Φωνές και ξεσπάσματα στην Elif - «Εσύ το έκλεψες! Βρέθηκε στο δωμάτιό σου!»

Αποκλειστικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωνές και ξεσπάσματα στην Elif - «Εσύ το έκλεψες! Βρέθηκε στο δωμάτιό σου!»

Το γεγονός ότι η Ελίφ εμπιστεύεται μόνο τη Ρεϊχάν, κάνει τον Ταρίκ και τη Βιλντάν να πάρουν δραστικά μέτρα ώστε να απαλλαγούν από τη Ρεϊχάν. Ετσι στήνουν ένα σχέδιο προκειμένου να τη βγάλουν κλέφτρα και να φύγει από την έπαυλη. Οι φωνές και τα ξεσπάσματα δεν θα αργήσουν να ξεκινήσουν. Αποκλειστικό για την σειρά Elif.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η Ματσιντέ συνεχίζει να ρωτάει τη Ρεϊχάν αν η Ελίφ της μίλησε για την οικογένειά της και εκείνη λέει πως δεν έχει μάθει τίποτα. «Να επιμένεις να τη ρωτάς μήπως και μας πει κάτι», λέει η Ματσιντέ και ο Ταρίκ που το ακούει προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία του. Στο μεταξύ, η Χουμεϊρά για άλλη μια φορά έχει ένα κακό ξέσπασμα εξαιτίας της αδιαφορίας του άντρα της και απαιτεί από τη Βιλντάν να μην ξαναδεί μπροστά της την Ελίφ. Την επόμενη μέρα κι ενώ ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά τα βρίσκουν ξανά, εκείνη αφήνει πάνω στο κρεβάτι της ένα φόρεμα μαζί μ’ ένα πολύτιμο κολιέ που θα φορέσει και βγαίνει έξω.

Οταν επιστρέφει ανακαλύπτει πως το κολιέ έχει εξαφανιστεί! Αμέσως δίνει εντολή στη Βιλντάν, τη Γιλντίζ και τη Ρεϊχάν να πάνε στο σαλόνι και απαιτεί να μάθει ποιος πήρε το κολιέ της. Και οι τρεις αρνούνται πως έχουν ανάμειξη σ’ αυτό και η Χουμεϊρά βάζει τους άντρες της ασφάλειας να ψάξουν τα δωμάτιά τους. Το κολιέ βρίσκεται στο δωμάτιο της Ρεϊχάν και η κοπέλα με δάκρυα επιμένει να λέει πως είναι αθώα: «Εσύ το έκλεψες! Βρέθηκε στο δωμάτιό σου! Θυμάμαι που μου είχες πει ότι σου άρεσε και βρήκες την ευκαιρία να το κλέψεις! Μάζεψε τα πράγματά σου και φύγε από αυτό το σπίτι! Είσαι τυχερή που δεν φωνάζω την αστυνομία να σε συλλάβει».

Μία εξέλιξη - σοκ επίσης, πρόκειται να δούμε στα νέα επεισόδια της αγαπημένης ξένης σειράς του Star, καθώς ο Ταρίκ θα γοητευτεί ιδιαιτέρως από μία γυναίκα που μπαίνει στη ζωή του και δε θα διστάζει να απατήσει τη Χουμεϊρά.

Elif STAR

Η κοπέλα μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει. Οταν η Ματσιντέ και ο Κερέμ επιστρέφουν, μαθαίνουν τι έχει συμβεί, αλλά είναι σίγουροι πως κάτι άλλο τρέχει καθώς η Ρεϊχάν δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. «Μα, αφού βρέθηκε στο δωμάτιό της, γιατί δεν με πιστεύετε», αναρωτιέται η Χουμεϊρά και η Ματσιντέ της απαντάει: «Χωρίς να έχεις απτές αποδείξεις δεν μπορείς να κατηγορείς ως κλέφτη έναν άνθρωπο. Μπορεί κάποιος άλλος να το πήρε και να το έβαλε εκεί». Η Γιλντίζ και η Βιλντάν πάνε κι αυτές στο σαλόνι και για άλλη μια φορά εξηγούν τι έκαναν από το πρωί. «Ωραία, αφού τότε δεν το έκλεψε κανείς από εδώ, αλλά ούτε και η Ρεϊχάν, τότε ποιος το έκανε;», ρωτάει και η Ελίφ μπαίνει στο σαλόνι και απαντάει: «Εγώ το έκανα». Λίγο πριν η μικρή είχε ακούσει όλη τη συζήτηση και προκειμένου η Ρεϊχάν να μη χάσει τη δουλειά της είπε ψέματα για να τη φέρει πίσω! Οπως και γίνεται...

Για αυτό το λόγο ξεκίνησαν οι φωνές και τα ξεσπάσματα στην Elif

Η Βιλντάν ύστερα από εντολή του Ταρίκ μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο της Χουμεϊρά και κλέβει το κολιέ της και στη συνέχεια το τοποθετεί στο δωμάτιο της Ρεϊχάν προκειμένου να κατηγορηθεί πως είναι κλέφτρα και να τη διώξουν από το κτήμα. Ετσι η Ελίφ δεν θα έχει σε κανέναν εμπιστοσύνη και δεν πρόκειται ποτέ να πει την αλήθεια για τον Ταρίκ και τη Βιλντάν, αλλά και για την πραγματική της οικογένεια.