Φρίκη στις Άγριες Μέλισσες - Βόσκαρης και Μυρσίνη τρελαίνουν την Ελένη

Όλο το σατανικό σχέδιο για να την εξοντώσουν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φρίκη στις Άγριες Μέλισσες - Βόσκαρης και Μυρσίνη τρελαίνουν την Ελένη

Απόλυτη φρίκη προκαλούν οι τελευταίες εξελίξεις της σειράς Άγριες Μέλισσες καθώς το μίσος της Μυρσίνης για την Ελένη την οδηγεί στο να συνεχίζει να την τιμωρεί, παρά την ισόβια καταδίκη της. Το μυστικό για τη συμπεριφορά του Βόσκαρη αποκαλύπτεται καθώς εκείνος δίνει τα χέρια με τη Μυρσίνη προκειμένου να εκδικηθούν την Ελένη και μάλιστα με τον πιο σκληρό τρόπο!

Εχει περάσει μία εβδομάδα και το Διαφάνι συνεχίζει να μετράει τις πληγές του με τα τελευταία γεγονότα, ενώ η Ελένη βγαίνει από την απομόνωση και έχει επιτέλους το πρώτο της επισκεπτήριο από τον Λάμπρο! Ο ένας πέφτει στην αγκαλιά του άλλου με λαχτάρα. Οταν ο Λάμπρος δει τα σημάδια στο πρόσωπό της θα γίνει έξαλλος: «Ελένη, τι σημάδια είναι αυτά στο πρόσωπό σου; Τι συμβαίνει εδώ μέσα;», τη ρωτάει, αλλά εκείνη δεν του λέει την αλήθεια: «Δεν είναι τίποτα σημαντικό! Χτύπησα όπως έκανα μια δουλειά, γλίστρησα σε κάτι νερά και έπεσα».

Εκείνος δεν την πιστεύει, αλλά δεν θέλει να χαλάσει τον ελάχιστο χρόνο που διαθέτουν γι’ αυτά. Στη συνέχεια την επισκέπτεται η Ασημίνα, η οποία επίσης βλέπει τα σημάδια στο πρόσωπο της αδελφής της και ανησυχεί για το πώς είναι η ζωή της στη φυλακή. Από την άλλη, ο Βόσκαρης συνεχίζει να κάνει τη ζωή της Ελένης δύσκολη και το ίδιο βράδυ θα καταλάβει με τον πιο εφιαλτικό τρόπο τι θέλει επιτέλους από εκείνη, όταν αρχίζει να την πλησιάζει ερωτικά.

Μιας και λέμε βέβαια για τις Άγριες Μέλισσες, δείτε εδώ ποιοι ηθοποιοί αντάλλαξαν βέρες στα γυρίσματα!

Άγριες Μέλισσες Ελένη Βόσκαρης

Στο κελί, η Ελένη βρίσκεται αντιμέτωπη με τη συγκρατούμενή της, τη Μαίρη Χατζίδου, ενώ ο Βόσκαρης συνεχίζει το παιχνίδι του μαζί της, αλλά η Σταμίρη έχει αρχίσει να τον υποψιάζεται ότι όλα αυτά δεν τα κάνει τυχαία, αλλά κάποιος τον έχει βάλει και φυσικά το μυαλό της πάει στους Σεβαστούς!

Και όχι άδικα καθώς το ίδιο βράδυ ο Βόσκαρης επισκέπτεται κρυφά τη Μυρσίνη και μαζί καταστρώνουν τα ύπουλα σχέδιά τους. «Θέλω να υποφέρει με τον χειρότερο τρόπο! Θα πληρωθείς αδρά, μη φοβάσαι γι’ αυτό αρκεί να διαλύσεις τη φόνισσα», του τονίζει η Μυρσίνη και εκείνος της απαντάει: «Εννοια σου και έχω πολλά στο μυαλό μου για τη Σταμίρη! Θέλω όσο και εσύ να την κάνω να υποφέρει».

Η κατάσταση στη φυλακή γίνεται ολοένα και πιο ανυπόφορη και η Ελένη πείθει τις άλλες κρατούμενες να ξεκινήσουν απεργία πεινάς! Ολες συμφωνούν και η Ελένη μεταφέρει τα αιτήματα των γυναικών στον Βόσκαρη, που δείχνει ένα άλλο πρόσωπο, που την ανησυχεί. Την ίδια μέρα ο διευθυντής των φυλακών δίνει εντολή να μεταφέρουν την Ελένη στο σπίτι του για να του το καθαρίσει! Ομως οι προθέσεις του είναι τελείως διαφορετικές, αφού η Ελένη θα έρθει ξανά αντιμέτωπη μ’ έναν γνώριμο εφιάλτη, τη δύναμη ενός άντρα που θέλει να της κάνει κακό. Εκείνος θα την αρπάξει με τη βία με σκοπό να την κάνει δική του.

