Επειδή η γιαγιά μου έχει φύγει πρόσφατα από τη ζωή, ξύπνησαν κάποιες αναμνήσεις μαζί της στο κοτέτσι. Τέλος πάντων...Τρυφερές στιγμές... Τρεις μήνες το καλοκαίρι, το περνούσα μαζί τους, οπότε θυμήθηκα το χωριό μου και έχω συγκινηθεί.», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ωστόσο, ποια παίκτρια του The Bachelor εμφανίζεται σε σελίδα με συνοδούς.

The Bachelor: Αυτή η παίκτρια κέρδισε το λευκό τριαντάφυλλο - Τι συμβολίζει;

Μια έκπληξη περίμενε σήμερα τα κορίτσια του Bachelor αφού μπροστά τους ναι μεν αντίκρισαν ένα τριαντάφυλλο αλλά όχι αυτό που συναντούν συχνά, το κόκκινο, αλλά ένα λευκό.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος των αγροτικών εργασιών και το φαγητό, έκατσαν όλες μαζί και στο τραπέζι τους περίμενε ένα γράμμα μαζί με το λουλούδι.

O Παναγιώτης Βασιλάκος επέλεξε να δείξει την προτίμηση του σε κάποια κοπέλα χαρίζοντάς της ένα πλεονέκτημα με αυτό το λευκό τριαντάφυλλο. Το πλεονέκτημά της θα είναι να μπορεί να "ακυρώσει" κάποιο ραντεβού του και να το κερδίσει εκείνη. Στο σπίτι ωστόσο οι κακίες έπεφταν η μια μετά την άλλη.

ΠΗΓΗ athensmagazine.gr