Έλα στη θέση μου: Άγριος τσακωμός για Σύλβια και Κατερίνα

Πανικός στο σημερινό 6/10 επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλα στη θέση μου: Άγριος τσακωμός για Σύλβια και Κατερίνα

Έλα στη Θέση μου: Πανικός στο σημερινό 6/10 επεισόδιο! Η Βάνα κι ο Φώτης παντρεύονται, την ώρα που ο γάμος της Ρενάτας και του Μάρκου αναβάλλεται λόγω καραντίνας του Μάρκου. Η Σύλβια τσακώνεται με την κυρά Κατερίνα και προσπαθεί να εντυπωσιάσει την Κέντρα.

Ο Βλάσης χάνει το γάμο λόγω της σύγκρουσης με τη Θάλεια κι η Φαίη προσπαθεί μάταια να μάθει τα νέα του σχέδια. Ο Μάρκος βγαίνει από την καραντίνα και συναντά το Βλάση να μιλήσουν για δουλειές. Ο Αχιλλέας τους κατασκοπεύει για να μάθει αν κυλάνε ομαλά τα σχέδια του, την ώρα που η Κέντρα στην έπαυλη απαιτεί να την εξυπηρετήσει η Βάνα τη μέρα του γάμου της. Ποιος θα αντικαταστήσει τη Βάνα και πως θα αντιδράσει στα καπρίτσια της Κέντρας; Τι θα συμβεί όταν η Θάλεια θα αναλάβει δράση για να πάρει πίσω το κτήμα της;

Και μιας και αναφερόμαστε σε πρόγραμμα του ALPHA, δείτε εδώ τι συμβαίνει στον σταθμό και με την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου!

Έλα στη θέση μου: Γάμος στη σειρά του ALPHA λίγο πριν τον τσακωμό

Ο Δαμιανός μαθαίνει μια μεγάλη αλήθεια που τον σοκάρει. Όμως του δίνει και την ευκαιρία να ξανασκεφτεί πολλά πράγματα και να κάνει μια καινούρια αρχή. Αλλά όχι μόνος. Με τη Ζωγραφιά που δέχεται να γίνει γυναίκα του. Θα γίνει ο γάμος τους στην σειρά του ALPHA, Έλα στη θέση μου.

O Δαμιανός απαιτεί ξανά να μάθει ποια είναι η σχέση της Ζωγραφιάς με το αφεντικό της. Η αλήθεια είναι πολύ κοντά στο να αποκαλυφθεί. Ο Δαμιανός μαθαίνει ότι ο Μάρκος είναι αδελφός του και γιος του Αντρέα και χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του. «Ο Μάρκος; Αδελφός μου;», μονολογεί σοκαρισμένος και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Θέλει τον χρόνο του μέχρι να το συνειδητοποιήσει. Ομως το δέχεται και μαζί με τον Μάρκο πηγαίνουν στην έπαυλη για να βρουν τη Σύλβια και να της πουν κι εκείνης τα νέα.

Οταν φτάνουν, ο Μάρκος της αποκαλύπτει: «Σύλβια, είναι κάτι που πρέπει να μάθεις. Ο Αντρέας είναι πατέρας μου. Είμαστε αδέλφια». Εκείνη είναι τόσο ενθουσιασμένη με τα όσα ακούει που δεν μπορεί να το πιστέψει. Γι’ αυτό και θέλει να κάνει μια μεγάλη γιορτή. Αργότερα η Ζωγραφιά και ο Δαμιανός αποφασίζουν να παντρευτούν. «Τι λες; Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου;», τη ρωτάει εκείνος και η κοπέλα δέχεται με όλη της την καρδιά. Ωστόσο, να σημειώσουμε πως βρέθηκαν έναν βήμα πριν το θάνατο.

Έλα στη θέση μου Δαμιανός Ζωγραφιά γάμος

ALPHA - Έλα στη θέση μου: Η Σύλβια βρίσκεται προ εκπλήξεων με το γάμο

Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο. Ο Δαμιανός όμως δεν μένει εκεί. Θέλει να κάνει μια καινούρια αρχή. Γι’ αυτό και προτείνει στη μέλλουσα γυναίκα του: «Τι λες να πάμε μαζί στη Σαμόα; Να χτίσουμε εκεί το μέλλον μας και την κοινή μας ζωή;». Η Ζωγραφιά λέει το «ναι» χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο Δαμιανός και η Ζωγραφιά, αφού έχουν κάνει τα ξεκαθαρίσματά τους με τον παρελθόν τους κι αφού έχουν πλέον ανοίξει νέους ορίζοντες, ετοιμάζονται να φύγουν για πάντα. Η Σύλβια, που έχει ενθουσιαστεί με τη μεγάλη γιορτή για τον καινούριο της συγγενή, θα βρεθεί προ εκπλήξεων - ευχάριστων και δυσάρεστων.

Γιατί την ώρα που ο ένας της αδελφός μπαίνει στη ζωή της ο άλλος φεύγει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν και τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλά και για τον Αχιλλέα, που γίνεται ο νέος πρόεδρος της Σόφο και τα ξαναβρίσκει με τον Λεωνίδα, ξαφνικά ανακαλύπτει τη νέα κίνηση-ματ του Μάρκου, που έχει να κάνει με τη Ρενάτα. Θα τη χάσει για πάντα… ή υπάρχει ελπίδα;