Η Ελένη αντιστέκεται, στο μυαλό της έρχονται οι μνήμες από το πρώτο βράδυ του γάμου της με τον Σέργιο! Η Ελένη καταλήγει τελικά να γίνει έρμαιο στα χέρια του αδίστακτου άντρα, ο οποίος ξεσπάει πάνω της τις αρρωστημένες ορέξεις του! Η Ελένη βιώνει τον χειρότερο εφιάλτη της στη φυλακή και συνειδητοποιεί ότι από ’δω και πέρα η ζωή της θα είναι μια κόλαση στα χέρια του...

Το σατανικό σχέδιο Βόσκαρη – Μυρσίνης η τιμωρία στις Άγριες Μέλισσες

Εχουν περάσει έξι χρόνια από τότε που η Ελένη μπήκε στη φυλακή με ισόβια και τίποτα στο χωριό δεν έχει μείνει ίδιο. Τα παιδιά της Ασημίνας, της Ουρανίας και της Παγώνας μεγάλωσαν και πάνε μαζί στο σχολείο, ο εγγονός του Νέστορα, ο Αγγελος, έγινε αστυνόμος και βοηθός του Προύσαλη και η Σοφούλα μαθαίνει την τέχνη της μαίας δίπλα στη Ρίζω.

Ο Τόλλιας εκλέχτηκε πάλι κοινοτάρχης, η Ασημίνα με τον Νικηφόρο έχουν εδραιώσει τη θέση τους στο σπίτι, συνεχίζοντας να έρχονται σε κόντρα με τη Μυρσίνη για την ανατροφή του μικρού Σέργιου, ενώ ο Δούκας προετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή! Ο Κωνσταντής ετοιμάζει τον γάμο του με την κόρη ενός στενού φίλου του Δούκα, ο Μελέτης χωρίζει οριστικά με την Πηνελόπη και ο Μιλτιάδης κάνει πρόοδο στο ψυχιατρείο.

Ομως για την Ελένη δεν έχει αλλάξει τίποτα! Συνεχίζει να υπομένει τα βασανιστήρια του Βόσκαρη και να γίνεται όποτε εκείνος το θέλει έρμαιο στα χέρια του, καθώς τη βιάζει συστηματικά και σε κάθε ευκαιρία, μη μπορώντας εκείνη να αντιδράσει! Εχει αποδεχτεί τη μοίρα της και κρατάει μακριά από όσα της συμβαίνουν τον Λάμπρο.

Μόνη της παρηγοριά η συγκρατούμενή της η Φωτεινή και η εργασία της στα χωράφια της φυλακής. Ενα βράδυ ο Βόσκαρης προσπαθεί να βιάσει μια συγκρατούμενη της Ελένης, τη Χριστίνα, και η Σταμίρη αποφασίζει αυτή τη φορά να αναλάβει δράση! Ετσι του ορμάει και τον χτυπάει ανελέητα, ενώ εκείνος προσπαθεί να γλιτώσει από τα χέρια της. «Σκύλα, θα το πληρώσεις πολύ ακριβά αυτό που έκανες! Θα σαπίσεις στην απομόνωση!», την απειλεί και αφού την κλείνει εκεί αρχίζει να τη χτυπάει ξανά και ξανά! Αργότερα κι ενώ προσπαθεί να συνέλθει, ανοίγει η πόρτα και βλέπει μπροστά της μια γυναικεία φιγούρα.

«Ποια είσαι; Τι θέλεις;», ρωτάει η Ελένη χωρίς να μπορεί να διακρίνει ποια είναι η γυναίκα αυτή. Εκείνη φεύγει χωρίς να πει κουβέντα και η Ελένη νιώθει πως χάνει το μυαλό της και συνειδητοποιεί πως πρόκειται για τη Μυρσίνη και αρχίζει να φωνάζει σαν υστερική το όνομά της.

Το σχέδιο του Βόσκαρη και της Μυρσίνης δείχνει να πετυχαίνει καθώς ήθελαν να την τρελάνουν και να την οδηγήσουν στην αυτοκτονία... Ομως η Ελένη αποφασίζει ν’ αλλάξει τακτική με τον Βόσκαρη, με την ελπίδα να ανακαλύψει την αλήθεια. Ετσι, όταν πάει ξανά σπίτι του για να καθαρίσει, βρίσκει την ευκαιρία να ψάξει το γραφείο του για να βρει κάποιο στοιχείο που να τον συνδέει με τη Μυρσίνη.

Εκεί όμως την περιμένει μια έκπληξη…

Από τη Γιάννα Παπανικολάου για το TV24